FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2018, 21:26

haris004 je napisao/la:Dobijem napad kad čujem ovu pjesmu na yt kanalu, izaziva mi povraćanje nakon hiljadu slušanja :sick:
ma ta kazes
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 feb 2018, 21:27

Nista od teleopticara, dobro je. Cim je @KenChoo poceo ovdje pisati da "ocekuje da sarne" meni je pao kamen sa srca jer sam znao da nema nista od toga i da ce Stefan zavrsiti ko i onaj momak sto je slagan za trening.
Bahati, bahati Željkan!
1946

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 04 feb 2018, 21:38

Odbrana me baš zabrinjava :hmmmmm: , napadački solidno, s tim da smo još uvijek loši u prekidima i napadački i defanzivni. Nadam se će to šef posložiti. Volim te Saraj'vo :ljepota:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 feb 2018, 22:19

joker90 je napisao/la:Nista od teleopticara, dobro je. Cim je @KenChoo poceo ovdje pisati da "ocekuje da sarne" meni je pao kamen sa srca jer sam znao da nema nista od toga i da ce Stefan zavrsiti ko i onaj momak sto je slagan za trening.
jos se nisam ugrij'o ocami
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 feb 2018, 22:22

zlo87 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nista od teleopticara, dobro je. Cim je @KenChoo poceo ovdje pisati da "ocekuje da sarne" meni je pao kamen sa srca jer sam znao da nema nista od toga i da ce Stefan zavrsiti ko i onaj momak sto je slagan za trening.
jos se nisam ugrij'o ocami
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 feb 2018, 22:25

Ljudi ali treba se zapitati otkud bas Hebib da ima toliko sansi :?:
Samo Sarajevo

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2018, 22:33

Evander je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Ne pravi debila od sebe, ljudi su pisali zato sto je los igrac, nema drugog razloga.
Hoces rec da nije bilo kmecanja? Menadzerski igrac? Novi liivak? Uprava lopovi? Husref se ne pita nista? I jos hiljade sranja koja ste izasrali ubijedjeni da ce dobit ugovor i da je proba formalna?
Radi cega se u opste dovodio?
Mogli su isto i tebe i mene dovesti. Sta je bit dovesti nekoga za koga i corav vidi da nema nista sa ozbiljnim fudbalom?
Jos se na zvanicnoj ofirno laze i lazno ga se predstavlja.
Da je raja cutala, hladno bi ga potpisali.
Dosao kao sto ce ih jos doci pa ce Hus odluciti,doveli mu igraca na poziciji koja skripi uostalom ne lazi bezveze pptpisace kad Husref kaze ti si nocna mora ovdje,crnjak,sotona,ubica svake vrste vedrine i raspolozenja pokvarena ploca koja vrti stalno isto idi navijaj za Barcu i popusti nas da gledamo najgori tim na svijetu,najgoru upravu i igrace najgore navijace itd idi sve si upravu. ADMINE il banuj ovog kvazi navvijaca il da lagano pocnemo ko nekad da odlazimo ne zelimo mrzitelje i ubacene elemente

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 feb 2018, 22:43

Ne pravi debila od sebe, ljudi su pisali zato sto je los igrac, nema drugog razloga.[/quote]
Hoces rec da nije bilo kmecanja? Menadzerski igrac? Novi liivak? Uprava lopovi? Husref se ne pita nista? I jos hiljade sranja koja ste izasrali ubijedjeni da ce dobit ugovor i da je proba formalna?[/quote]
Radi cega se u opste dovodio?
Mogli su isto i tebe i mene dovesti. Sta je bit dovesti nekoga za koga i corav vidi da nema nista sa ozbiljnim fudbalom?
Jos se na zvanicnoj ofirno laze i lazno ga se predstavlja.
Da je raja cutala, hladno bi ga potpisali.[/quote]
Dosao kao sto ce ih jos doci pa ce Hus odluciti,doveli mu igraca na poziciji koja skripi uostalom ne lazi bezveze pptpisace kad Husref kaze ti si nocna mora ovdje,crnjak,sotona,ubica svake vrste vedrine i raspolozenja pokvarena ploca koja vrti stalno isto idi navijaj za Barcu i popusti nas da gledamo najgori tim na svijetu,najgoru upravu i igrace najgore navijace itd idi sve si upravu. ADMINE il banuj ovog kvazi navvijaca il da lagano pocnemo ko nekad da odlazimo ne zelimo mrzitelje i ubacene elemente[/quote]
Pojedi snickers :kafa:

U inat tebi i slicnim ljigavcima, ukazivat cu na svaki nelogicnost.

Svaki put kad dovedete amatera, iz ko zna kojih razloga jer fudbalski nisu sigurbo, koji veze sa fudbom godinama nema, a pritom ga lazno predstsvite na oficialnoj stranici, na sva zvonu cu pisati protiv toga.

A sto se tice kukanju moderatoru, kad napravis svoj formu, odredjuj ko ce tamo pisati a ko ne.

Pozivam administraciju da ispravno reaguje na pokusaj mijesanja u njihov rad i glumljenja moderatora, od strane clanova koji rade u klubu i pisu ovdje. Neka postupe po svojim pravilima.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 04 feb 2018, 22:44

Pazite ovo.
Ustaješ ujutro i jedeš, uradiš nešto pametno. Upališ himnu, odslušaš, pregledaš nekoliko tekmi. Spremiš se. Kreneš na tekmu, uz veliko raspoloženje, dođeš na Koševo i pojedeš nešto u pekari ili one prljave ćevape, ali su toliko slatki da to nije normalno. Uđeš na tribinu(u mom slučaju Istok), pokloniš se stadionu, sjedneš i počneš psovati jer eto sunce sija u tebe pravo. Onda gledaš zagrijavanje i psuješ opet, psuješ i kad počnu šutati na zagrijavanju jer ne pogađaju svaki put go. Počne tekma, pobijediš i izlaziš sa osmijehom na licu, ako je kojim slučajem i skretnica doživjela poraz, trčiš na forum da podje*avaš, a ako izgubiš zavučeš se u rupu do slijedeće tekme i sve tako u krug. JOŠ 13 DANA :beba: :opaopa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 04 feb 2018, 22:46

FrancescoTotti je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Dobijem napad kad čujem ovu pjesmu na yt kanalu, izaziva mi povraćanje nakon hiljadu slušanja :sick:
ma ta kazes
slika
Stavi ga u spoiler jbt
® GONGASHI POWERHOUSE ®

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 feb 2018, 22:47

Grbovic otpao, nakon probe. I najveci klubovi dovode igrace na PROBU neki zadovolje, neki ne, ybg... A pljuvali su svi kako nam je neko uvalio polovnjaka, kako ce potpisati nakon dva treninga... Hus trazio igraca na deficitarnoj poziciji, momak nije zadovoljio i adio...al haj' ti to objasni Kapelu sa Jaruski :D
Mahanje s druge godine MEF-a :D @skoro brate izdrzi, brzo ce rezultati.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 feb 2018, 22:48

Benkara21 je napisao/la:Pazite ovo.
Ustaješ ujutro i jedeš, uradiš nešto pametno. Upališ himnu, odslušaš, pregledaš nekoliko tekmi. Spremiš se. Kreneš na tekmu, uz veliko raspoloženje, dođeš na Koševo i pojedeš nešto u pekari ili one prljave ćevape, ali su toliko slatki da to nije normalno. Uđeš na tribinu(u mom slučaju Istok), pokloniš se stadionu, sjedneš i počneš psovati jer eto sunce sija u tebe pravo. Onda gledaš zagrijavanje i psuješ opet, psuješ i kad počnu šutati na zagrijavanju jer ne pogađaju svaki put go. Počne tekma, pobijediš i izlaziš sa osmijehom na licu, ako je kojim slučajem i skretnica doživjela poraz, trčiš na forum da podje*avaš, a ako izgubiš zavučeš se u rupu do slijedeće tekme i sve tako u krug. JOŠ 13 DANA :beba: :opaopa:
Sektaši :D :D :rol: da je još tu dvojicu iskopat i da šarnu ufff :hmmmmm: :salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 04 feb 2018, 22:52

DenchiNL je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Pazite ovo.
Sektaši :D :D :rol: da je još tu dvojicu iskopat i da šarnu ufff :hmmmmm: :salut:
Ma i da Melunović igra, da gubimo svaku tekmu ja Sarajevo volim i umrijet ću s njim :ljepota:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 feb 2018, 22:57

belosevic28 je napisao/la:Grbovic otpao, nakon probe. I najveci klubovi dovode igrace na PROBU neki zadovolje, neki ne, ybg... A pljuvali su svi kako nam je neko uvalio polovnjaka, kako ce potpisati nakon dva treninga... Hus trazio igraca na deficitarnoj poziciji, momak nije zadovoljio i adio...al haj' ti to objasni Kapelu sa Jaruski :D
Mahanje s druge godine MEF-a :D @skoro brate izdrzi, brzo ce rezultati.
Pozdrav za sve MEFovce :mrgreen: Valjda hoće buraz, osijedio sam čekajući, gori sam nego kad je Melun ful'o kreč protiv Šiptara. :urnebes:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 feb 2018, 23:01

Znam u kakvim si/ste mukama @skoro, davno sam to prolazio, ali evo opet prezivljavam i prozivljavam. Bit ce OK aBd.

Onn topic: Osim napadaca, ocito se trazi desni bek, cim je ovaj bio na probi. Nekad je neki Nigerijac spominjan, sta bi s njega :O
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 feb 2018, 23:10

belosevic28 je napisao/la:Znam u kakvim si/ste mukama @skoro, davno sam to prolazio, ali evo opet prezivljavam i prozivljavam. Bit ce OK aBd.

Onn topic: Osim napadaca, ocito se trazi desni bek, cim je ovaj bio na probi. Nekad je neki Nigerijac spominjan, sta bi s njega :O
Valjda hoće druže. :D
Gledam ovo "Osim", rekoh otkud Morž na našoj temi jbt. :urnebes: :urnebes:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 feb 2018, 23:50

:tralala:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 feb 2018, 10:39

Ponuđena rješenja za prevazilaženje problema u Fudbalskom klubu Sarajevo

Rješavanje statusnih pitanja Fudbalskog kluba Sarajevo bila su povod sastanka ministra Marija Nenadića i njegovog pomoćnika Hasana Zemanića s generalnom direktoricom ovog kluba Sabrinom Buljubašić i menadžerom akademije Ismarom Hadžiosmanovićem.

– Svi sportski klubovi u Kantonu Sarajevo funkcioniraju kao udruženja građana, a što je direktna i isključiva nadležnost Ministarstva pravde i uprave KS – pojasnio je ministar Nenadić.

Predstavnici menadžmenta FK Sarajeva upoznali su prisutne o određenim poteškoćama s kojima se u svom radu susreću jer su, kako su naveli, za taj klub podjednako zainteresirane strane fizičke i pravne osobe, a prema postojećim propisima koji uređuju funkcioniranje i rad udruženja u Kantonu Sarajevo, njihovo uključivanje u klupske strukture nije moguće.

Ministar Nenadić je dao određena rješenja koja bi mogla prevazići te probleme te su najavili da će u narednom periodu nastaviti razgovore o implementaciji važećeg zakona, a sve s ciljem unapređenja njihovog statuta i akata koji uređuju funkcioniranje Fudbalskog kluba Sarajevo, saopćeno je iz Pres-službe KS.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 feb 2018, 11:26

Hebibović je fenomenalan igrač, a mnogi na ovom forumu izbacuju sve iz sebe samo na pojedince!
Pustite čovjeka da igra fudbal! Igra dosta dobro, asistira ako ništa!

:bih: Forza Sarajevo! Forza Hebib! :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 feb 2018, 11:33

Zašto se čeka na potpis Crepulje, može nam u međuvremenu iskliznut iz ruku :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Kyle88, ledesma, nedimmmm1337, Velaxsa i 35 gostiju.