PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Amidza reko da se prihvati svaka ponuda, naljutili ga kad su mu izbili 400 k iz dzepa kad smo mi nudili za Duljevica. Kazu da je zbog toga bivsa uprava na celu sa Dinom dobila otkaze.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kosooki se ne šale što se tiče ovog prelaznog roka, prvi favoriti za titulu.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Kako se oni fol smiju. A cirevi pucaju li pucaju.
Znaci samo od AKADEMACA u ovom prelaznom roku mi smo zaradili vise nego zeljkan za zadnjih10 godina
Znaci samo od AKADEMACA u ovom prelaznom roku mi smo zaradili vise nego zeljkan za zadnjih10 godina
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Ko ce vam igrati pitari ?
Hajde sad se nafurajte da cete nesto napraviti sa tim parama sto ste dobiti.
- Zeljeznicar -
- svrakino1921
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Amidza reko da se prihvati svaka ponuda, naljutili ga kad su mu izbili 400 k iz dzepa kad smo mi nudili za Duljevica. Kazu da je zbog toga bivsa uprava na celu sa Dinom dobila otkaze.
3,5 miliona kermi samo u ovom prelaznom roku.
A K A D E M I J A
A K A D E M I J A
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Pucketa nam ku.rac.alenpitar je napisao/la:3,5 miliona kermi samo u ovom prelaznom roku.
A K A D E M I J A
P.S. Zna li neko sta ovo pucketa po Grbavici?![]()
Životni saputnik! 1921
Puko siEisenbahner1921 je napisao/la:Pucketa nam ku.rac.alenpitar je napisao/la:3,5 miliona kermi samo u ovom prelaznom roku.
A K A D E M I J A
P.S. Zna li neko sta ovo pucketa po Grbavici?![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
alenpitar je napisao/la:3,5 miliona kermi samo u ovom prelaznom roku.
A K A D E M I J A
Izracunaj nam koliko ce grad, kanton, drzava i region zaraditi na porezu od ovih nasih akademaca.svrakino1921 je napisao/la:alenpitar je napisao/la:3,5 miliona kermi samo u ovom prelaznom roku.
A K A D E M I J A![]()
![]()
![]()
sta bi smo mi bez vas
Zakonska obaveza je platiti porez sem ako si hrvat. 
Dobru ste sumi zaradili ali vise izgubili sa odlaskom ovih igraca.
Dobru ste sumi zaradili ali vise izgubili sa odlaskom ovih igraca.
- Zeljeznicar -
- kyrieirving
- Kontakt:
Ode marko kod brace grka.Raso skace kao lud jer njegova ideologija jos zivi.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Nije naša liga za razvijanje igrača, a pogotovo to nisu sarajevski premjerligaši.Zenzo je napisao/la:Dobru ste sumi zaradili ali vise izgubili sa odlaskom ovih igraca.
To bi možda prošlo u nekim sredinama kao što je Krupa, Mladost ili Olimpik, mada su i tu mladi igrači u opasnosti da će zaraditi neku povredu koja bi ih osudila na karijeru u BiH i CG.
Tako da ako ćemo realno, mi nismo ništa izgubili, talenata će sigurno još biti, Sarajevo je prvo u svim omladinskim kategorijama, a i zaradili smo finu cifru.
- svrakino1921
- Kontakt:
alenpitar je napisao/la:Izracunaj nam koliko ce grad, kanton, drzava i region zaraditi na porezu od ovih nasih akademaca.svrakino1921 je napisao/la:alenpitar je napisao/la:3,5 miliona kermi samo u ovom prelaznom roku.
A K A D E M I J A![]()
![]()
![]()
sta bi smo mi bez vas
- kyrieirving
- Kontakt:
Sarajevski premijerligas!Nemoj nas stavljat u isti kos jer mi imamo 3 mlada igra a u ekipi koji su standardni prvotimci.haris004 je napisao/la:Nije naša liga za razvijanje igrača, a pogotovo to nisu sarajevski premjerligaši.Zenzo je napisao/la:Dobru ste sumi zaradili ali vise izgubili sa odlaskom ovih igraca.
To bi možda prošlo u nekim sredinama kao što je Krupa, Mladost ili Olimpik, mada su i tu mladi igrači u opasnosti da će zaraditi neku povredu koja bi ih osudila na karijeru u BiH i CG.
Tako da ako ćemo realno, mi nismo ništa izgubili, talenata će sigurno još biti, Sarajevo je prvo u svim omladinskim kategorijama, a i zaradili smo finu cifru.
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
I to je tako samo zbog Adžema, a ne zbog neke politike kluba. Treba bit realan.
Znas li da za to treba imati vodu?Zenzo je napisao/la:[/img]
Pitari koliko trazite za ove ves masine i susilice ?
alenpitar je napisao/la:Znas li da za to treba imati vodu?Zenzo je napisao/la:[/img]
Pitari koliko trazite za ove ves masine i susilice ?
- kyrieirving
- Kontakt:
Pa kolko se ja sjecam vecina vas je ismijavalo Adzema.haris004 je napisao/la:I to je tako samo zbog Adžema, a ne zbog neke politike kluba. Treba bit realan.
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.