ako je on smješan kakvi su tek ostali?zagor1987 je napisao/la: Nek dere i dalje dole ko i u Olimpicu,dok kod nas nula. Kakav crni Hebib smjesan igrac realno
znaš li još koje prirodno desno krilo u našoj ligi? ili regionu?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ako je on smješan kakvi su tek ostali?zagor1987 je napisao/la: Nek dere i dalje dole ko i u Olimpicu,dok kod nas nula. Kakav crni Hebib smjesan igrac realno
Kakva gomila škarta, izuzev jednog, eventualno dvojice.MortemHz je napisao/la:Igraci kojima istice ugovor ove godine:
Adi Adilović - 30.06.2018
Saša Novaković - 30.06.2018
Elvis Sarić - 30.06.2018
Samir Radovac - 31.12.2018
Anel Hebibović - 30.06.2018
Said Husejinović - 30.06.2018
Mićo Kuzmanović - 30.06.2018
alenpitar je napisao/la:I ja sam procitao na fb, pisu da je momku napukla lobanja. Nadam se da ce biti dobro i da ce se znati osvetiti. Inace sam protiv takvih stvari, ali kad je ovako nesto u pitanju sve bi ih pobio i podrzao bi svaki vid nasilja protiv ovih sto napadaju na ovakav nacin bez obzira o kome se radi.skoroalen je napisao/la:Momci, zna l' se šta više o sukobu na Skenderiji? Neke fb stranice pišu da je 20 štrumfova napalo dvojicu naših momaka, jedan teže ozlijeđen. Je l' momak dobro, zna l' iko išta?
na klupi sve mladi igrači + Crepulja i Krstebenko21 je napisao/la:FK Sarajevo današnju prijateljsku utakmicu protiv FC Mariupol započinje u sljedećem sastavu: Pavlović, Hodžić, Bekić, Adukor, Šofranac, Stanojević, Sarić, Rahmanović, Hebibović, Halilović Ahmetović.
Mićo je potpisao amaterski, ima on odraditi jos najmanje jedan ugovorMortemHz je napisao/la:Igraci kojima istice ugovor ove godine:
Elvis Sarić - 30.06.2018
je li ovo Bekić kapiten ??DenchiNL je napisao/la:na klupi sve mladi igrači + Crepulja i Krstebenko21 je napisao/la:FK Sarajevo današnju prijateljsku utakmicu protiv FC Mariupol započinje u sljedećem sastavu: Pavlović, Hodžić, Bekić, Adukor, Šofranac, Stanojević, Sarić, Rahmanović, Hebibović, Halilović Ahmetović.
po meni najbolji 11 , ima tu jos Krste al ova ekipa mi je trkacki bas bas dobra a to je najbitnije za nasu ligu .benko21 je napisao/la:FK Sarajevo današnju prijateljsku utakmicu protiv FC Mariupol započinje u sljedećem sastavu: Pavlović, Hodžić, Bekić, Adukor, Šofranac, Stanojević, Sarić, Rahmanović, Hebibović, Halilović Ahmetović.
rekoše da on i said imaju nakih tegoba ili Hus čita forumhilmo je napisao/la:Šta bi s onim teloptikom?
Hebibović je broj 1 kidač živaca svima, ali on ima 3 gola i 6 asistencija (najviše) i kao takvog bih ga ostavio u ekipi. Sariću i Mići produžiti, a Anđušića kad vidim kako zabacuje ramenima dok trči ne vjerujem da je sportista bilo kakav...MortemHz je napisao/la:Igraci kojima istice ugovor ove godine:
Elvis Sarić - 30.06.2018
Jos bolje ako je trebao biti na ss.ba.. Bolje i da ga ne gledam ako ce tu biti..Benjolos je napisao/la:Baš ovo neće biti stream???
isti samZagor je napisao/la:Jos bolje ako je trebao biti na ss.ba.. Bolje i da ga ne gledam ako ce tu biti..Benjolos je napisao/la:Baš ovo neće biti stream???
Ako dovedu na ljeto desno krilo koje ce za polusezonu imati 6 golova i 10 asistencija nek odma nogiraju Hebiba u Zrinjski gdje ce standardno razbijati.MortemHz je napisao/la:2 gola ali nebitno, ja ga ne bi ostavio u Sarajevu.
Gosti nisu bitni.muhamedhulk je napisao/la:sastav gostiju?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], JavierBosnia i 31 gost.