Sad imam imunitet tako da taj film neces opet gledat.AjsKjub je napisao/la:Nećeš nedostajati.kyrieirving je napisao/la:Robi,momci
SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- kyrieirving
- Kontakt:
Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Idi gledaj Zelju kako gube od Dunajske Strade. Ovo je reprezentacijakyrieirving je napisao/la:Robi,momci

- kyrieirving
- Kontakt:
Ne znam sta Zeljo ima veze sa ovim?Drzi se ove teme i ne brini se za Zelju igrali su sa drugom postavom znas da u prvenstvu slijedi resetanje!!Vucevich je napisao/la:Idi gledaj Zelju kako gube od Dunajske Strade. Ovo je reprezentacijakyrieirving je napisao/la:Robi,momci
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
kyrieirving je napisao/la:Robi,momci

za tebe je jedan malo
Zarathustra
Kakva druga postava? Ne znas ni kako tvoj klub igrakyrieirving je napisao/la:Ne znam sta Zeljo ima veze sa ovim?Drzi se ove teme i ne brini se za Zelju igrali su sa drugom postavom znas da u prvenstvu slijedi resetanje!!Vucevich je napisao/la:Idi gledaj Zelju kako gube od Dunajske Strade. Ovo je reprezentacijakyrieirving je napisao/la:Robi,momci

Inace, ako nisi navijac reprezentacije, ne znam sta trosis rijeci ovdje

- kyrieirving
- Kontakt:
Sve dok ove ublehe budu sjedile u savezu moj stav ce biti ovakav.Samo im vi dajite podrsku i nikad necemo napredovat.
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mislis dok je tvoj Amar bez posla i ne sjedi na klupi umjesto Robijakyrieirving je napisao/la:Sve dok ove ublehe budu sjedile u savezu moj stav ce biti ovakav.Samo im vi dajite podrsku i nikad necemo napredovat.

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Postujem tvoj stav, ali nemoj kvariti temu onima kojim je stalo. Ako nista barem radi Hasagica, Sehica, Tomica, Graovca i Zakarica.kyrieirving je napisao/la:Sve dok ove ublehe budu sjedile u savezu moj stav ce biti ovakav.Samo im vi dajite podrsku i nikad necemo napredovat.
- kyrieirving
- Kontakt:
Sta ce Amaru poso ima covjek para ne moze ih krava pojestDevilsAdvocate je napisao/la:Mislis dok je tvoj Amar bez posla i ne sjedi na klupi umjesto Robijakyrieirving je napisao/la:Sve dok ove ublehe budu sjedile u savezu moj stav ce biti ovakav.Samo im vi dajite podrsku i nikad necemo napredovat.

Ako ti podrzavas pravljenje zgrada umjesto terena,kaznjavanje klubova zbog megafona...O cemu pricamo vise ljudi su dobili 15 miliona prije 3 godine i poklonili klubovima po 20 lopti.Sve pokradose
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ja i?kyrieirving je napisao/la: Sta ce Amaru poso ima covjek para ne moze ih krava pojest![]()
Ako ti podrzavas pravljenje zgrada umjesto terena,kaznjavanje klubova zbog megafona...O cemu pricamo vise ljudi su dobili 15 miliona prije 3 godine i poklonili klubovima po 20 lopti.Sve pokradose
Jel zbog ubleha u savezu treba navijati protiv reprezentacije?
Jesi li i dosad navijao protiv repke, ili si tek sad posto Amar nije izabran?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Je li to toliko tesko palo sto Morz nije selektor? Hajde pokusat ce naredni put. Nije toliko ni star ima nade za njega buahahahakyrieirving je napisao/la:Robi,momci
- kyrieirving
- Kontakt:
Tesko mi je palo iz razloga sto je to lose po repku jer nam je trebo strucnjak koji ima autoritet medju igracima a to je Amar Osim.Lobiranja cernobilaca,pitara i ostale gamadi su dovela do toga da ove jade iz saveza pod pritiskom donesu pogresnu odluku.Al ipak bolje saslusat one koji su morali prodat klubove da se ne ugase nekim invenstitorima da peru pare nego one koji su najtrofejnini klub u drzavi.Jel tako?FliX je napisao/la:Je li to toliko tesko palo sto Morz nije selektor? Hajde pokusat ce naredni put. Nije toliko ni star ima nade za njega buahahahakyrieirving je napisao/la:Robi,momci
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
De brate kad je tako dobar, vrati ga u zelju.. vama je svakako klub najbitniji. Eto vam ga tamo.kyrieirving je napisao/la:Tesko mi je palo iz razloga sto je to lose po repku jer nam je trebo strucnjak koji ima autoritet medju igracima a to je Amar Osim.Lobiranja cernobilaca,pitara i ostale gamadi su dovela do toga da ove jade iz saveza pod pritiskom donesu pogresnu odluku.Al ipak bolje saslusat one koji su morali prodat klubove da se ne ugase nekim invenstitorima da peru pare nego one koji su najtrofejnini klub u drzavi.Jel tako?FliX je napisao/la:Je li to toliko tesko palo sto Morz nije selektor? Hajde pokusat ce naredni put. Nije toliko ni star ima nade za njega buahahahakyrieirving je napisao/la:Robi,momci
-
- Kontakt:
Amar Osim ima autoritet, a Robert Prosinecki nema

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kad pomislis da ne moze jadnije i nize, pojavi se ovaj kyrieirving

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Kako se opet zna pocetna postava 10 sati prije utakmice?
- kyrieirving
- Kontakt:
Pa sta ocekujes kad ti je neiskusan trener da sakrije sve taktike?Ne bi me cudilo da je poslo poruke meksickom savezu kakvu je taktiku spremioVucevich je napisao/la:Kako se opet zna pocetna postava 10 sati prije utakmice?

KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
NBA zvijezdo, ajd majke ti idi drkaj na Osimakyrieirving je napisao/la:Pa sta ocekujes kad ti je neiskusan trener da sakrije sve taktike?Ne bi me cudilo da je poslo poruke meksickom savezu kakvu je taktiku spremioVucevich je napisao/la:Kako se opet zna pocetna postava 10 sati prije utakmice?![]()
![]()
BHF
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto?Vucevich je napisao/la:Kako se opet zna pocetna postava 10 sati prije utakmice?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Amare sakrij nam taktiku sve ti je oprosteno 

Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi, xinxee i 32 gosta.