FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2018, 18:11

Na netacna sranja cu uvijek bacati hejt, vozdra nebitni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 feb 2018, 18:12

skoroalen je napisao/la:@ThrillerHZ mnogo ljudi je 'sr.alo' jer nismo navikli na bolje. Koga su zmije grizle, i guštera se boji. S.ralo se i za Stanojevića, i za Adukora, Crepulja je prvi igrač unazad 5 prelaznih rokova da ga niko nije preventivno popljuv'o. Kad prođeš Liivaka, Cesara, Krajišnika, Emersona, Lelića... bojiš se i Dani Alveša.
Ja sam rekao za Crepulju da mi više smrdi nego miriše, a jedini argument za to mi je zadnja polusezona na osnovu čega se vidi da je u padu i žao mi je što nije došao na početku priprema, ali valjda su tamo kontali da ga mogu prodati. Po klipovima je on vrh za naše uslove, ali trenutno mislim da on Husu neće igrati u prvih 11 jer nije dovoljno spreman. Ali ono što je bitno je to da je relativno mlad i da nije imao povreda i mislim da će biti pojačanje, ali ne instant pojačanje poput Jajala.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 feb 2018, 18:22

E cuj covjek koji nije igrao godinu dana nije zadovoljio probu. Svasta.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 feb 2018, 18:26

ThrillerHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Grbović, koji je proteklih dana bio na probi u bordo klubu, nije zadovoljio apetite stručnog štaba FK Sarajevo i neće mu biti ponuđen ugovor.

Međutim, Sarajevo će do početka proljetnog dijela sezone vjerovatno pojačati još barem jedan fudbaler. Trener kluba sa Koševa Husref Musemić se nada dolasku još jednog ili dvojice novih igrača, čime bi trebao biti kompletiran igrački kadar za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.
A koliko ste samo kmecali sto je dosao na probu :puke:
sta sam trebao da podrzim lazi koje je off stranica objavila oko grbovica? normalno da sam digao glas (i pisao e-mail :D) sto me neko pokusava praviti budalom. necu biti slijep pored ociju. a ti budi. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 feb 2018, 18:29

muhamedhulk je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Grbović, koji je proteklih dana bio na probi u bordo klubu, nije zadovoljio apetite stručnog štaba FK Sarajevo i neće mu biti ponuđen ugovor.

Međutim, Sarajevo će do početka proljetnog dijela sezone vjerovatno pojačati još barem jedan fudbaler. Trener kluba sa Koševa Husref Musemić se nada dolasku još jednog ili dvojice novih igrača, čime bi trebao biti kompletiran igrački kadar za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.
A koliko ste samo kmecali sto je dosao na probu :puke:
sta sam trebao da podrzim lazi koje je off stranica objavila oko grbovica? normalno da sam digao glas (i pisao e-mail :D) sto me neko pokusava praviti budalom. necu biti slijep pored ociju. a ti budi. :D
Ma nisam ga vala ni dozivio iskreno, proba kao proba, nebitan igrac. Da je potpisao, ostavio bi komentar, ovako nije bio vrijedan da se spominje uopste. Jedina greska je ta sto je off stranica htjela zavarat navijace u slucaju da ovaj potpise pa da se peru s tim laznim informacijama. Haman ko oni sto dovedose igraca a za reference wikipediju koristili :urnebes:
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 04 feb 2018, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
1946~

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 feb 2018, 18:30

Šofranac mi se čini tanak, nije mi to to.. A šta je sa Husejnovićem, imal on obraza? Keš se uzima nizašta.

Radovca bi ja na posudbu negdje, nema od njega ništa. I na kraju cao amore.

Adukor je mašinica!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2018, 18:31

Joj da nas nasi hoce ''iznenaditi'' pobjedom u Širokom :pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 feb 2018, 18:40

MortemHz je napisao/la:Joj da nas nasi hoce ''iznenaditi'' pobjedom u Širokom :pray:
Ja imam neki dobar feeling, nece bit los teren, plus ove sezone dosta tradicija se srusilo, vakat vala i da pecaru osvojimo (u ligaskom susretu) :pray:
1946~

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2018, 18:41

MortemHz je napisao/la: Ne pravi debila od sebe, ljudi su pisali zato sto je los igrac, nema drugog razloga.
Hoces rec da nije bilo kmecanja? Menadzerski igrac? Novi liivak? Uprava lopovi? Husref se ne pita nista? I jos hiljade sranja koja ste izasrali ubijedjeni da ce dobit ugovor i da je proba formalna?
Naravno da bi pametovali promasaj,veze nema menagerski igrac itd. al sva sreca pa postojimo i znamo da to kod Husa nema. Proba je bilo i bice,Halilovica je odma doveo jer ga poznaje i to je to

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 feb 2018, 18:42

ledesma je napisao/la:Šofranac mi se čini tanak, nije mi to to.. A šta je sa Husejnovićem, imal on obraza? Keš se uzima nizašta.

Adukor je mašinica!
Po čemu ti se čini tanak? Čovjek ekstra odigrao svaki meč. Šta vi gledate, da mi je znati..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2018, 18:43

ledesma je napisao/la:Šofranac mi se čini tanak, nije mi to to.. A šta je sa Husejnovićem, imal on obraza? Keš se uzima nizašta.

Adukor je mašinica!
Ma ako ne bude Husejnovic sposoban da igra vozdra previse je proveo gledajuci tekme,Radovac adio svakako steta da zauzima mjesto Mustaficu il Hericu

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 feb 2018, 18:48

Halile, halali mi :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 04 feb 2018, 19:07

Kad ga Hebib zabije za pobjedu u listici :kafa:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2018, 19:15

Mislim da se previse rizikuje s odbranom mi bukvalno imamo 5 igraca u odbrani s bekovima a zahtjevne pozicije ,bude kartona ,povreda ,umora.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 04 feb 2018, 19:27

AlfredNobel je napisao/la:

Adukor je mašinica!
Po čemu ti se čini tanak? Čovjek ekstra odigrao svaki meč. Šta vi gledate, da mi je znati..

Također Sofranac nista posebno, visi negdje u medjuprostoru cesto, nije direktni krivac ni za sta, ali je indirektni za dosta lopti kroz odbranu. Moje misljenje.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 feb 2018, 19:50

Said je sisavac nasi para, SRAMISE posro si se na sve dobro sto si uradio. **** karakter kad nemozes pola gidine ugovora halalit.

Presing izgleda dobro, al nekako sporo igramo kad imamo loptu, napad ide sporo , nadam se da ce krpelj dic taj protok lopte na veci nivo. Al nije on jajalu do mosnji al je vele majstor za stuhu sa smeca blagojevica i nermina iz bl

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 04 feb 2018, 20:02

po meni je za oba gola krivac mujakic
kod drugog gola bekic je negdje gore bio ne vidi se zasto, mozda je neko izgubio loptu.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 feb 2018, 20:08

MortemHz je napisao/la: Ne pravi debila od sebe, ljudi su pisali zato sto je los igrac, nema drugog razloga.
Hoces rec da nije bilo kmecanja? Menadzerski igrac? Novi liivak? Uprava lopovi? Husref se ne pita nista? I jos hiljade sranja koja ste izasrali ubijedjeni da ce dobit ugovor i da je proba formalna?
Radi cega se u opste dovodio?
Mogli su isto i tebe i mene dovesti. Sta je bit dovesti nekoga za koga i corav vidi da nema nista sa ozbiljnim fudbalom?
Jos se na zvanicnoj ofirno laze i lazno ga se predstavlja.
Da je raja cutala, hladno bi ga potpisali.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 04 feb 2018, 20:11

alenpitar je napisao/la:Kad ga Hebib zabije za pobjedu u listici :kafa:
Prije gola računaj da mora fuliti dva zicera :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 feb 2018, 20:15

slika

Možeš ti iz Sarajeva, ali Sarajevo iz tebe nikad.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 04 feb 2018, 20:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Kyle88, miguelramos, MSOZ101, nedimmmm1337 i 52 gosta.