Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Faraon iz Visokog je napisao/la:HOcel mi neko dat link da gledam tekmu
Rekao sam. Nedostaje mi igra prošle sezone. Igramo k'o Hamburg prošle sezone tj. imamo napade, imamo posjed lopte ali ono najbitnije u fudbalu se ne dešava.Zdena04 je napisao/la:Formacija je "niđe veze"! Gubimo večeras sigurno.
--------------------Neuer---------------------
Metze------Höwedes-----Plestan----Sarpei
--------------------Jones---------------------
Moriz-----------------------------Rakitić----
--------------------Raul-----------------------
---Huntelaar---------------------Edu---------
Nije stavio Jurada da igra što je meni nelogično. Najgore u svemu ovome je da su u prvih 20 minuta razvalili Hoffenheim i ja se budala ponadao.miky_hz je napisao/la:Ma Magath fulio sa Raulom,Huntelarom i Eduom zajedno,jbt Raul bio negdje iza napadaca kao gura lopte za Huntelara,fali kreativac iza Raula i Huntelara, sve su bile ugl lopte prema gore,nisu dvije akcije po zemlji zavrsile
X..ali Raul 1 golHamo je napisao/la:Šta očekivati od tekme sa Lyonom,oba kluba su loša u domaćim prvenstvima![]()
Bilo bi dobro.Los*Blancos je napisao/la:X..ali Raul 1 golHamo je napisao/la:Šta očekivati od tekme sa Lyonom,oba kluba su loša u domaćim prvenstvima![]()
Šta je sa JuradomLos*Blancos je napisao/la:Olympique Lyonnais: Lloris; Reveillère, Diakhaté, Lovren, Kolodziejczak; Toulalan, Pjanic, Gourcuff; Briand, Gomis y Lisandro.
Shalke 04: Neuer; Uchida, Höwedes, Plestan, Sarpei; Moritz, Jones, Rakitic; Farfán, Huntelaar y Raúl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.