Seyo_TM je napisao/la:nismo gucaboys...januar je napisao/la:Valjda ce biti 2000 milje!
U tom i jest problem!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Seyo_TM je napisao/la:nismo gucaboys...januar je napisao/la:Valjda ce biti 2000 milje!
sta te briga ti ces biti na phonelinku sa grbavicom i sve ces znatiStole iz Bora je napisao/la:Ruzno vrijeme, kisa, radni dan .. Ne treba ocekivati neku veliku posjetu.
Opet kazem, j.bo vecerasnju utakmicu, bolje ostati kuci i gledati LP-a ..
Pa da, lako mi je za mene. Brinem se za one koji nece imati link a ostat ce da gledaju LP-a ..Seyo_TM je napisao/la:sta te briga ti ces biti na phonelinku sa grbavicom i sve ces znatiStole iz Bora je napisao/la:Ruzno vrijeme, kisa, radni dan .. Ne treba ocekivati neku veliku posjetu.
e svaka ti cast rastopit ces se po kisi, pa skini onda taj grb zelje i stavi intera hebo te on... navijac na baterije nam i ne treba, a i da nas dodje 50 al onih koji vole svoj klub i koji ce pjevat od 1. do zadnje minute vazniji i vrijedniji su od 2000 "strucnjaka" koji jedva cekaju da se istresu i na.jebu igracima majke a kad se zeljo vrati u vrh i opet bori za titulu ili evropu opet cete se vratiti i biti tu ccccStole iz Bora je napisao/la:Ruzno vrijeme, kisa, radni dan .. Ne treba ocekivati neku veliku posjetu.
Stole iz Bora je napisao/la:@Seyo
Jedan vec uhvacen ..
Drug, nauci sta je sarkazam.ultra_CImanija je napisao/la:e svaka ti cast rastopit ces se po kisi, pa skini onda taj grb zelje i stavi intera hebo te on... navijac na baterije nam i ne treba, a i da nas dodje 50 al onih koji vole svoj klub i koji ce pjevat od 1. do zadnje minute vazniji i vrijedniji su od 2000 "strucnjaka" koji jedva cekaju da se istresu i na.jebu igracima majke a kad se zeljo vrati u vrh i opet bori za titulu ili evropu opet cete se vratiti i biti tu ccccStole iz Bora je napisao/la:Ruzno vrijeme, kisa, radni dan .. Ne treba ocekivati neku veliku posjetu.
hahahahaha stole strasni provokatorStole iz Bora je napisao/la:@Seyo
Jedan vec uhvacen ..
znamo ti i ja, al nece da talasa, on sa Zubom to odradi i ispuca seboccaccio je napisao/la:dobro,malo se @ultra zaletio...a ti Stole idi kod pitara pa budi takav
,ko zna sta bi tek njima napravio
Ne svadjam se sa komsijama, daleko bilo ...Seyo_TM je napisao/la:znamo ti i ja, al nece da talasa, on sa Zubom to odradi i ispuca seboccaccio je napisao/la:dobro,malo se @ultra zaletio...a ti Stole idi kod pitara pa budi takav
,ko zna sta bi tek njima napravio
Sta ti pricas pa vi rekoste protiv borca 10 milja a jedva bilo sest e pitaru nas na trening doddze 2000 milje, mi kad budemo igrali sa borcem dodzi da vidis sta je pun stadion. nikad nam ni do koljena niste bili niti cete ikada bitijanuar je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:nismo gucaboys...januar je napisao/la:Valjda ce biti 2000 milje!
U tom i jest problem!!
a vjerovatno nece biti 2000 miljejanuar je napisao/la:Valjda ce biti 2000 milje!
hamo sanse da nikolic udje vcrs su iste kao i da ti budes vcrs na tekmiHamo je napisao/la:Ima li neke šanse da mali Nikolić uđe u igru večerasOčito je da Lazimir nije u formuli .
Ponesi trubu, jel veceras samo limena glazbaili da i ja ponesem gusle?Seyo_TM je napisao/la:nismo gucaboys...januar je napisao/la:Valjda ce biti 2000 milje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.