FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj Crepulja igra više pozicija zato i ga treba dovesti. Samo igra, presing i brzina kako ih je Hus poslužio i nahajco, svaka čast.
Al opet nam treba stoper, možda neki mlađi, do 22 godine, napadač i lijevi bek pravi, neki defanzivac. Mustafić će biti po dosada pokazanom pravi igrač.
Al opet nam treba stoper, možda neki mlađi, do 22 godine, napadač i lijevi bek pravi, neki defanzivac. Mustafić će biti po dosada pokazanom pravi igrač.
Lik bas ima dobru fiziku,i bice nesto od njega al pogledaj veznog reda?Stroj1946 je napisao/la:Ovaj Crepulja igra više pozicija zato i ga treba dovesti. Samo igra, presing i brzina kako ih je Hus poslužio i nahajco, svaka čast.
pavlovic, bekic, adukor, sofranac, novi bek aBd, stanojevic, crepulja, rahmanovic, velkoski, halilovic, ahmetovic..rotirat kuzmanovica sa velkoskim na krilu i velkoskog i ahmeta u spicu..dat sansu smajlagicu, sarica ubacivat umjesto crepulje i davat mu da igra u slabijim utakmicam , hebibu isto da odmori halilovica
- Orangina85
- Kontakt:
Saricu istice ugovor na kraju sezone, ovom Crepulji isti menadzer kao Saricu. Moze biti da Saric ne zeli produziti ugovor a ovaj menadzer nam nasao alternativu jer njih dvojica dodju isti tip igraca s tim sto ovaj Crepulja mozda bude i nadogradnja Sarica.bordobijeli je napisao/la:Vjerujem Husrefu al nije mi bas jasno sta ce nam Crepulja u sredini smo bas popunjeni i ovi mladji sasvim ok djeluju . po meni je bolje da dovedemo dobrog stopera onda Adukor ostaje kao vezni.
Jel zna neko nesta vise o tom nekom makedoncu spicu, navodno treba doci
P.S. Halil ako bude igro i zvanicne tekme ko ove prijateljske ja cu ga sacekat ispred istoka nek mi se u usta popisa, uz Adukora najbolji igrac na ovim pripremnim
P.S. Halil ako bude igro i zvanicne tekme ko ove prijateljske ja cu ga sacekat ispred istoka nek mi se u usta popisa, uz Adukora najbolji igrac na ovim pripremnim
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Isfiltrirat će se neki igrači na kraju sezone i otpasti, Radovac, Sarić po svojoj prilici, možda i Herić ako se ne nametne, a konkurencija mu je Mustafić. Drago mi je samo da smo došli u priliku da nam akademci budu jedan drugom konkurencijia.zagor1987 je napisao/la:Lik bas ima dobru fiziku,i bice nesto od njega al pogledaj veznog reda?Stroj1946 je napisao/la:Ovaj Crepulja igra više pozicija zato i ga treba dovesti. Samo igra, presing i brzina kako ih je Hus poslužio i nahajco, svaka čast.
Neki se neće uklopiti i pružiti partije kako se od njih očekuje, a moramo se uigrati za evrope, zato nam treba jači vezni red i veća konkurencijia.
Mene više brine odbrana, stoperske pozicije, lijeva i desna strana. Odbrana je uvijek ta koja donosi pobjede i trofeje. I naravno dobar špic, ne smijemo se samo na Ahmetovića osloniti, zbog forme a i godina.
Šteta što nam ode onaj Rondić, bio bi idealna zamjena iz akademije umjesto Hadžića.
Evo citam 4 miliona eura Crna Gora ce da pomogne sportu,nek ove nase ublehe barem prestanu da se reklamiraju sa donacijama od 4 hiljade maraka,i onda se cudimo kako klubovi ne mogu da prezive u ovoj zemlji
Nemojte vise o pisanju Trumpa vamInijesta je napisao/la:Jel zna neko nesta vise o tom nekom makedoncu spicu, navodno treba doci

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja sam brate bio razocaran sa dovodjenjem Hlila umjesto Ofodua i prvi sam ga popljuvo, sad zasd nas je dobro demantovo al et vidjet cemo u zvanicnim tekmamaDenchiNL je napisao/la:Nemojte vise o pisanju Trumpa vamInijesta je napisao/la:Jel zna neko nesta vise o tom nekom makedoncu spicu, navodno treba doci
P.S. Halil ako bude igro i zvanicne tekme ko ove prijateljske ja cu ga sacekat ispred istoka nek mi se u usta popisa, uz Adukora najbolji igrac na ovim pripremnim![]()
![]()
ko da je Golden shower forum
![]()
![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Podpusulj crpelju,covjek tuce penale ko da mu je benoko babo.
Halila sam licno popljuvo i ne planiram lizat dok ga nevidim na nih arenama-cilimima
Halila sam licno popljuvo i ne planiram lizat dok ga nevidim na nih arenama-cilimima
Ma znam al glup mi izraz, pogrijesili u procjeni i eto, bez ogavnostiInijesta je napisao/la:
Ja sam brate bio razocaran sa dovodjenjem Hlila umjesto Ofodua i prvi sam ga popljuvo, sad zasd nas je dobro demantovo al et vidjet cemo u zvanicnim tekmama

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde Crepulja
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:

Od veznih redova zvanih "noćne more", napokon imamo brutalan vezni red, i kvalitet i kvantitet što bi rekli. Zadnjih par sezona jedva krpili veznjake, sad jagma ko će igrati.

Šta mislite koja je sredina jača?

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 03 feb 2018, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pozdrav raji!Nije me dugo bilo na forumu ali koristim priliku nevezano za temu da pohvalim stranicu Sport sport.ba za trud i omogučavanje strima bez obzira na smetnje i greške.Ipak veliko im hvala za trud a vi mi ostajte zdravi i budite uvijek kao što ste bili za sada toliko¨!
Sarajevo ljubavi moja!
Meni je Rahmanović ostavio nekako najbolji utisak u dosadašnjem dijelu priprema.
Bojim se da će bit problem u uigranosti stoperskog para, ko god to da bude. I Šofranac nije puno igro zadnje vrijeme, trebaće mu period da uđe u formu. Samo da ne prospemo bodove i plodove eventualno dobre igre prema naprijed nekim lošim reakcijama u odbrani.
Crepulja izgleda fino na prvu, nadam se da će doć, al ne bi nam bio prvi put (a ni drugi) da nas neko ispali u zadnjem momentu ovaj prelazni rok.
Bojim se da će bit problem u uigranosti stoperskog para, ko god to da bude. I Šofranac nije puno igro zadnje vrijeme, trebaće mu period da uđe u formu. Samo da ne prospemo bodove i plodove eventualno dobre igre prema naprijed nekim lošim reakcijama u odbrani.
Crepulja izgleda fino na prvu, nadam se da će doć, al ne bi nam bio prvi put (a ni drugi) da nas neko ispali u zadnjem momentu ovaj prelazni rok.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ko je zaduzen za igrace mora se primjeriti jedna stvar. Ne dovodi se ko prije onako reda radi da se dovede,i sve sto dovedu pokazu se ko odlicni igraci ja npr sam ocaran kako ovaj Adukor igra il mozda nisam objektivan al lik kakav presing radi,koliko duboko izlazi oduzima lopte dodaje to je strasnoAlfredNobel je napisao/la:
Od veznih redova zvanih "noćne more", napokon imamo brutalan vezni red, i kvalitet i kvantitet što bi rekli. Zadnjih par sezona jedva krpili veznjake, sad jagma ko će igrati.![]()
Šta mislite koja je sredina jača?![]()
Sve je ovo krasno, samo kako oni misle ovu “tika taku” izvoditi na ovim oranicama? Mi se trebamo na romaniji pripremati, na nekoj oranici. Yebo ove tepihe pa kad dodjes ovdje ne znas na koju stranu napadas.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ja sam odma skonto da si obrnuti rasistazagor1987 je napisao/la:Ko je zaduzen za igrace mora se primjeriti jedna stvar. Ne dovodi se ko prije onako reda radi da se dovede,i sve sto dovedu pokazu se ko odlicni igraci ja npr sam ocaran kako ovaj Adukor igra il mozda nisam objektivan al lik kakav presing radi,koliko duboko izlazi oduzima lopte dodaje to je strasnoAlfredNobel je napisao/la:
Od veznih redova zvanih "noćne more", napokon imamo brutalan vezni red, i kvalitet i kvantitet što bi rekli. Zadnjih par sezona jedva krpili veznjake, sad jagma ko će igrati.![]()
Šta mislite koja je sredina jača?![]()

Evo izgledo Bilbo ode iz Zrinje

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 03 feb 2018, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
- AlfredNobel
- Kontakt:
@zagor1987
U tome je i stvar. Od dolaska ove Uprave mora se priznati, odnosno činjenica je da jako dobro rade po pitanju igračkog kadra. Jedina fula im je bio Liivak, koji je jedini doveden ono "radi reda". Svi ostali su se pokazali dobro ili dobili prolaznu ocjenu - Stanojević, Adukor, Rahmanović, Kuzmanović, vratili Krstea, pa evo sad Halilović i Šofranac pokazuju svoje kvalitete i veoma dobro igraju. Također, koliko sam upućen, Husref je zadovoljan i Grbovićem i on bi trebao potpisati kad se vrate iz Antalije. Veoma blizu je i Crepulja, brutalan igrač za naše uslove. Isto tako, mora se reći da Musemić pogađa s ovim igračima, jer je on sve ove igrače pronašao.
Opet ponavljam, što se tiče igračke križaljke, tu su jako dobri. Dobra stvar koju su donijeli svojim dolaskom je i to što više nema preplaćivanja i bacanja para u vatru, već za dodatne bonuse moraš dodatno i pomoći ekipi. To je dobro i tako treba raditi. Primjer ti je Kadušić, koji se dobro izlevatio, kontao da može dobiti više u Zrinjskom i samo se zayebao. Druga stvar je to što ovi pojedinci i budale koje su ostale na fb stranici Kluba pišu glupe i standardne "floskule", misleći da su pametni. I onda ti se tako brzo to proširi i pišu nebuloze svugdje oko Uprave, Valentina, ovog, onog, a nigdje veze s vezom. Tako je bilo i za Akademiju, pa evo i dan danas mlate famozne floskule "daj djecu da igraju", "ko je ovaj daj djecu", "više volim djecu gledati ginu" itd.
Nisi neobjektivan, upravu si za Adukora. Svako ko zna i prati fudbal vidi koliko on znači ekipi. Koliko trči, koliko se bori, oduzme lopti, a posebno mi se đasvi kod njega je samopouzdanje na terenu, gdje vidiš da je u svakoj situaciji siguran, a zatim i hladnokrvnost. Odličan igrač, ko ga je iskopao i doveo, svaka mu čast.
U tome je i stvar. Od dolaska ove Uprave mora se priznati, odnosno činjenica je da jako dobro rade po pitanju igračkog kadra. Jedina fula im je bio Liivak, koji je jedini doveden ono "radi reda". Svi ostali su se pokazali dobro ili dobili prolaznu ocjenu - Stanojević, Adukor, Rahmanović, Kuzmanović, vratili Krstea, pa evo sad Halilović i Šofranac pokazuju svoje kvalitete i veoma dobro igraju. Također, koliko sam upućen, Husref je zadovoljan i Grbovićem i on bi trebao potpisati kad se vrate iz Antalije. Veoma blizu je i Crepulja, brutalan igrač za naše uslove. Isto tako, mora se reći da Musemić pogađa s ovim igračima, jer je on sve ove igrače pronašao.
Opet ponavljam, što se tiče igračke križaljke, tu su jako dobri. Dobra stvar koju su donijeli svojim dolaskom je i to što više nema preplaćivanja i bacanja para u vatru, već za dodatne bonuse moraš dodatno i pomoći ekipi. To je dobro i tako treba raditi. Primjer ti je Kadušić, koji se dobro izlevatio, kontao da može dobiti više u Zrinjskom i samo se zayebao. Druga stvar je to što ovi pojedinci i budale koje su ostale na fb stranici Kluba pišu glupe i standardne "floskule", misleći da su pametni. I onda ti se tako brzo to proširi i pišu nebuloze svugdje oko Uprave, Valentina, ovog, onog, a nigdje veze s vezom. Tako je bilo i za Akademiju, pa evo i dan danas mlate famozne floskule "daj djecu da igraju", "ko je ovaj daj djecu", "više volim djecu gledati ginu" itd.
Nisi neobjektivan, upravu si za Adukora. Svako ko zna i prati fudbal vidi koliko on znači ekipi. Koliko trči, koliko se bori, oduzme lopti, a posebno mi se đasvi kod njega je samopouzdanje na terenu, gdje vidiš da je u svakoj situaciji siguran, a zatim i hladnokrvnost. Odličan igrač, ko ga je iskopao i doveo, svaka mu čast.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dosta mi zamjeramo ovoj upravi, al cinjenica da su usrali sa propuhom. Svi cemo se slozit da je Calu trebo Husref zamjenit.
I djelimicno su profulili na livaku. I Saida sa kojim su htjeli raskinut ugovor al on nije htio(uzima covjek pare)
I odlazak Duljevica
Doveli su; kuzmanovica,rahmanovica, adukora,stanojevica,krstu,i svi su odigrali ok.
U akademi su se ipak dovodila djeca koja vrijede znaci nije tacno ona suppja sto su ovde pojedini govorili da se podplacuje. Mislim da nikad nismo izbacili voliko mladi igraca u roku godinu dana. Heric, hadzic, veladzic, mujakic, sadiku, sabanovic, mustafic plus 2-3 igraca na posudbi. Plus prvi ubjedljivo u svim omladinskim ligama.
Mi moramo vjerovat HUSREFU, a ne da mu malo vjerujemo malo nevjerujemo.
I djelimicno su profulili na livaku. I Saida sa kojim su htjeli raskinut ugovor al on nije htio(uzima covjek pare)
I odlazak Duljevica
Doveli su; kuzmanovica,rahmanovica, adukora,stanojevica,krstu,i svi su odigrali ok.
U akademi su se ipak dovodila djeca koja vrijede znaci nije tacno ona suppja sto su ovde pojedini govorili da se podplacuje. Mislim da nikad nismo izbacili voliko mladi igraca u roku godinu dana. Heric, hadzic, veladzic, mujakic, sadiku, sabanovic, mustafic plus 2-3 igraca na posudbi. Plus prvi ubjedljivo u svim omladinskim ligama.
Mi moramo vjerovat HUSREFU, a ne da mu malo vjerujemo malo nevjerujemo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.