kobe24 je napisao/la:Ahmetovic > Dzeko
kobe24 je napisao/la:Fantasticno do te mjere da je za poluvrijeme uspio prokockati 4-5 dobrih/odlicnih prilika...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
kobe24 je napisao/la:Ahmetovic > Dzeko
kobe24 je napisao/la:Fantasticno do te mjere da je za poluvrijeme uspio prokockati 4-5 dobrih/odlicnih prilika...
Da je zabio jedan gol, bez problema bi se moglo reci da je odigrao odlicno. Ovako, ako Verona na kraju izvuce remi, komotno se moze reci da su Dzekini promasaji glavni razlog sto im se uopste pruzila takva prilika. Napadac se gleda po golovima, a ne po tome sto se odlicno izborio za dobru situaciju i profulao zicer. Ja se sjecam pet situacija u kojima je bio u gol sansi, a nijednom nije poentirao. Tako da, nikakvi supljaci nisu u pitanju, nego nazalost gole cinjenice.emir79 je napisao/la:Sta je prokockao? Daj molim te mani se supljaka onih tipicnih bosnjinih.kobe24 je napisao/la:Fantasticno do te mjere da je za poluvrijeme uspio prokockati 4-5 dobrih/odlicnih prilika...
Nista nije prokockao nego igra fenomenalno. Ako je iko ista prokockao to je Šaravi na Dzekin ubacaj sa desne strane kad je profulio citavu loptu. I to je jedina 100% sansa.
Pellegrini će završiti u Juventusu. Nije to nikakav krkan.emir79 je napisao/la:Ja ne znam za koji qrac sluzi ovaj Pellegrini. Samo da popuni mjesto. Koji krkan jbt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.