ma ta kazesharis004 je napisao/la:Dobijem napad kad čujem ovu pjesmu na yt kanalu, izaziva mi povraćanje nakon hiljadu slušanja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma ta kazesharis004 je napisao/la:Dobijem napad kad čujem ovu pjesmu na yt kanalu, izaziva mi povraćanje nakon hiljadu slušanja
jos se nisam ugrij'o ocamijoker90 je napisao/la:Nista od teleopticara, dobro je. Cim je @KenChoo poceo ovdje pisati da "ocekuje da sarne" meni je pao kamen sa srca jer sam znao da nema nista od toga i da ce Stefan zavrsiti ko i onaj momak sto je slagan za trening.
zlo87 je napisao/la:jos se nisam ugrij'o ocamijoker90 je napisao/la:Nista od teleopticara, dobro je. Cim je @KenChoo poceo ovdje pisati da "ocekuje da sarne" meni je pao kamen sa srca jer sam znao da nema nista od toga i da ce Stefan zavrsiti ko i onaj momak sto je slagan za trening.
Dosao kao sto ce ih jos doci pa ce Hus odluciti,doveli mu igraca na poziciji koja skripi uostalom ne lazi bezveze pptpisace kad Husref kaze ti si nocna mora ovdje,crnjak,sotona,ubica svake vrste vedrine i raspolozenja pokvarena ploca koja vrti stalno isto idi navijaj za Barcu i popusti nas da gledamo najgori tim na svijetu,najgoru upravu i igrace najgore navijace itd idi sve si upravu. ADMINE il banuj ovog kvazi navvijaca il da lagano pocnemo ko nekad da odlazimo ne zelimo mrzitelje i ubacene elementeEvander je napisao/la:Radi cega se u opste dovodio?ThrillerHz je napisao/la:Hoces rec da nije bilo kmecanja? Menadzerski igrac? Novi liivak? Uprava lopovi? Husref se ne pita nista? I jos hiljade sranja koja ste izasrali ubijedjeni da ce dobit ugovor i da je proba formalna?MortemHz je napisao/la: Ne pravi debila od sebe, ljudi su pisali zato sto je los igrac, nema drugog razloga.
Mogli su isto i tebe i mene dovesti. Sta je bit dovesti nekoga za koga i corav vidi da nema nista sa ozbiljnim fudbalom?
Jos se na zvanicnoj ofirno laze i lazno ga se predstavlja.
Da je raja cutala, hladno bi ga potpisali.
Stavi ga u spoiler jbtFrancescoTotti je napisao/la:ma ta kazesharis004 je napisao/la:Dobijem napad kad čujem ovu pjesmu na yt kanalu, izaziva mi povraćanje nakon hiljadu slušanja
SektašiBenkara21 je napisao/la:Pazite ovo.
Ustaješ ujutro i jedeš, uradiš nešto pametno. Upališ himnu, odslušaš, pregledaš nekoliko tekmi. Spremiš se. Kreneš na tekmu, uz veliko raspoloženje, dođeš na Koševo i pojedeš nešto u pekari ili one prljave ćevape, ali su toliko slatki da to nije normalno. Uđeš na tribinu(u mom slučaju Istok), pokloniš se stadionu, sjedneš i počneš psovati jer eto sunce sija u tebe pravo. Onda gledaš zagrijavanje i psuješ opet, psuješ i kad počnu šutati na zagrijavanju jer ne pogađaju svaki put go. Počne tekma, pobijediš i izlaziš sa osmijehom na licu, ako je kojim slučajem i skretnica doživjela poraz, trčiš na forum da podje*avaš, a ako izgubiš zavučeš se u rupu do slijedeće tekme i sve tako u krug. JOŠ 13 DANA![]()
Ma i da Melunović igra, da gubimo svaku tekmu ja Sarajevo volim i umrijet ću s njimDenchiNL je napisao/la:SektašiBenkara21 je napisao/la:Pazite ovo.
Ustaješ ujutro i jedeš, uradiš nešto pametno. Upališ himnu, odslušaš, pregledaš nekoliko tekmi. Spremiš se. Kreneš na tekmu, uz veliko raspoloženje, dođeš na Koševo i pojedeš nešto u pekari ili one prljave ćevape, ali su toliko slatki da to nije normalno. Uđeš na tribinu(u mom slučaju Istok), pokloniš se stadionu, sjedneš i počneš psovati jer eto sunce sija u tebe pravo. Onda gledaš zagrijavanje i psuješ opet, psuješ i kad počnu šutati na zagrijavanju jer ne pogađaju svaki put go. Počne tekma, pobijediš i izlaziš sa osmijehom na licu, ako je kojim slučajem i skretnica doživjela poraz, trčiš na forum da podje*avaš, a ako izgubiš zavučeš se u rupu do slijedeće tekme i sve tako u krug. JOŠ 13 DANA![]()
![]()
![]()
da je još tu dvojicu iskopat i da šarnu ufff
![]()
Pozdrav za sve MEFovcebelosevic28 je napisao/la:Grbovic otpao, nakon probe. I najveci klubovi dovode igrace na PROBU neki zadovolje, neki ne, ybg... A pljuvali su svi kako nam je neko uvalio polovnjaka, kako ce potpisati nakon dva treninga... Hus trazio igraca na deficitarnoj poziciji, momak nije zadovoljio i adio...al haj' ti to objasni Kapelu sa Jaruski
Mahanje s druge godine MEF-a@skoro brate izdrzi, brzo ce rezultati.
Valjda hoće druže.belosevic28 je napisao/la:Znam u kakvim si/ste mukama @skoro, davno sam to prolazio, ali evo opet prezivljavam i prozivljavam. Bit ce OK aBd.
Onn topic: Osim napadaca, ocito se trazi desni bek, cim je ovaj bio na probi. Nekad je neki Nigerijac spominjan, sta bi s njega :O
Ponuđena rješenja za prevazilaženje problema u Fudbalskom klubu Sarajevo
Rješavanje statusnih pitanja Fudbalskog kluba Sarajevo bila su povod sastanka ministra Marija Nenadića i njegovog pomoćnika Hasana Zemanića s generalnom direktoricom ovog kluba Sabrinom Buljubašić i menadžerom akademije Ismarom Hadžiosmanovićem.
– Svi sportski klubovi u Kantonu Sarajevo funkcioniraju kao udruženja građana, a što je direktna i isključiva nadležnost Ministarstva pravde i uprave KS – pojasnio je ministar Nenadić.
Predstavnici menadžmenta FK Sarajeva upoznali su prisutne o određenim poteškoćama s kojima se u svom radu susreću jer su, kako su naveli, za taj klub podjednako zainteresirane strane fizičke i pravne osobe, a prema postojećim propisima koji uređuju funkcioniranje i rad udruženja u Kantonu Sarajevo, njihovo uključivanje u klupske strukture nije moguće.
Ministar Nenadić je dao određena rješenja koja bi mogla prevazići te probleme te su najavili da će u narednom periodu nastaviti razgovore o implementaciji važećeg zakona, a sve s ciljem unapređenja njihovog statuta i akata koji uređuju funkcioniranje Fudbalskog kluba Sarajevo, saopćeno je iz Pres-službe KS.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, napoleon72, NeSamSafetee, Stanceski, Vanja8 i 69 gostiju.