Magija, ćiribu ćiriba, zaigrao je Santi preko papira,Jack je napisao/la:A sta konkretno Cazorla predstavlja na tom spisku kad ne znamo ni dal je ziv?
Bez odigranog meča u sredini terena, prijavio ga za EL Venga...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Magija, ćiribu ćiriba, zaigrao je Santi preko papira,Jack je napisao/la:A sta konkretno Cazorla predstavlja na tom spisku kad ne znamo ni dal je ziv?
Valjda Ramsey protiv Swansea na Tenkov centaršut.Brokula je napisao/la:Tačno se i ne sjećam kad smo zadnji put prizemnim ubacivanjima sa krilnih pozicija dali neki pogodak. Naviklo se na bunaruše Bellerina
Monreal je bio bolestan i zbog toga je izasao na poluvremenu. Bit ce spreman za subotu.anell je napisao/la:Šta vam je sa onim Monrealom, zna li se koliko je ozbiljna povreda ?
Kakve vi bekove imate to je strašno. Na jednoj strani Hector (ni Wenger ne zna ko mu je zamjena), a na drugoj Kola koji je izgleda pao u formi i onaj mali Najls ni on sam ne zna koja mu je prirodna pozicija.
Zašto da ne? Kolumbijski diler mijenja češku olupinu.frankqqqqq je napisao/la:Odlicni rezultati ove sedmice, ako mlatnemo kokoske hladno u trku za top 4 ulazimo, a i imat cemo momentum. No, ne smijem se previse nadati.
anell je napisao/la:Syebo sam Čelzi
Max Meyer, Julian Weigl i Joachim Low.Harika je napisao/la:treba dovesti bakayoka
Artetitis je napisao/la:Zašto da ne? Kolumbijski diler mijenja češku olupinu.frankqqqqq je napisao/la:Odlicni rezultati ove sedmice, ako mlatnemo kokoske hladno u trku za top 4 ulazimo, a i imat cemo momentum. No, ne smijem se previse nadati.
Zadnji put je kod kokoški branio u onih 2:2. Imao je 9 odbrana, ako se dobro sjećam. Kane zabio golčinu i Alderweireld nakon kornera, za nas Ramiz golčinu petom i Alexis sa desetoricom za 2:2. Branio je u onom porazu 2:1 kad je Kane dao oba gola i onoj pobjedi 2:1 u Liga-kupu kad je Flamini dao oba gola.AA23 je napisao/la:Zadnji put kad je Ospina branio protiv Kokoši ubili su nas poštenski![]()
Sjećam se da je Ospina spašavao živu glavu šta su nam uradili, 2-0 je bilo tada mislim.
Sto duze to bolje po Arsenal,anell je napisao/la:Pa znali se šta je sa Čehom, koliko ga neće biti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.