FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eto Novakovica nazad u ekipu 

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Ma meni je Marko bio najbolji uzimajuci u obzir da je pokrivo onu krampu novakovica , evo ako si gledo tekmu repke mogo si vidjeti koliko bolje igra kad ima sa spbom u paru dobrog igracaskoroalen je napisao/la:Pa nije se Marko ove sezone pokazao kao najbolji štoper, realno. Imao je hejbet grešaka. Svoj zenit je dosegnuo prošle sezone kad su on i balvan Novaković, povremeno i Kovačević, činili najbolji odbrambeni tandem lige, još kad uzmemo u obzir ko je igrao ispred njih u veznom redu, He who must not be named i lijevi bek Peroni. Hvala Marku za sve, dobra lova. Btw, koji nam je ovo kapiten koji ide u roku pola godine nakon trake? Plus Ismirov trofej, to dvoje je ekspres voz za napuštanje kluba (tek sad vidimo kako je Samke nenadyebiv, njega kapitenska i Ismirov trofej zajedno nisu šutnuli jbt)
Da su naši pametni pa da se sad sve ove pare
skrhaju na dva beton igrača. Haj, Obradović je kao dogovoren i prije ovog, njega ne računam. Jedan strašan bek, krilo kvalitetnije od Hebiba i štoper da se gura za prvih 11, mokri snovi.
A dabogda brate da mi ikog osim Obradovica dovedemo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sovsic i Obradović 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ali Sarajevo neće, to je meni problem. To problem kralju logike i pokušaja provokacije.DenchiNL je napisao/la:
bit će čelzi opet šampion![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sovsic?MortemHz je napisao/la:Sovsic i Obradović
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nema niko od bosanskih igraca na trzistu a vidim da je on odigrao 200 utakmica tokom karijere i da bi bio pristojan igrac za Sarajevo, moja neka zelja jer boljih nema na trzistu a da nemaju ugovor.zlo87 je napisao/la:Sovsic?MortemHz je napisao/la:Sovsic i Obradović
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Dobro je nek Amidža vidi da se pare vrte pa možda nas i on pogura malo s lovom. 

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
moraš vjerovati Džemila, čak iako Džeko ne dođe...tebi je primarna briga Čelzi , većinom si na tom pdf-u , reko da te ohrabrim malojoker90 je napisao/la:Ali Sarajevo neće, to je meni problem. To problem kralju logike i pokušaja provokacije.DenchiNL je napisao/la:

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo nemoj i na taj pdf doći da povezuješ našu akademiju sa La Masiom, odlaskom Fabregasa i ovih naših i tako tih moronijada.DenchiNL je napisao/la:moraš vjerovati, čak iako Džeko ne dođe...tebi je primarna briga Čelzi , većinom si na tom pdf-u , reko da te ohrabrim malojoker90 je napisao/la:Ali Sarajevo neće, to je meni problem. To problem kralju logike i pokušaja provokacije.DenchiNL je napisao/la:
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisam zadovoljan, sa ovom totalnom rasprodajom. Za ove juniore se slazem, jer cemo imati vise koristi ako su vani. Ali Mihojevica nisu trebali prodati. Sumnjam da je Hus bio za njegovu prodaju.
- Orangina85
- Kontakt:
Meni je ovo sa Mihojevicem najbolji potez. Sada Mujakica gurnuti umjesto njega kao startera. Upario bih Adukora s njimfks74 je napisao/la:Nisam zadovoljan, sa ovom totalnom rasprodajom. Za ove juniore se slazem, jer cemo imati vise koristi ako su vani. Ali Mihojevica nisu trebali prodati. Sumnjam da je Hus bio za njegovu prodaju.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Mihojevic je citavu polusezonu u padu. Sa njim ti je bio rizik da li ce propast sad jer sve je slutilo na to. Ova ponuda se nije smjela odbit.fks74 je napisao/la:Nisam zadovoljan, sa ovom totalnom rasprodajom. Za ove juniore se slazem, jer cemo imati vise koristi ako su vani. Ali Mihojevica nisu trebali prodati. Sumnjam da je Hus bio za njegovu prodaju.

A mi mozemo naci bolju zamjenu, eto para pa ce nam valjda nekog i dovest.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
neću , znam koliko ti puno čelzi znači u životu, i dok se podzemnom vozaš i piješ čaj misli su ti na Stamford Bridgujoker90 je napisao/la:
Samo nemoj i na taj pdf doći da povezuješ našu akademiju sa La Masiom, odlaskom Fabregasa i ovih naših i tako tih moronijada.

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 30 jan 2018, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I ja bi isto radije forsiro Mujakica nego dovodio nekog polovnjaka, samo me strah sto bi momku mogli karijeru okoncati za jednu polusezonu, 14 tekmi svaka na noz, znamo kako smo strpljivi sa igracima , znaci nek dvije tekme kiksa a vrlo moguce da ce se to desiti to mu je game overOrangina85 je napisao/la:Meni je ovo sa Mihojevicem najbolji potez. Sada Mujakica gurnuti umjesto njega kao startera. Upario bih Adukora s njimfks74 je napisao/la:Nisam zadovoljan, sa ovom totalnom rasprodajom. Za ove juniore se slazem, jer cemo imati vise koristi ako su vani. Ali Mihojevica nisu trebali prodati. Sumnjam da je Hus bio za njegovu prodaju.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Moj ahbab? Ako je on moj ahbab, tvoji su ahbabi onda "pozitivci" vjerovatno? Bgm pišu i oni po temama Arsenala i Barce, pa ti to ne smeta. Ali opraštam ti sve zbog one titule koju nosiš sa prepucavanja.DenchiNL je napisao/la:neću , znam koliko ti puno čelzi znači u životu, i dok se podzemnom vozaš i piješ čaj misli su ti na Stamford Bridgujoker90 je napisao/la:
Samo nemoj i na taj pdf doći da povezuješ našu akademiju sa La Masiom, odlaskom Fabregasa i ovih naših i tako tih moronijada.kad Big Ben zazvoni srce ti zadrhti...jbg bar ne tvrdim da trebamo proizvoditi po jednog igrača za prvih 11 godišnje ko ovaj ti ahbab..
![]()
![]()
<-(O)čaj

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Eto ti Giroudajoker90 je napisao/la:Moj ahbab? Ako je on moj ahbab, tvoji su ahbabi onda "pozitivci" vjerovatno? Bgm pišu i oni po temama Arsenala i Barce, pa ti to ne smeta. Ali opraštam ti sve zbog one titule koju nosiš sa prepucavanja.DenchiNL je napisao/la:neću , znam koliko ti puno čelzi znači u životu, i dok se podzemnom vozaš i piješ čaj misli su ti na Stamford Bridgujoker90 je napisao/la:
Samo nemoj i na taj pdf doći da povezuješ našu akademiju sa La Masiom, odlaskom Fabregasa i ovih naših i tako tih moronijada.kad Big Ben zazvoni srce ti zadrhti...jbg bar ne tvrdim da trebamo proizvoditi po jednog igrača za prvih 11 godišnje ko ovaj ti ahbab..
![]()
![]()
<-(O)čaj
Ti meni zamjeraš što pišem na pdf-u engleskog kluba, ja tebi zamjeram što si panglu. Ja mogu prestat pisati tamo, šta ćemo s tobom?

koga boli k. za prepucavanja i mišljene botova sa druge strane miljacke kojima je vrunac spominjanje raše? ili mišljenje bilo koga na forumu?
ne zamjeram ti ništa samo se vidi do čega ti je više stalo...ja visim ovdje ti kod Abramovicha

- ElCartel11
- Kontakt:
Upravo bi tako trebali raditi, ali znas i sam da su minimalne sanse da ce tako i napraviti. Ovo nekako jos najvise boli, kad vidis da se moze, znaci imamo pare ali opet se ne ulazu u igracki kadar.Evander je napisao/la:Uz pet takvih igraca onda mozes dati prilku i 2,3 mlada igraca da uce od njih. Neces osjetiti razliku sigurno.ElCartel11 je napisao/la:Po jednoj strani mi je zao sto nam odlaze mladi igraci, a po drugoj ako bi sve ove prihode od transfera usmjerili na igracki kadar (Cimirot, Hadzic, Veladzic i sad Mihojevic to je negdje oko 1.5mil €), imali bi zaista vrhunsku ekipu. Neka si 500 milja rastale opet ostane 1mil € sto znaci da mozes dovesti 5 vrhunskih pravih kapitalaca sa godisnjom platom od 200 milja
Ali bojim se, da ce te pare otici negdje drugo.
To je jedini ispravan put. U ostalom, tako i Dinamo radi. Dovodi dobre strance i daje sansu mladim igracima, koje jako brzo prodaje.
Ne moze junior igrati pored Novakovica u paru i od njega nesto nauciti. Junioru je potreban neko ko ce povuci za njega, prikriti njegove greske.
Mada se stvarno nadam, da ce nas demantovati kojim kapitalcem do kraja ovog prelaznog roka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema niko dovoljno dobar na trzistu, samo par igraca ali ne znam bi li oni igrali ovdjeElCartel11 je napisao/la:Upravo bi tako trebali raditi, ali znas i sam da su minimalne sanse da ce tako i napraviti. Ovo nekako jos najvise boli, kad vidis da se moze, znaci imamo pare ali opet se ne ulazu u igracki kadar.Evander je napisao/la:Uz pet takvih igraca onda mozes dati prilku i 2,3 mlada igraca da uce od njih. Neces osjetiti razliku sigurno.ElCartel11 je napisao/la:Po jednoj strani mi je zao sto nam odlaze mladi igraci, a po drugoj ako bi sve ove prihode od transfera usmjerili na igracki kadar (Cimirot, Hadzic, Veladzic i sad Mihojevic to je negdje oko 1.5mil €), imali bi zaista vrhunsku ekipu. Neka si 500 milja rastale opet ostane 1mil € sto znaci da mozes dovesti 5 vrhunskih pravih kapitalaca sa godisnjom platom od 200 milja
Ali bojim se, da ce te pare otici negdje drugo.
To je jedini ispravan put. U ostalom, tako i Dinamo radi. Dovodi dobre strance i daje sansu mladim igracima, koje jako brzo prodaje.
Ne moze junior igrati pored Novakovica u paru i od njega nesto nauciti. Junioru je potreban neko ko ce povuci za njega, prikriti njegove greske.
Mada se stvarno nadam, da ce nas demantovati kojim kapitalcem do kraja ovog prelaznog roka.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Venom, WeekendOffender i 41 gost.