Oni ovo godinama rade, to znaju i oni i mi..Gradonacelnik je napisao/la:Čuj sami tražili?
Ne opravdam ni ovo sinoc, 20 na 2 je zalosno i klasicno pitarski.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Oni ovo godinama rade, to znaju i oni i mi..Gradonacelnik je napisao/la:Čuj sami tražili?
odlika pichkastih grupica, i tramvaje su napadali, ljubomorni bili, kako smije tramvaj se vozati bez željezničara...Gradonacelnik je napisao/la:Čuj sami tražili?
Ma standardno ovako napadaju, pa sjecate se kad su djecu napali koji treniraju u nasem klubu blizu Koševa.. definitivno je tacno ono sto cijeli balkan za njihovu grupu govori. Cudi me samo kako nisu mit stvorili da je jedan njihov prebio 40 nasih i sl.DenchiNL je napisao/la:odlika pichkastih grupica, i tramvaje su napadali, ljubomorni bili, kako smije tramvaj se vozati bez željezničara...Gradonacelnik je napisao/la:Čuj sami tražili?
![]()
de ne budi dijete... nikad nisam imao problema niti cu imati sa obiljezljima svog kluba kad hodam kroz grad... ovo je klasicna osveta bila, ali da se razumjemo, ako je bilo 20 na 2 (u sta sumnjam) onda je jadno... taman sam mislio da je derbi krenuo u pravom smjeru, onda se desi beogradska furka u sarajevu...Stroj1946 je napisao/la:Mnogi od vas neće smjeti u grad doći samo toliko ću ti reći. Stisni pa prođi u centru i u sg u obilježju skretnice od sad.grbavicka je napisao/la:ne podrzavam nijedan vid huliganizma, ali ovo ste sami trazili... toliko cu samo reci...MortemHz je napisao/la:Navijački neredi na platou Skenderija u Sarajevu. 20 momaka navijačke grupe FK Željezničara, napala 2 momka, navijača FK Sarajeva. Mlađe lice N.N. zadobilo teške tjelesne povrede (napuknuće lobanje). U tuči navijači Željezničara koristili metalne palice i boksere.
Policija na terenu, vrši uviđaj. Mlađe osobe po hitnom postupku prebačene na KUM.
MUP KS traga za počiniocima koji su se uputili prema Grbavici.
i da, nadam se da se ovo nece vise ponoviti, nebitno ko koga napadne, ne zelim da nas derbi se beogradjanizuje...
za ovu scenu izmišljo da je podška momku koji se utakmicu prije raznio topovskim. kaže ovo je za onog momkaJaozinho22 je napisao/la:Joj Morteme, veća si varalica od onog Ramsona Onwuenkea što je bio kod nas na probi pretprošlu zimu.
nije, magla jesvrakino1921 je napisao/la:samo da pitam jel sletio Atletico
gdje i pitarska, izgubljeni u vremenu i prostoru u crnoj rupi podno trebevićamuhamedhulk je napisao/la:DJE SU ZELJINA DJECA???
ti trebao znat sta je magla i smogRigoletto je napisao/la:nije, magla jesvrakino1921 je napisao/la:samo da pitam jel sletio Atletico
jok, uslikaj nam pejzaž s balkonasvrakino1921 je napisao/la:ti trebao znat sta je magla i smogRigoletto je napisao/la:nije, magla jesvrakino1921 je napisao/la:samo da pitam jel sletio Atletico
trojica su iz Akademije otisla u EU mislim dvojica u Portugal a jedan u Belgiju a Zeljina djeca u srijedu u toj crnoj rupi igraju protiv Atletico Madrida tako da imasRigoletto je napisao/la:gdje i pitarska, izgubljeni u vremenu i prostoru u crnoj rupi podno trebevićamuhamedhulk je napisao/la:DJE SU ZELJINA DJECA???
Kucaj Šuto OrizariRigoletto je napisao/la:jok, uslikaj nam pejzaž s balkonasvrakino1921 je napisao/la:ti trebao znat sta je magla i smogRigoletto je napisao/la: nije, magla je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.