FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel ima neko frulu mozda da veceras ponese na utakmicu da uvelicamo ovaj spektatkl? 

Za zivot cijeli!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kup BiH za juniore:
FK Zeljeznicar - FK Sarajevo 0:1
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- shone ultra manijak
- Kontakt:
nevjerujem da ce biti neki spektakl bice slabo raje razlog:siroki,kisa itd..samo pravi navijaci ce prisustvovat mecu 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vjerovatno ce biti manji broj sezonskih navijaca ali sta da se radi ..
AMAR OSIM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ko je bio protiv Bosne prosle godine toliko ce i ove protiv Rudara otprilike 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- shone ultra manijak
- Kontakt:
pa dobro to jeste,,ali vcerasnja pobjeda i pobjeda za vikend onda jedan dobra gostujuci rezultatStole iz Bora je napisao/la:Vjerovatno ce biti manji broj sezonskih navijaca ali sta da se radi ..
i raja ce se vratit na grbavicu..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nije mi jasno sto se brinete za posjetu tj. broj ljudi na stadionu. Ali dobro, ako vam nije mrsko a vi nastavite o tome .. 

AMAR OSIM
- shone ultra manijak
- Kontakt:
jeli ljepse vidjeti pun jug ili poluprazan jug???Stole iz Bora je napisao/la:Nije mi jasno sto se brinete za posjetu tj. broj ljudi na stadionu. Ali dobro, ako vam nije mrsko a vi nastavite o tome ..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mozes li doprinjeti punjenju juga ili sjevera pisanjem o tome na forumu?shone ultra manijak je napisao/la:jeli ljepse vidjeti pun jug ili poluprazan jug???Stole iz Bora je napisao/la:Nije mi jasno sto se brinete za posjetu tj. broj ljudi na stadionu. Ali dobro, ako vam nije mrsko a vi nastavite o tome ..
Opet kazem, ako vam nije mrsko pisite ..

AMAR OSIM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
doci ce ko hoce i ko voli zelju, za ove ostale me zaboli neki organ 

Za zivot cijeli!
[youtube][/youtube]ultra_CImanija je napisao/la:e svaka ti cast rastopit ces se po kisi, pa skini onda taj grb zelje i stavi intera hebo te on... navijac na baterije nam i ne treba, a i da nas dodje 50 al onih koji vole svoj klub i koji ce pjevat od 1. do zadnje minute vazniji i vrijedniji su od 2000 "strucnjaka" koji jedva cekaju da se istresu i na.jebu igracima majke a kad se zeljo vrati u vrh i opet bori za titulu ili evropu opet cete se vratiti i biti tu ccccStole iz Bora je napisao/la:Ruzno vrijeme, kisa, radni dan .. Ne treba ocekivati neku veliku posjetu.
Opet kazem, j.bo vecerasnju utakmicu, bolje ostati kuci i gledati LP-a ..

-
- Kontakt:
Jel ce biti ikakav prenos kad ce Zeljo pobjedit Rudar?
ako je to ono sto je igrano na pomocnom terenu koseva, zar nisu kadeti? primjetio sam malog kenija, prvo poluvrijeme odigrali dobro skroz...Stole iz Bora je napisao/la:Kup BiH za juniore:

BRAVE HEART 1979-2005
hoce, Lyona... uzivajAdisManiacZ je napisao/la:Jel ce biti ikakav prenos kad ce Zeljo pobjedit Rudar?
BRAVE HEART 1979-2005
-
- Kontakt:
kako bi volio da padne kiša, da ovi navijaci koji dolaze svaku desetu nemogu doci, a mi uvalimo osmicu
jos se skinemo pa ludiloooooo!

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
I dobijemo upalu plucaplava_pruga je napisao/la:kako bi volio da padne kiša, da ovi navijaci koji dolaze svaku desetu nemogu doci, a mi uvalimo osmicu![]()

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
heh za čudo Božije,ja kada god sam pokisao na tekmi. znao sam nekad i do gole koze biti mokar.ali nikada nisam ni kihnuo.a idem vec nekih mozda 12 god na tekme.a ovako ovim obicnim danima.malo kad pokisnem odma zaglavim kreveta.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:I dobijemo upalu plucaplava_pruga je napisao/la:kako bi volio da padne kiša, da ovi navijaci koji dolaze svaku desetu nemogu doci, a mi uvalimo osmicu![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
haha, bas !TMovac je napisao/la:
heh za čudo Božije,ja kada god sam pokisao na tekmi. znao sam nekad i do gole koze biti mokar.ali nikada nisam ni kihnuo.a idem vec nekih mozda 12 god na tekme.a ovako ovim obicnim danima.malo kad pokisnem odma zaglavim kreveta.

SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.