Kako se otelo kontroli ?
Koliko su to Sadiku i Veladzic imali minuta za prvi tim? pa i Hadzic. Odlaskom tih igraca nista ne gubimo, osim toga da bi nesto moglo biti u buducnosti od njih, a poznavajuci nas, prije ce proci ko Radovac, nego da ce nesto napraviti, zato je prodaja sasvim logican izbor
Prodaja Marka je odlican potez, cak i za 500k KM, i njemu je vrijeme da ide, a i nece nam nesto faliti, jer je tu sad Mujakic,a i Adukor ce na stopera, i onda se oslobađa mjesto za Mustafica.[/quote]
Za ove momke sam vec napisao da mi je ok prodaja uz dobar procenat, samo u tom slucaju je po meni opravdano a i slazem se da ce prije zavrsiti ko Radovac nego uspjeti
Al se ne slazem za prodaju Marka , igrac kojeg mozes uvijek prodati za ustu ovu cifru , i sta ces sad dovesti 2 nova stopera ustvari vec si doveo jednog koji nije godinu i po igrati, istog takvog mu mozes naci i partnera i sta ocekivati od odbrane koja je svakako bila losa[/quote]
Pape ako je izvukao 500k eura za Marka treba mu produziti ugovor na 10 godina.
Marko iza sebe nema najbolju polusezonu, vec duze vrijeme nista ne napreduje, i idealno vrijeme je da ide dalje, nece nam nesto posebno faliti, a umjesto njega uskace Mujakic, i Adukor se vraca na stopera, samim tim se otvara mjesto za Mustafica i Herica u sredi. Za mene je prodaja Marka u ovom trenutku odlican potez, i to za cifru od 500k KM, a zvuci mi nestvarno da smo uzeli 500k eura, previse dobro bi to bilo.
Prodaja djece je odlican potez, mnogi previse povrsno gledaju na situaciju u klubu, Tan nije budala, nece on vise bacati lovu, i slati da se nasi igraju menadzera, moras nesto i zaraditi, moras prodati kojeg igraca, a poslije Cimirota smo prodali Velkoskog i Catakovica, te Barbarica(Tan castio) i igrali jedno pretkolo u EL, a na navijace i sponzore se ne mozes pouzdati, nema tu vece love. A FK Sarajevo je najorganizovaniji klub u drzavi, najvise radnika ima pod ugovorom, u akademiji se radi dobar posao, kupe se talenti iz cijele drzave, sto pokazuju i rezultati, a sve se to mora platiti, jos se radi na kampu, a da ne spominjemo Jesica i njegove igrace, ili one koje je on otjerao.
Sad bih ja potpisao da svake godine prodamo 2-3 talenta iz akademije, ko ovu trojicu i jednog prvotimca, ko Marka. Tako se mora raditi.[/quote]
Ne znam brate odakle tog visockog kera izvuce, nema on nikakve veze sa prodajom Marka, sve he zavrsio Markov menadjer Miki stevic, na klubu je bilo samo da pristane sto su i uradili
A sad imaju priliku da dovedu par kvalitetnih igraca i naprave rezultat, ako to ne urade obda se zna sta je cilj ove prodaje
Ja ti kazem Marko bi i na ljeto mogao otici za iste ove pare jer he extra kvalitetan igrac, ja licno gledam sta klub u ovom trenutku gubi ovim a gubi jedinog igraca iz odbrane koji je bio dobar u prvoj polusezoni, kako ce sad to nadomjestiti i koga ce dovest ne znam
A svakako mislim da je nasim evropa ko bingo, al ce se bgm i za nju dobro namuciti
Ovo za prodaju , za Tana akademiju se slazem, jesica nemoj ni spominjati **** nam je majku za sva vremena
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !