FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na netacna sranja cu uvijek bacati hejt, vozdra nebitni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja sam rekao za Crepulju da mi više smrdi nego miriše, a jedini argument za to mi je zadnja polusezona na osnovu čega se vidi da je u padu i žao mi je što nije došao na početku priprema, ali valjda su tamo kontali da ga mogu prodati. Po klipovima je on vrh za naše uslove, ali trenutno mislim da on Husu neće igrati u prvih 11 jer nije dovoljno spreman. Ali ono što je bitno je to da je relativno mlad i da nije imao povreda i mislim da će biti pojačanje, ali ne instant pojačanje poput Jajala.skoroalen je napisao/la:@ThrillerHZ mnogo ljudi je 'sr.alo' jer nismo navikli na bolje. Koga su zmije grizle, i guštera se boji. S.ralo se i za Stanojevića, i za Adukora, Crepulja je prvi igrač unazad 5 prelaznih rokova da ga niko nije preventivno popljuv'o. Kad prođeš Liivaka, Cesara, Krajišnika, Emersona, Lelića... bojiš se i Dani Alveša.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Evolution87
- Kontakt:
E cuj covjek koji nije igrao godinu dana nije zadovoljio probu. Svasta.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- muhamedhulk
- Kontakt:
sta sam trebao da podrzim lazi koje je off stranica objavila oko grbovica? normalno da sam digao glas (i pisao e-mailThrillerHz je napisao/la:A koliko ste samo kmecali sto je dosao na probuMortemHz je napisao/la:Grbović, koji je proteklih dana bio na probi u bordo klubu, nije zadovoljio apetite stručnog štaba FK Sarajevo i neće mu biti ponuđen ugovor.
Međutim, Sarajevo će do početka proljetnog dijela sezone vjerovatno pojačati još barem jedan fudbaler. Trener kluba sa Koševa Husref Musemić se nada dolasku još jednog ili dvojice novih igrača, čime bi trebao biti kompletiran igrački kadar za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma nisam ga vala ni dozivio iskreno, proba kao proba, nebitan igrac. Da je potpisao, ostavio bi komentar, ovako nije bio vrijedan da se spominje uopste. Jedina greska je ta sto je off stranica htjela zavarat navijace u slucaju da ovaj potpise pa da se peru s tim laznim informacijama. Haman ko oni sto dovedose igraca a za reference wikipediju koristilimuhamedhulk je napisao/la:sta sam trebao da podrzim lazi koje je off stranica objavila oko grbovica? normalno da sam digao glas (i pisao e-mailThrillerHz je napisao/la:A koliko ste samo kmecali sto je dosao na probuMortemHz je napisao/la:Grbović, koji je proteklih dana bio na probi u bordo klubu, nije zadovoljio apetite stručnog štaba FK Sarajevo i neće mu biti ponuđen ugovor.
Međutim, Sarajevo će do početka proljetnog dijela sezone vjerovatno pojačati još barem jedan fudbaler. Trener kluba sa Koševa Husref Musemić se nada dolasku još jednog ili dvojice novih igrača, čime bi trebao biti kompletiran igrački kadar za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.) sto me neko pokusava praviti budalom. necu biti slijep pored ociju. a ti budi.

Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 04 feb 2018, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
Šofranac mi se čini tanak, nije mi to to.. A šta je sa Husejnovićem, imal on obraza? Keš se uzima nizašta.
Radovca bi ja na posudbu negdje, nema od njega ništa. I na kraju cao amore.
Adukor je mašinica!
Adukor je mašinica!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj da nas nasi hoce ''iznenaditi'' pobjedom u Širokom 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja imam neki dobar feeling, nece bit los teren, plus ove sezone dosta tradicija se srusilo, vakat vala i da pecaru osvojimo (u ligaskom susretu)MortemHz je napisao/la:Joj da nas nasi hoce ''iznenaditi'' pobjedom u Širokom

1946~
Naravno da bi pametovali promasaj,veze nema menagerski igrac itd. al sva sreca pa postojimo i znamo da to kod Husa nema. Proba je bilo i bice,Halilovica je odma doveo jer ga poznaje i to je toThrillerHz je napisao/la:Hoces rec da nije bilo kmecanja? Menadzerski igrac? Novi liivak? Uprava lopovi? Husref se ne pita nista? I jos hiljade sranja koja ste izasrali ubijedjeni da ce dobit ugovor i da je proba formalna?MortemHz je napisao/la: Ne pravi debila od sebe, ljudi su pisali zato sto je los igrac, nema drugog razloga.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Po čemu ti se čini tanak? Čovjek ekstra odigrao svaki meč. Šta vi gledate, da mi je znati..ledesma je napisao/la:Šofranac mi se čini tanak, nije mi to to.. A šta je sa Husejnovićem, imal on obraza? Keš se uzima nizašta.
Adukor je mašinica!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma ako ne bude Husejnovic sposoban da igra vozdra previse je proveo gledajuci tekme,Radovac adio svakako steta da zauzima mjesto Mustaficu il Hericuledesma je napisao/la:Šofranac mi se čini tanak, nije mi to to.. A šta je sa Husejnovićem, imal on obraza? Keš se uzima nizašta.
Adukor je mašinica!
Halile, halali mi 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kad ga Hebib zabije za pobjedu u listici 

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-
- Kontakt:
Mislim da se previse rizikuje s odbranom mi bukvalno imamo 5 igraca u odbrani s bekovima a zahtjevne pozicije ,bude kartona ,povreda ,umora.
- belosevic23
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Po čemu ti se čini tanak? Čovjek ekstra odigrao svaki meč. Šta vi gledate, da mi je znati..ledesma je napisao/la:Šofranac mi se čini tanak, nije mi to to.. A šta je sa Husejnovićem, imal on obraza? Keš se uzima nizašta.
Adukor je mašinica!
Također Sofranac nista posebno, visi negdje u medjuprostoru cesto, nije direktni krivac ni za sta, ali je indirektni za dosta lopti kroz odbranu. Moje misljenje.
Said je sisavac nasi para, SRAMISE posro si se na sve dobro sto si uradio. **** karakter kad nemozes pola gidine ugovora halalit.
Presing izgleda dobro, al nekako sporo igramo kad imamo loptu, napad ide sporo , nadam se da ce krpelj dic taj protok lopte na veci nivo. Al nije on jajalu do mosnji al je vele majstor za stuhu sa smeca blagojevica i nermina iz bl
Presing izgleda dobro, al nekako sporo igramo kad imamo loptu, napad ide sporo , nadam se da ce krpelj dic taj protok lopte na veci nivo. Al nije on jajalu do mosnji al je vele majstor za stuhu sa smeca blagojevica i nermina iz bl
-
- Kontakt:
po meni je za oba gola krivac mujakic
kod drugog gola bekic je negdje gore bio ne vidi se zasto, mozda je neko izgubio loptu.
kod drugog gola bekic je negdje gore bio ne vidi se zasto, mozda je neko izgubio loptu.
Radi cega se u opste dovodio?ThrillerHz je napisao/la:Hoces rec da nije bilo kmecanja? Menadzerski igrac? Novi liivak? Uprava lopovi? Husref se ne pita nista? I jos hiljade sranja koja ste izasrali ubijedjeni da ce dobit ugovor i da je proba formalna?MortemHz je napisao/la: Ne pravi debila od sebe, ljudi su pisali zato sto je los igrac, nema drugog razloga.
Mogli su isto i tebe i mene dovesti. Sta je bit dovesti nekoga za koga i corav vidi da nema nista sa ozbiljnim fudbalom?
Jos se na zvanicnoj ofirno laze i lazno ga se predstavlja.
Da je raja cutala, hladno bi ga potpisali.
Prije gola računaj da mora fuliti dva ziceraalenpitar je napisao/la:Kad ga Hebib zabije za pobjedu u listici

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:

Možeš ti iz Sarajeva, ali Sarajevo iz tebe nikad.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 04 feb 2018, 20:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fks74, Fouzi1, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, napoleon72, nedimmmm1337, TETRAPAK i 58 gostiju.