FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 30 jan 2018, 18:59

PAOK ce uvijek kupovati od nas, dok se ne opeku...
Cimi nam je otvorio vrata, odlicno se pokazao.. I sad uzimaju Mihu..
Kroz dvije godine, opet ce uzeti jednog igraca...

Samo aBd da se ovi mladi igraci dobro pokazu u novim klubovima, to nam otvara nova vrata za ubiduce.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 jan 2018, 19:00

E jbg ja sam mislio na ljeto da ode Mihojevic. Sad je prerano jer nema zamjene. Daj Adukora na stopera i rijesen problem.
Ljudi sljedece sezone dolaze u juniore novi igraci, iz kadeta. Bice od ljeta opet par klasnih igraca u juniorima. Neka se bore da sto prije zaigraju u seniorima.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jan 2018, 19:00

Pantelija je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Evander je napisao/la: To je nacin na koji se treba raditi. Moglo se sigurno i za njega uzeti 200 000€ prije tri godine od nekoga, kao za ove sad.
Pa kralju moj, što to Vašo ili Zrinjski ne uzmu za svoje juniore 200.000€ bez nastupa u prvom timu? Mi smo uzeli milion maraka na igračima koji zajedno imaju 12 nastupa za prvi tim. Meni je samo žao što Sadiku nije dobio pravu priliku.
pa kralju, pustis te igrace da igraju i uzmes tri puta tolike parre :mrgreen:
neće da igraju ovde, hoće da igraju u inostranstvu, bukvalno ti rekli...kralju ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 jan 2018, 19:01

Sadiku je otisao za 300.000 € kazu iz Hamburga. tamo je bivsi trener Herte iz Berlina Jürgen Röber on ga doveo.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 30 jan 2018, 19:01

Ja sam da se Evanderu daju pare nek on upravlja rashodima. Lik jedini zna, ovi ostali su gola kita za momka/covjeka.
Nasa djeca su galaktikosi za sve ostale. Odma iz Sarajeva mogu komotno za MIlan, Inter pa i Juve. Svaka uprava koja nas ne pita sta treba da uradi, onda to odma treba tjerat. Nemoj da nam oni pricaju o situaciji u klubu, mi znamo sve. Imamo dodire sa svim papirima i veci pristup finansijama od njih.

Sta vam je raja, ja ne sumnjam u rad ljudi sekunde, i mene iritira ihtijarevici i ove trebice sto nam se vrte po klubu. Kad sam Sumana prezivio i Mucu. Ovi su mi mala maca. Dino mi nije mrzak sekunde, Ibraka sam pljuvo, pa sad sam sebe ujedam za jezik. Hvala im. Trebali se zvati Sarajevo 1946 i da mi Gracic bude glavni. Hvala im za sve sto su uradili, pa makar nesto i pogresno, bar su se postavili i dosli sa nekom idejom. ovo sto ovaj sere iza maske neke, brate ako znas, izadji sa stavom, ako nam se svidi super, ako ne **** i ne smaraj nas. Bar danas je najlakse manipulisati masom. **** nam se za tvoje teorije zavjere. Ako su napravili igraca nek ga prodaju i uzmu lovu, nek sve pokradu, ali ja hocu da svake 2-3 godine osvojim neki trofej, i dovedem neku dobru ekipu na Kosevo, ovo me boli tuki, ako znas bolje, bujrum ja cu te prvi podrzati, pa cemo zajedno do kluba da im objasnis neke stvari ili oni tebi.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 jan 2018, 19:01

Pantelija je napisao/la: pa kralju, pustis te igrace da igraju i uzmes tri puta tolike parre :mrgreen:
Vidim kako je Radovac završio a Boga mi i Mihojević. Niko nama ništa ne garantuje brate, i ovaj transfer Mihojevića je samo zahvaljujući Cimirota pa nam PAOK vjeruje. Svi mi dobro znamo kako je Marko završio polusezonu.
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 30 jan 2018, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jan 2018, 19:02

Sjajan ekonomski rezultat!! U maju pred vjecnom cemo proslaviti ove pare!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jan 2018, 19:03

muhamedhulk je napisao/la:E jbg ja sam mislio na ljeto da ode Mihojevic. Sad je prerano jer nema zamjene. Daj Adukora na stopera i rijesen problem.
Ljudi sljedece sezone dolaze u juniore novi igraci, iz kadeta. Bice od ljeta opet par klasnih igraca u juniorima. Neka se bore da sto prije zaigraju u seniorima.
imaš Mujakića, Adukora , Šofranca a možda dođe još jedan zavisi šta Hus odluči da li mu treba ili će možda koristi Novakovića do ljeta pa onda tražiti novog...ja bi volio sad odmah da dođe neko da budemo spremni i za Evropu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 jan 2018, 19:04

ElCartel11 je napisao/la:Po jednoj strani mi je zao sto nam odlaze mladi igraci, a po drugoj ako bi sve ove prihode od transfera usmjerili na igracki kadar (Cimirot, Hadzic, Veladzic i sad Mihojevic to je negdje oko 1.5mil €), imali bi zaista vrhunsku ekipu. Neka si 500 milja rastale opet ostane 1mil € sto znaci da mozes dovesti 5 vrhunskih pravih kapitalaca sa godisnjom platom od 200 milja :D

Ali bojim se, da ce te pare otici negdje drugo.
Uz pet takvih igraca onda mozes dati prilku i 2,3 mlada igraca da uce od njih. Neces osjetiti razliku sigurno.
To je jedini ispravan put. U ostalom, tako i Dinamo radi. Dovodi dobre strance i daje sansu mladim igracima, koje jako brzo prodaje.
Ne moze junior igrati pored Novakovica u paru i od njega nesto nauciti. Junioru je potreban neko ko ce povuci za njega, prikriti njegove greske.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jan 2018, 19:05

joker90 je napisao/la:Sjajan ekonomski rezultat!! U maju pred vjecnom cemo proslaviti ove pare!!
Bgm ste srali i na Marka u zadnje vrijeme...tanak bio a sad žal neki šatro :eh: :think:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jan 2018, 19:07

DenchiNL je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sjajan ekonomski rezultat!! U maju pred vjecnom cemo proslaviti ove pare!!
Bgm ste srali i na Marka u zadnje vrijeme...tanak bio a sad žal neki šatro :eh: :think:
Kralju logike, ne citiraj me djece ti. Nisu te dzabe na prepucavanjima proglasili najglupljim pitarom ikad. Ubi u pojam!
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jan 2018, 19:10

Zukanovic je napisao/la:Sadiku je otisao za 300.000 € kazu iz Hamburga. tamo je bivsi trener Herte iz Berlina Jürgen Röber on ga doveo.
odlično, grizu belgijanci izgleda za naše, evo i Vranješ bi trebao u Anderlecht...kako bi dobro bilo imat neku saradnju gore direktnu...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jan 2018, 19:12

joker90 je napisao/la:
Kralju logike, ne citiraj me djece ti. Nisu te dzabe na prepucavanjima proglasili najglupljim pitarom ikad. Ubi u pojam!
što si nervozan , dovest će Chelsea nekog ako Džeko neće ;)

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 30 jan 2018, 19:14

Nije nama Cimi otvorio vrata Paoka nego Marko i Cimi istog menadjera imaju
Ovo se malo otelo kontroli , samo da ne bude na ljeto ako bez evrope ostanemo ganjali onog cigu sto kupuje staro zeljezo da mu Duljine ves masine tusnemo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 30 jan 2018, 19:15

Sad je vrijeme totalnih snizenja po mnogim radnjama pa je tako i kod nas uveliko snizenje....kupis jednog dobijes dva :lol: :lol: :lol: totalna rasprodaja....blago nama, od ovih para sto cemo dobiti rastalit ce se uhljupi, a ostatak para ce uzeti igraci iz srbije, crne gore....napredujemo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jan 2018, 19:20

Da je još Adukora i Stanoju utrpat negdje za po 200-300k eura i bio bi transfer rok ko bombonica! Top 4 siguran svakako, jedino će biti malo mučno gledati kone kako u maju slave, ali blizu je naša 2022-2023. i nova titula. :bih:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 jan 2018, 19:20

Cimirot 400k €
Hadžić-Veladzić 300k €
Sadiku 300k €
Mihojević 500k €

:njanjanja:

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 30 jan 2018, 19:21

Da li bi nam odgovarao susic za nas sistem igre Šta vi mislite
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 30 jan 2018, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 30 jan 2018, 19:21

Inijesta je napisao/la:Nije nama Cimi otvorio vrata Paoka nego Marko i Cimi istog menadjera imaju
Ovo se malo otelo kontroli , samo da ne bude na ljeto ako bez evrope ostanemo ganjali onog cigu sto kupuje staro zeljezo da mu Duljine ves masine tusnemo
sta se tacno otelo kontroli ? - ako ode Mihojevic prodali smo samo jednog igraca iz prvih 11, ostali su tu, dosao jos stoper, mozda ce i Obradovic i jos jedan igrac pa ne vidim da smo nesto slabiji
Pyro is not a crime !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jan 2018, 19:22

Memara je napisao/la:Cimirot 400k €
Hadžić-Veladzić 300k €
Sadiku 300k €
Mihojević 500k €

:njanjanja:

2,9 miliona km :tokralju: :tokralju:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, NeSamSafetee, r3m1 i 17 gostiju.