Ma za*ebavam se i ja. Dosadno mi pa malo zezam omiljenog mi komunistu.Urban Batalion je napisao/la:
Zaheba se i ja malo.Al CE MO e hebiga.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma za*ebavam se i ja. Dosadno mi pa malo zezam omiljenog mi komunistu.Urban Batalion je napisao/la:
Zaheba se i ja malo.Al CE MO e hebiga.
U skupštini, prijatelju. Kao i sav pošten svijet, ha yaUrban Batalion je napisao/la:Sve je to super al gdje ce oni igrat.
@monolog-Neka neka.Brzina samo brzina.
.Gdje si ti ovdje?
Ma ja, ja sam ovde posmatrac haman al nema veze necemo svi stati na listu.Monolog je napisao/la:U skupštini, prijatelju. Kao i sav pošten svijet, ha yaUrban Batalion je napisao/la:Sve je to super al gdje ce oni igrat.
@monolog-Neka neka.Brzina samo brzina.
.Gdje si ti ovdje?
. Ja ću ovaj savez polako ali sigurno dovesti do konačnog pada i vi tu ništa ne možete. Naravno, niko neće znati da sam ja glavni krivac za to, pa ćete tražiti smjene od ostalih, a onda ću ja zasjesti na vrh piramide i opet vas "udarati" do mile volje. Sve je to razrađeno i do najsitnijeg detalja, vjeruj mi.
Odlican sastav. Spoj starosti i neiskustvadubrava je napisao/la:Lejla je to dosta fino i koncizno napravila. Hvala na asistentskoj poziciji, tako nesto bih i ja sam sebi dao.
Jednom prije sam i ja radio 11 idealnih forumaša, pa cu probati i sada, ali sa čitavom nogometnom strukturom. Osim toga, od ove godine ima dosta nove dobre raje.
Predsjednik Saveza Foruma: Admin
Potpresjednici: Geronimo, Pasha
Predsjednik Skupštine: 123456 Sekretar
Potpresjednik Skupštine: bistrikboy
Članovi Skupštine Nogometnog Saveza Foruma (ukupno 15): Monolog, Ministar, ŠB_Fidelis, Kevin, NoName, Trigger, velez_mostar, secer, Principatus, alen_kardec, borcev_navijac, drH, amerosm, Zagor, cole-ch
Izbornik/selektor: harishp
Zamjenik izbornika: dubrava
Fizoterapeuti: King kenny, Lily, BaDa
Glasnogovnornik(ca) Foruma i osoba zadužena za medije: Lejla
Oružar( osoba zadužena za kopačke, dresove i kožnjake): Hairlija
Maskota: Ahmo
Prva jedanaestorica: 4-4-2
-----OTNYS_YNWA----
Hammers ----RiNo----Johnyx95------juznjak
----Emir_Zenica----
Cartman-----Devil-----sarajlija89
virtu4l-----majestic24
klupa: offside, Aulletta, T-mac, wolverine, nevjernik, barney_stinson, F.K.S sarajevo, jacky09
kao što vidite, u strukturama Saveza Foruma su sve provjerena i iskusna lica, dok su na terenu mlade i nadobudne snage, sa ponekim iskusnim igračem. Alfa i omega repke je Devil, od njega se najviše očekuje. Stup obrane je bihaćki duet, Emir je zadužen za izbacivanje protivnika iz takta. klasni napadč virtu4l, ne treba se tu šta spominjat puno...
Najvise reprezentativaca daju fanovi UnitedaDevil je napisao/la:Ziku veznog reda,prejaki smo,nadam se da cu opravdati poverenje izbornika.
dubrava je napisao/la:Lejla je to dosta fino i koncizno napravila. Hvala na asistentskoj poziciji, tako nesto bih i ja sam sebi dao.
Jednom prije sam i ja radio 11 idealnih forumaša, pa cu probati i sada, ali sa čitavom nogometnom strukturom. Osim toga, od ove godine ima dosta nove dobre raje.
Predsjednik Saveza Foruma: Admin
Potpresjednici: Geronimo, Pasha
Predsjednik Skupštine: 123456 Sekretar
Potpresjednik Skupštine: bistrikboy
Članovi Skupštine Nogometnog Saveza Foruma (ukupno 15): Monolog, Ministar, ŠB_Fidelis, Kevin, NoName, Trigger, velez_mostar, secer, Principatus, alen_kardec, borcev_navijac, drH, amerosm, Zagor, cole-ch
Izbornik/selektor: harishp
Zamjenik izbornika: dubrava
Fizoterapeuti: King kenny, Lily, BaDa
Glasnogovnornik(ca) Foruma i osoba zadužena za medije: Lejla
Oružar( osoba zadužena za kopačke, dresove i kožnjake): Hairlija
Maskota: Ahmo
Prva jedanaestorica: 4-4-2
-----OTNYS_YNWA----
Hammers ----RiNo----Johnyx95------juznjak
----Emir_Zenica----
Cartman-----Devil-----sarajlija89
virtu4l-----majestic24
klupa: offside, Aulletta, T-mac, wolverine, nevjernik, barney_stinson, F.K.S sarajevo, jacky09
kao što vidite, u strukturama Saveza Foruma su sve provjerena i iskusna lica, dok su na terenu mlade i nadobudne snage, sa ponekim iskusnim igračem. Alfa i omega repke je Devil, od njega se najviše očekuje. Stup obrane je bihaćki duet, Emir je zadužen za izbacivanje protivnika iz takta. klasni napadč virtu4l, ne treba se tu šta spominjat puno...
Sta ces kad smo najtrofejniji.majestic24 je napisao/la:Najvise reprezentativaca daju fanovi UnitedaDevil je napisao/la:Ziku veznog reda,prejaki smo,nadam se da cu opravdati poverenje izbornika.![]()
![]()
![]()
pa ti si jos i dobro prosao... ja sam ocigledno u nemilosti selektora i saveza, a bas se pitam zbog cega...Wolverine je napisao/la:ma bez mene na beku ste ranjivi, a ovako cu samo pravit frku radi sjedenja na klupi.
oh yes yes, no trouble, i understand... znaci prvo moram na "date" sa npr. Naserom da bi upao u drustvo odabranihMonolog je napisao/la:Urban Batalion je napisao/la:
Molim te spoji to CE MO.![]()
tukci nekontam.MOgli bi obavit kakvu anketu sto se tice navijaca pa odabrat.
@Dreamer,
Kako da ti napišem a da ispadnem shupak? Hm, morat ćeš se ispristi nekim drugim poslovima(malverzacije, ovo-ono), da bi mogao uživati u blagodatima moje vile.
alan_kardec je napisao/la:Izborniče, de ba malo više liverpoolovaca u ekipu.![]()
![]()
Ono preko štele.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.