Uglavnom, drago mi je da je u ligu usla ekipa koja nije domacinska i koja je neugodna i na gostovanjima, iako sam mislio da ce biti suprotno, iskreno.
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
Primjetno je da ste iz kontri vrlo opasni, sa brzim Smigalovicem i Haskicem. Mozda da i kod kuce pokusate igrati na kontre.
Uglavnom, drago mi je da je u ligu usla ekipa koja nije domacinska i koja je neugodna i na gostovanjima, iako sam mislio da ce biti suprotno, iskreno.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ma znas kako je najgori nam stadion tj.travnjak pa momci jedva cekaju da odu kome u goste da se izigraju.gollum je napisao/la:Primjetno je da ste iz kontri vrlo opasni, sa brzim Smigalovicem i Haskicem. Mozda da i kod kuce pokusate igrati na kontre.![]()
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Tako ti je to kad travu uzimaju sa Nisica. Da su je iz Maroka uzeli, vidio bi razlikeArsenalisation je napisao/la:Ma znas kako je najgori nam stadion tj.travnjak pa momci jedva cekaju da odu kome u goste da se izigraju.gollum je napisao/la:Primjetno je da ste iz kontri vrlo opasni, sa brzim Smigalovicem i Haskicem. Mozda da i kod kuce pokusate igrati na kontre.![]()
Uglavnom, drago mi je da je u ligu usla ekipa koja nije domacinska i koja je neugodna i na gostovanjima, iako sam mislio da ce biti suprotno, iskreno.Ovdje kod nas vise ima zemlje nego trave...
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
- neutralan__
- Kontakt:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:ja jbt...zao mi sto smigi neraspali onu kad je istrco sam pred golmana...pa u zadnjoj minuti..kukija imo sansu...tamo haskic sam on suta... al dobroj ba i bodr_emir je napisao/la:kako sam ja vidio na pregledu ovome,zrinjski je i dobro prošao.![]()
elhamdulila
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
nakon vodstva od 0-1 buducnost ipak nije uspjela da ocuva taj rezultat....na kraju su izgubili 3-1,ali treba napomenuti da je rizvic izveo kombinirani sastav na teren 
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
-
eldar__adriano
- Kontakt:
prijatelji jel se igra derbi u subotu ili nedjelju
?? pozzz
- Omerbavarac
- Kontakt:
Subota.eldar__adriano je napisao/la:prijatelji jel se igra derbi u subotu ili nedjelju?? pozzz
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
biće je*enoOmerbavarac je napisao/la:Subota.eldar__adriano je napisao/la:prijatelji jel se igra derbi u subotu ili nedjelju?? pozzz
1947!
-
eldar__adriano
- Kontakt:
hvalaLjumani_Banovici je napisao/la:biće je*enoOmerbavarac je napisao/la:Subota.eldar__adriano je napisao/la:prijatelji jel se igra derbi u subotu ili nedjelju?? pozzz
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
nije kombinovani vec cijela druga ekipa,a samo je slomic bio iz prve ekipe jer on prvu utakmicu protiv zrinjskog nije igrao zbog kartona..._amel_13_BHf_ je napisao/la:nakon vodstva od 0-1 buducnost ipak nije uspjela da ocuva taj rezultat....na kraju su izgubili 3-1,ali treba napomenuti da je rizvic izveo kombinirani sastav na teren
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
http://fkbuducnostbanovici.tk/
http://fkbuducnost.com.ba/
http://ljumani.com/
nesto malo je uradjeno...ali jos uvijek se ceka oficijelna stranica FK Budućnost Banovići
http://fkbuducnost.com.ba/
http://ljumani.com/
nesto malo je uradjeno...ali jos uvijek se ceka oficijelna stranica FK Budućnost Banovići
1947!
eldar__adriano je napisao/la:prijatelji jel se igra derbi u subotu ili nedjelju?? pozzz
Ma samo da ne bude nereda izmedu Ljumana i Fukara valjda ce i mjere sigurnosti pojacati zbog invazije Fukara prema Banovicima.
Mislim da nece biti problema iako je komsiski derbi,nisu neke bas rivalske skupine
- Arsenalisation
- Kontakt:
O KAKVIM RIVALSKIM SKUPINAMA I NAJAVAMA "TUCA" SPOMINJETE KAD U BANOVICIMA UOPSTE NEMA NAVIJACKE GRUPE OSIM DJECE IZ PJETLICA KOJA SE BRUKAJU MALO AL' HAYD... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ma koje nema vidices ti kice sam ce je.at fukarama materArsenalisation je napisao/la:O KAKVIM RIVALSKIM SKUPINAMA I NAJAVAMA "TUCA" SPOMINJETE KAD U BANOVICIMA UOPSTE NEMA NAVIJACKE GRUPE OSIM DJECE IZ PJETLICA KOJA SE BRUKAJU MALO AL' HAYD...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
hahaha kico je lud...zaletit ce se sam..hahaha_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma koje nema vidices ti kice sam ce je.at fukarama materArsenalisation je napisao/la:O KAKVIM RIVALSKIM SKUPINAMA I NAJAVAMA "TUCA" SPOMINJETE KAD U BANOVICIMA UOPSTE NEMA NAVIJACKE GRUPE OSIM DJECE IZ PJETLICA KOJA SE BRUKAJU MALO AL' HAYD...![]()
1947!
- Arsenalisation
- Kontakt:
hehe...ja ja njega sam zaboravio....lud je 100km/h----Ljumani_Banovici je napisao/la:hahaha kico je lud...zaletit ce se sam..hahaha_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma koje nema vidices ti kice sam ce je.at fukarama materArsenalisation je napisao/la:O KAKVIM RIVALSKIM SKUPINAMA I NAJAVAMA "TUCA" SPOMINJETE KAD U BANOVICIMA UOPSTE NEMA NAVIJACKE GRUPE OSIM DJECE IZ PJETLICA KOJA SE BRUKAJU MALO AL' HAYD...![]()
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
rizvic izjavio da smo osteceni neigranjem 3 standardna igraca(halilovica,kurtica,ikanovica)...uredu radi halilovica...al radi ovde dvojice smo pojacani njihovim odsustvom!!!

- Arsenalisation
- Kontakt:
EPIC WIN !!!!!_amel_13_BHf_ je napisao/la:rizvic izjavio da smo osteceni neigranjem 3 standardna igraca(halilovica,kurtica,ikanovica)...uredu radi halilovica...al radi ovde dvojice smo pojacani njihovim odsustvom!!!![]()
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
steta..nece igrat kurta...hahahahahhha_amel_13_BHf_ je napisao/la:rizvic izjavio da smo osteceni neigranjem 3 standardna igraca(halilovica,kurtica,ikanovica)...uredu radi halilovica...al radi ovde dvojice smo pojacani njihovim odsustvom!!!![]()
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.