Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la tajger » 31 jan 2018, 23:28

Hajde da vidimo hocel kucka priznat poraz il ce opet nekog kriviti

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 31 jan 2018, 23:30

Format je napisao/la:
Nane17 je napisao/la:
Format je napisao/la:Samo neznzlicz ce krivit stopere pored ovakve veze i mrtvih Matica a posebno Pogbe.

Vidic i Rio bi smijesni izgledali
Lijepi posto si ti znalac kako komentarises potez Jonesa gdje svako sa imalo mozga izbija loptu lijevom nogom prema centru,a ne plasira je desnom u raslje,a kretnju Smalla i postavljanje je suvisno komentarisat bgm,i smijesno je stavljat Ria i Vidica u istu recenicu sa ovim ojebinama !
Decko ovde nije problem poraz niti autogol i slicno,problem je sto su radili sta su htijeli.
Naravno da je decko problem kad primis gol u **** 11. sekundi,i taman kad podjes nesto igrat na terenu hadzija ga sebi zakuca,sto poremeti cijelu koncepciju ekipe jos kad uzmes u obzir pickasti mentalni sklop cijele ekipe,DOBRO SMO I PROSLI !

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 31 jan 2018, 23:30

Rio Ferdinand: "I know most see the Matic & Pogba axis as a sourrce of real strength, but in a 4-2-3-1, against strong opposition, it rarely looks good enough."

Mourinho: "It’s a performance that starts with a ridiculous goal. That goal after a few seconds has a big influence in the game because Tottenham can play the way they like to play. In the end we played against a very good team. Both goals were ridiculous goals."
"I don't think it's very normal to concede a goal after 15 seconds. We did it last season at Stamford Bridge. After kick-off is ridiculous, especially ridiculous because the players watched it before. We knew the long ball."

Mourinho on Sanchez: "He tried hard but the game was not for him. In the second half I gave him a position so he could be closer to Lukaku but he was dropping too much to try hard."

Mourinho: "We don't press the ball. One mistake. We don't win the ball in the air. Second mistake. We don't win the second ball on the ground. Third mistake. We don't cover inside, the full-back inside when Eriksen comes. Four mistakes after 15 seconds and you are losing 1-0."
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 31 jan 2018, 23:35

Jbt koja razlika u klasi Kejna i Lukakua to se iz aviona vidi,pa jbt ovaj nas gromada ja ne znam jel duel dobijo,a i kad skoci okrece se oko sebe gdje lopta ona mu iza ledja pada,strasno a dok ovaj dr je skoro pa svaki duel ledjima dobijo
Ja ne znam sto on igra u derbiju bilo kojem,koliko ga gotivim al vise bi volio na klupi ga gledat protiv ekipa koje nas nadigraju u sredini,ono sto on igra protiv jacih ekipa je da se zapitas zasto smo ga doveli

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 31 jan 2018, 23:41

Imao je i prilika i lopti Lukaku,nema govora..
Zeljeznicar! 1921 !

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 31 jan 2018, 23:47

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 31 jan 2018, 23:51

Skloni ga odavde da ga ne gledam,svaku jacu utakmicu ista prica i iste greske,sad se vade na onu utakmicu protiv Arsenala gdje golman spasio utakmicu iiste greske odbrane i tu bile vec sreca pa nekako uvalismo one golove

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 31 jan 2018, 23:53

Ubit cemo Hadersfild 2-0.

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 31 jan 2018, 23:59

Kao sto gore neko rece dok je ovaj **** na klupi svaki derbi ce nam biti ovakav. Ovo veceras nije prvi put,ovo je nesto sto nam se trebalo desiti i protiv Arsenala,i protiv Liverpoola gdje samo pukom srecom osvojili bodove,najvise zahvaljujuci Davidu ! Toliko napadackog potencijala u ekipi a toliko pokusaja da se igra anti fudbal je van svake pameti. Ovo je ljudi negledljivo,ocajno BLJAKKKKKKKKKK !

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 feb 2018, 00:00

Moj murinjo na gostovanju protiv Citya,Liverpoola,Chelsea,Totenhama
8 tekmi
0 pobjeda
1 gol
Dal ga je nekad stid toga,opet trazi izgove i prica o greskama,reci ne znam postavit takve utakmice i vozdra,jok bitno da dobija jadnog arsenala

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 feb 2018, 00:11

tajger je napisao/la:Moj murinjo na gostovanju protiv Citya,Liverpoola,Chelsea,Totenhama
8 tekmi
0 pobjeda
1 gol
Dal ga je nekad stid toga,opet trazi izgove i prica o greskama,reci ne znam postavit takve utakmice i vozdra,jok bitno da dobija jadnog arsenala
Najjace kad mi neko kaze obrana kriva ovo ono,pa de daj zabiji taj go..evo ova ekipa mi lici na ono nesto sa 4 napadaca sto je Lujo igrao nekad ili je Moyes i ne sjecam se vise..ma Mou se gubi,brate de jednom preuzmi krivicu, doduse ne znam koliko cesto to drugi treneri rade ali ovo sto on radi sa Unitedom je dno dna za mene,cir na zeludcu svaku tekmu od zadnjih 10-tak sam dobio
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 01 feb 2018, 00:19

United je večeras imao puno ozbiljnijh problema, fudbal iz prošlog stoljeća je primjera radi jedan od njih, od igre dvojice štopera upitne kvalitete protiv jednog od najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku. Harry Kane je danas sposoban uz sebe vezati dvojicu elitnih igrača, a ne Jonesa i Smallinga. Idući put kad se budu procjenjivale kvalitete spomenutih treba ih raditi u kontekstu igre protiv elitnih napadača. Izgubiti duel protiv takvog igrača nije sramota, zabiti autogol reakcijom za koju te u kadetima uče da je pod svaku cijenu izbjegavaš jeste. Najbolji štoper u ekipi.

Redom, Unitedova postavka je promašena. Rješenje kojim će Alexis uskočiti u XI umjesto najlošijeg u postojećoj postavi i riješiti sve Unitedove probleme neće ići. Pogotovo neće ići ako se Martiala bude premještalo desno. Ako se Alexis doveo iz tog razloga to je promašen transfer u svakom smislu, jer je Martial ove sezone najpotentniji Unitedov ofanzivac. Sad ga treba prodati jer se Mourinhu žuri uzeti trofej?

Eksperiment sa Pogbom uz Matića mora završiti što prije, jer ekipa uopšte ne igra fudbal u takvoj postavci. Godinu i po se pati i biva razbijen u svakoj ozbiljnijoj utakmici. Zar je toliko teško naći veznog koji će igrati uz njih nabijem ti Fellainija!?

Utakmicu je dobio ni manje ni više nego Tottenhamov desni bek i to zahvaljujući Alexisovoj kurcobolji da ga isprati u odbrani. Čovjek na čovjeka po čitavom terenu i ovaj odluči da mu se ne trči nazad za svojim igračem. Ostane visoko, Young mora izaći na Trippiera, Matić mora zatvoriti bek i Eriksen i Alli rade šta hoće. Zatvore Eriksena i Allija, Trippier ostaje slobodan da preko njega svaki put izađeš iz bilo kakvog oblika pritiska.

To što bilo kakvog organizovanog oblika pritiska nije bilo i što je Trippier mogao igrati čitavu utakmicu praktično kao krilo je posebna tema. Danas najbolje ekipe u ligi osvajaju loptu na trideset metara od protivničkog gola, ne od svog. Večeras je Tottenham demonstirao šta znači igrati moderan fudbal u svakom smislu. Odavno, ali baš odavno United nije bio poražen i osramoćen na ovakav način. Rezultatski je i dobro kako je moglo završiti. Kapa dolje Pochettinu za kojeg se iskreno nadam da će što prije preuzeti ovaj klub. On zaslužuje United, ne znam da li ovakav United zaslužuje njega.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 feb 2018, 00:20

Ma krac veliki od trenera,ne znam kako on priprema ekipu za velike utakmice i sta im prica,uvijek se vadi na nesto,hajde primio si 2 gola pa neka si 5 al sto nisi napravio priliku za dat gol mamu ti svinjsku,vise mi je omrznuo derbije,kad je debi znas da mozes se popisat u taj dan,raduj se tekmama protiv yeovila,hudersfilda,wotforda pu jbo sve svoje
Sad sam htio pisat ajde feld da vidim tvoje misljenje
P.S Ajmo Lingard,Pogba hocemol sta ne twiter il instagram objavit,nemojte zezat pa jbo poraz plata za ovu sedmicu leci će u petak :guz:

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 03 feb 2018, 15:02

Bez Pogbbe i bez Marsijala!?!?!
slika
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 feb 2018, 15:05

Ajmo poginuti na terenu, ne smije biti kiksa
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 feb 2018, 15:08

Glupost se zajebavati bas sada sa sastavom ovoliko. Hajde da vifimo na sta ce ovo izaci, ali Martial ili Pogba su morali poceti. Odbrana opet na prvu izgleda kao totalni promasaj.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 03 feb 2018, 15:20

Bravo Mou pokazat decku da nije zasluzio prvu postavu,ma koliko bilo tesko danas bez njega,Marsijal je treba pocet jer bi mislim valjalo uigravat Alexisa iza napadaca il desno a Marsu lijevo,bas da vidimo gdje ce Alexis biti u ovoj utakmici

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 03 feb 2018, 15:32

Ubijanje Martiala u pojam part 2. Opet 2 vezna, ništa ne pokušava promijeniti.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 03 feb 2018, 15:37

Mourinho je sastavom dao odgovor koga smatra krivim za brukanje sredinom sedmice. Ferguson je na identičan način slao poruke. Poštovanje ma kako utakmica završila.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 03 feb 2018, 15:38

Brao Jozne, pokazi da nema nedodirljivih.

Scott je defanzivno mnogo disciplinovaniji profil. Tekma se rjesava na klasu Sancheza.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.