Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Koje slavlje 

Za one koji ne znaju ovo je zicer sto je Strotman promasio.
@Jasmin
Nema Pellegrini sta traziti u Juventusu. On nije ni u Romi niko bitan, a kamo li da bude nesto u velikom Juventusu.
@Jasmin
Nema Pellegrini sta traziti u Juventusu. On nije ni u Romi niko bitan, a kamo li da bude nesto u velikom Juventusu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Da je u pravoj fomi danas bi zabio tri.jasmin10 je napisao/la:Pellegrini će završiti u Juventusu. Nije to nikakav krkan.emir79 je napisao/la:Ja ne znam za koji qrac sluzi ovaj Pellegrini. Samo da popuni mjesto. Koji krkan jbt.
Edin je morao zabiti barem jedan gol. Ukoliko Roma ne dobije bit će jedan od tragičara.
Hajde Edineeeee
- Bazinga12345
- Kontakt:
dobar je pelegrini ali definitivno prema viđenom mi izgleda kao još jedan u nizu prerazvikanih italijana, klubovi u rangu rome su mu mjera.
šteta za džeku što ga danas nije zabio
šteta za džeku što ga danas nije zabio

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Citirati ću te na kraju sezone. Momak ima klauzulu od 25 miliona. Navijači Juventusa se nadaju da će doći.emir79 je napisao/la:Za one koji ne znaju ovo je zicer sto je Strotman promasio.
@Jasmin
Morao je Edin barem jedan zabiti.
- anonymousHD
- Kontakt:
Jedina lopta koja je završila u šesnestercu kad je on ubacio.rope11 je napisao/la:jel ovaj florenzi ikad u životu ubacio dobru loptu u šesnaeteracsad je nekome mogao nabaciti zicer, a on je krhnu dole u aut.

a navijači se pitaju ono pravo 

"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
- legenda reala
- Kontakt:
Jos jedna sramotna partija, trenutno uz Benzemu najslabiji napadač evrope
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja nisam rekao da je on imao zicere, ali jeste imao 6 dobrih/odlicnih prilika, a nijednu nije zavrsio kako treba. Ti jos uvijek tvrdis suprotno?emir79 je napisao/la:Za one koji ne znaju ovo je zicer sto je Strotman promasio.
@Jasmin
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ne treba biti pametan pa zakljuciti da je makar jednu od onih situacija morao zavrsiti pogotkom.
U svakom slucaju, dobra partija danas.
U svakom slucaju, dobra partija danas.
ja nikako ne mogu prihvatiti da napadac koji profula 4-5 izglednih prilika a ne zabije barem jedan gol, moze dobiti prolaznu ocjenu..
sreca pa oni levati ne zaprijetise, inace bi popio velike kritike u rimu.
s obzirom da i dalje moramo gledati romu radi njega, danas je pobjeda najbitnija.
sreca pa oni levati ne zaprijetise, inace bi popio velike kritike u rimu.
s obzirom da i dalje moramo gledati romu radi njega, danas je pobjeda najbitnija.
upravo to sam htio napisati, kad vidis ovaj njegov zadnji gol kako lagano prebaci golmana, hajd ti reci da i ona dzekina nije bila 100% prilika..Moggi je napisao/la:samo pogledajte sta higuain ucini danas
onda i ono kad mu je golman dodao...
dzeko je u krizi pa nek prica ko sta hoce, klasa poput njega ako zabije 3 gola u 11 meceva, nije dobro.
sreca pa ovo uzese nekako a on ce vec u narednom mecu sigurno imati nekoliko gol sansi, valjda zabije gol-dva.
A ti samo pogledaj koga on pored sebe ima, a koga Dzeko. Dzeko od Chelsea nije imao onakav dubinski pas kao Higuain od Marchisia.Moggi je napisao/la:samo pogledajte sta higuain ucini danas
Ovo ti nije bas neko poredjenje, jer ni Higuain se nije bas nesto nadavao golova do sad.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
izvini ali mislim da nisi gledao rominu utakmicu danasemir79 je napisao/la:A ti samo pogledaj koga on pored sebe ima, a koga Dzeko. Dzeko od Chelsea nije imao onakav dubinski pas kao Higuain od Marchisia.Moggi je napisao/la:samo pogledajte sta higuain ucini danas
Ovo ti nije bas neko poredjenje, jer ni Higuain se nije bas nesto nadavao golova do sad.
Zarathustra
Roma igra kao kakav drugoligaš. Čak je i naša PL repka izgledala kvalitetnije od ovog odrona
A vala i Dzeko mora da adaptira svoj stil igre ako misli igrati još 4-5 godina. Nemoze uvijek ghuziti isti fazon, duge lopte, direktne asistencije. Prije ili kasnije ga ekipe skontaju i udare mu kontra-taktiku. Ili će se adaptirati ili ostati zapamćen kao vrlo limitiran igrač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.