još samo 37 grešaka i maknut će se sa gola ovaj klotz.
Wilshere fali baš puno, zadnja linija tarabe. Ljudi misle ja se zayebavam kad kažem da bi Evans bio top pojačanje

Pa za Mustafia je doktorirao defanzivnu igru
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Kako iskusno izbaci Lacazeta iz ovogAA23 je napisao/la:Oj Mustafija
Xhaka, Ramsey, Iwobi, Elneny, Mustafi, Koscielny, Cech, Bellerin - 0
Monreal, Ozil - jedina prolazna
Ovo sa nulom protjerati i preklati, nabiti nogom što dalje iz kluba yebem im svima mater redom
anell je napisao/la:Kako iskusno izbaci Lacazeta iz ovogAA23 je napisao/la:Oj Mustafija
Xhaka, Ramsey, Iwobi, Elneny, Mustafi, Koscielny, Cech, Bellerin - 0
Monreal, Ozil - jedina prolazna
Ovo sa nulom protjerati i preklati, nabiti nogom što dalje iz kluba yebem im svima mater redom
Nemam ni ja razbu. Lagano zasaditi krompir na Emirejtsu.AA23 je napisao/la: i nemam ništa protiv zasada
e dan te neyebo ludibega_afc je napisao/la:Nemam ni ja razbu. Lagano zasaditi krompir na Emirejtsu.AA23 je napisao/la: i nemam ništa protiv zasada
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAQUARTERBACK je napisao/la:e dan te neyebo ludibega_afc je napisao/la:Nemam ni ja razbu. Lagano zasaditi krompir na Emirejtsu.AA23 je napisao/la: i nemam ništa protiv zasada![]()
![]()
![]()
![]()
Skini taj avatar ne brukaj se viseSeaman je napisao/la:alexis je usporavao igru i bio problem u svlačionicimentalni kepeci jedva čekali da ga se rješi da mogu još gore igrati,laprdanje vojaeroljubaca nakon par golova PUB ekipici je bilo na vrhuncu kao i njihove fore
Ramsey8 je napisao/la:Skini taj avatar ne brukaj se viseSeaman je napisao/la:alexis je usporavao igru i bio problem u svlačionicimentalni kepeci jedva čekali da ga se rješi da mogu još gore igrati,laprdanje vojaeroljubaca nakon par golova PUB ekipici je bilo na vrhuncu kao i njihove fore
Kaže jedna budala: "Alexis je kriv za 2/3 primljenih golova Arsenala." Lik nije igrao protiv Leicestera, Watforda, Bournemoutha i Swansea, ne znam kako je tu skrivio golove.Seaman je napisao/la:alexis je usporavao igru i bio problem u svlačionicimentalni kepeci jedva čekali da ga se rješi da mogu još gore igrati,laprdanje vojaeroljubaca nakon par golova PUB ekipici je bilo na vrhuncu kao i njihove fore
Jack je napisao/la:Samo kompletna budala te lik sa dva grama mozga ne mijenja misljenje. Drkali su svi i na Wengera pa sta? I vi sami ste drkali na Wengera...
Zamisli ljudi promjenili misljenje o Granitu, zamisli jbte
Artetitis je napisao/la:Kaže jedna budala: "Alexis je kriv za 2/3 primljenih golova Arsenala." Lik nije igrao protiv Leicestera, Watforda, Bournemoutha i Swansea, ne znam kako je tu skrivio golove.Seaman je napisao/la:alexis je usporavao igru i bio problem u svlačionicimentalni kepeci jedva čekali da ga se rješi da mogu još gore igrati,laprdanje vojaeroljubaca nakon par golova PUB ekipici je bilo na vrhuncu kao i njihove fore
Jack je napisao/la:Ljudi mislili da će Granit biti dobar, uvidjelo se da je promašaj i šta?
Čovječe Božji pa ti si od Šnajderlina pravio Vieiru i šta sad s tim? Treba te svaki dan prozivat zbog toga? Uozbilji se, nemaš 12 godina, valjda...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.