Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Jack
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Jack » 30 jan 2018, 22:35

Neka,
još samo 37 grešaka i maknut će se sa gola ovaj klotz.

Wilshere fali baš puno, zadnja linija tarabe. Ljudi misle ja se zayebavam kad kažem da bi Evans bio top pojačanje :lol:
Pa za Mustafia je doktorirao defanzivnu igru
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 30 jan 2018, 22:36

AA23 je napisao/la:Oj Mustafija :rol:

Xhaka, Ramsey, Iwobi, Elneny, Mustafi, Koscielny, Cech, Bellerin - 0

Monreal, Ozil - jedina prolazna

Ovo sa nulom protjerati i preklati, nabiti nogom što dalje iz kluba yebem im svima mater redom
Kako iskusno izbaci Lacazeta iz ovog
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 30 jan 2018, 22:37

Cuo sam da je Aubameyang zamjena za Ceha.
Gore od ovog sigurno ne moze.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 30 jan 2018, 22:39

anell je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Oj Mustafija :rol:

Xhaka, Ramsey, Iwobi, Elneny, Mustafi, Koscielny, Cech, Bellerin - 0

Monreal, Ozil - jedina prolazna

Ovo sa nulom protjerati i preklati, nabiti nogom što dalje iz kluba yebem im svima mater redom
Kako iskusno izbaci Lacazeta iz ovog

Pa i on je qrac bio večeras, al neću da mu sudim sve do prve sezone, došao je tek u ovaj qrac od kluba i nemam ništa protiv zasada

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 30 jan 2018, 22:43

AA23 je napisao/la: i nemam ništa protiv zasada
Nemam ni ja razbu. Lagano zasaditi krompir na Emirejtsu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 jan 2018, 22:44

bega_afc je napisao/la:
e dan te neyebo ludi :lol: :lol: :tokralju: :urnebes: :rol:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 jan 2018, 22:47

QUARTERBACK je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:
e dan te neyebo ludi :lol: :lol: :tokralju: :urnebes: :rol:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Ovo je highlight večedi definitivno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 31 jan 2018, 13:12

Opet Cech kriv :kafa: :lol:

Naravno lose je izbio loptu ali bar pola odgovornosti za gol snose retardirani Monreal i Mustafi, prvi koji je loptu nesto pustao da izadje u aut iako mu niko nije bio blizu, mogao je izbiti, mogao je uostalom i tada vratiti Cechu koji ne bi bio pod pritiskom, jok genije pusta fino da izadje u aut polako da igraci Swansea naprijed izadju u presing a onda izvodjenje Mustafiju koji naravno genijalno pod pritiskom ne izbija u aut ili nesto vec vraca golmanu na kojeg su istrcala 2 igraca Swansea, i naravno velika greska Cecha koja je krivica i retardiranih defanzivaca. Jer ko bi normalan vracao loptu golmanu na kojeg vec istrcavaju dva napadaca?

Inace najjace mi je kad cujem Cech nam prosuo bodove, ono do tog momenta smo vodili 2 razlike i to je prelomilo mec :rol: Eto da je izbio loptu kako treba imali bi bod vise sto je velika razlika :rol: (mada sam ja uvjeren da bi Swansea svakako pobjedio sinoc)

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 31 jan 2018, 13:29

ma ja ti si siguran hahahahahahah

Petr Cech napravio 4 direktne greske koje su dovele do gola ove sezone, vise od bilo kojeg drugog igraca. :kafa:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 31 jan 2018, 14:08

Ti mislis da bi pobjedili? Jesmo li vodili kad je primio gol? Greska nas je kostala jednog boda i to veliko MOZDA, jer je Swanse zasluzio pobjedu tako da...

Ne sjecam se te 4 greske, znam za pored ove sinoc jos eventualno jednu ali svejedno da je napravio 4, 10 ili 0 gresaka Arsenal bi bio isti, bod gore ili dole apsolutno nebitno, ekipa je odron, u knock downu ali ovde citajuci sam stekao dojam da je Cech problem inace sve je ko podmazano.

Sta vam je sa Lacazetom WC napadacem? Je li proigrao otkako je Alexis otisao ili ga Ozil jos bojkotuje?

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 31 jan 2018, 14:18

alexis je usporavao igru i bio problem u svlačionici :rol: mentalni kepeci jedva čekali da ga se rješi da mogu još gore igrati,laprdanje vojaeroljubaca nakon par golova PUB ekipici je bilo na vrhuncu kao i njihove fore :rol:

Ramsey8
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey8 » 31 jan 2018, 14:20

Seaman je napisao/la:alexis je usporavao igru i bio problem u svlačionici :rol: mentalni kepeci jedva čekali da ga se rješi da mogu još gore igrati,laprdanje vojaeroljubaca nakon par golova PUB ekipici je bilo na vrhuncu kao i njihove fore :rol:
Skini taj avatar ne brukaj se vise :urnebes:
Miljenik admina i ostale moderacije

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 31 jan 2018, 14:24

Ramsey8 je napisao/la:
Seaman je napisao/la:alexis je usporavao igru i bio problem u svlačionici :rol: mentalni kepeci jedva čekali da ga se rješi da mogu još gore igrati,laprdanje vojaeroljubaca nakon par golova PUB ekipici je bilo na vrhuncu kao i njihove fore :rol:
Skini taj avatar ne brukaj se vise :urnebes:

nisam mentalni kepec kao vi vojaeroljupci koji mijenjate mišljenja kako vjetar puše :kafa: odi drkaj na svog miljenika koji nema 2 sezone na nivou

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 31 jan 2018, 14:29

Ja yebote, ovde kad su dosli Xhaka i Mustafi svrsavalo se na sjajna i velika pojacanja, sad im yebavaju sve po spisku.

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 31 jan 2018, 14:35

Samo kompletna budala te lik sa dva grama mozga ne mijenja misljenje. Drkali su svi i na Wengera pa sta? I vi sami ste drkali na Wengera...

Zamisli ljudi promjenili misljenje o Granitu, zamisli jbte :lol:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 31 jan 2018, 14:35

Kaže jedna budala: "Alexis je kriv za 2/3 primljenih golova Arsenala." Lik nije igrao protiv Leicestera, Watforda, Bournemoutha i Swansea, ne znam kako je tu skrivio golove.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 31 jan 2018, 14:53

Jack je napisao/la:Samo kompletna budala te lik sa dva grama mozga ne mijenja misljenje. Drkali su svi i na Wengera pa sta? I vi sami ste drkali na Wengera...

Zamisli ljudi promjenili misljenje o Granitu, zamisli jbte :lol:

jep.normalno je mijenjati mišljenja kao čarape :kafa: jedino u glavama voajeroljubaca,a drkao nisam nikad na vojaera jer sam ga uvijek smatrao precijenjenim :kafa:

Artetitis je napisao/la:
Kaže jedna budala: "Alexis je kriv za 2/3 primljenih golova Arsenala." Lik nije igrao protiv Leicestera, Watforda, Bournemoutha i Swansea, ne znam kako je tu skrivio golove.

trebalo ga je oblatiti kako bi se u očima navijača prikazao kao neki veliki problem ove ekipe :rol: i da bi se dobio još koji razlog da ga se je prodalo :kafa: a vojaer sam laže čim zine,dobro pa smo jučer vidjeli da se može još sporije igrati :rol:

:rol:

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 31 jan 2018, 15:11

Ljudi mislili da će Granit biti dobar, uvidjelo se da je promašaj i šta?
Čovječe Božji pa ti si od Šnajderlina pravio Vieiru i šta sad s tim? Treba te svaki dan prozivat zbog toga? Uozbilji se, nemaš 12 godina, valjda...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 31 jan 2018, 15:19

Jack je napisao/la:Ljudi mislili da će Granit biti dobar, uvidjelo se da je promašaj i šta?
Čovječe Božji pa ti si od Šnajderlina pravio Vieiru i šta sad s tim? Treba te svaki dan prozivat zbog toga? Uozbilji se, nemaš 12 godina, valjda...

nisam pisao za snajderlina da je beton pojačanje kao neki za ovog pekara :rol: jedino tko ima 12 godina je onaj koji se kladi pa neispoštuje oklade :rol: ali oprostit ćemo malom djetetu :lol:

rambo16 » 21 jan 2016, 22:09
rambo16 je napisao/la:Hoces se kladit u trajni nestanak sa foruma?
Ako Arsenal uzme titulu naredne sezone,nestani. Ako ne uzme ja cu nestat. OK?
Bez obzira na transfere. . .

Schneiderlin je napisao/la:prihvaćam, to je sigurna oklada u moju korist,ali titula,nemoj mi pisati trofej samo mi nemoj onda s drugim profilom uletiti voajer je nekad osvajao a sad je smežurani **** koji čeka da ga se pospremi u staklenku jer mu je rok trajanja davno istekao

BigBigBang je napisao/la:Ako Arsenal osvoji titulu sa Giroudom prvim spicem i Coqelinom DMFom spreman sam da se obrisem jer znam da je to nemoguce da se desi...

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 31 jan 2018, 15:24

Cuj Arsenal i titula, ko je to napisao? :rol: :rol:

Jock nisi ti pisao nista, ostali su pisali

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.