BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Kakav čovjek 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovakve stvari treba kažnjavati. Nije fer prema protivniku da preda pri ovom rezultatu, a i sam MTO treba ukinuti. Nikakve masaže, tretmani, ništa. Ako ima neko otvoreno krvarenje to zaustaviti, tad i može ali grčevi i ostale povrede ne. Ukoliko možeš igrati igraj ili predaj.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
pa evo , buraz ne moze i predao je heheUnofficialpage je napisao/la:Ovakve stvari treba kažnjavati. Nije fer prema protivniku da preda pri ovom rezultatu, a i sam MTO treba ukinuti. Nikakve masaže, tretmani, ništa. Ako ima neko otvoreno krvarenje to zaustaviti, tad i može ali grčevi i ostale povrede ne. Ukoliko možeš igrati igraj ili predaj.
ma shupcina, izasao bi na stakama jos 4 asa popiti ako treba.
Ja lika, čuj predao. Damir je za ovog gospodin.
Sad na Vatutina.
Sad na Vatutina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Prije mijesec ga je glatko uzeobhsport je napisao/la:Ja lika, čuj predao. Damir je za ovog gospodin.
Sad na Vatutina.
ŠETKIĆ nije loše odigrao, pogotovo drugi set, Grk je odlicno servirao, 80% prvi servis, 10 asova
lijepe nase kosti stare...njegov fantasticni ulazak u mec, da se roknes pokusavajuci gledati ovaj tenis.
standard, odvali jednu-dvije loptice, ako prodje dobro je, ako ne prodje, moze odmah pokloniti poen protivniku.
standard, odvali jednu-dvije loptice, ako prodje dobro je, ako ne prodje, moze odmah pokloniti poen protivniku.
Da znam da kalkulise da izgubi pa da stigne u Sofiju na kvale nikad ga vise u zivotu pogledao ne bih
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema šta drugo biti, ne razumijem što je ovo i prijavljivao ako mu se ne igra.esprit24 je napisao/la:Da znam da kalkulise da izgubi pa da stigne u Sofiju na kvale nikad ga vise u zivotu pogledao ne bih
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
130+ igracu na svijetu se ne igra challenger, daj nemojte se zaebavati.Unofficialpage je napisao/la:Nema šta drugo biti, ne razumijem što je ovo i prijavljivao ako mu se ne igra.esprit24 je napisao/la:Da znam da kalkulise da izgubi pa da stigne u Sofiju na kvale nikad ga vise u zivotu pogledao ne bih
njegov standardni ulazak u mec, rus razigran i samar.
sad se kosti razgibale, zglobovi proradili, ide po preokret:-)
Vratio break, trebalo je vidjeti kako Rus pognu glavu nakon breaka.
Mislim da ga ima, ajde potvrdi
Mislim da ga ima, ajde potvrdi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tako bi trebalo da bude kod normalnih tenisera ali pošto naši nisu normalni sve je moguće, pa čak i da im se i ne igraju challengeri.babino je napisao/la:130+ igracu na svijetu se ne igra challenger, daj nemojte se zaebavati.Unofficialpage je napisao/la:Nema šta drugo biti, ne razumijem što je ovo i prijavljivao ako mu se ne igra.esprit24 je napisao/la:Da znam da kalkulise da izgubi pa da stigne u Sofiju na kvale nikad ga vise u zivotu pogledao ne bih
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
uno..igra li mu se?:-)
Pa sve mu se otvorilo do Grka u finalu, evo i ddrugi breakbabino je napisao/la:130+ igracu na svijetu se ne igra challenger, daj nemojte se zaebavati.Unofficialpage je napisao/la:Nema šta drugo biti, ne razumijem što je ovo i prijavljivao ako mu se ne igra.esprit24 je napisao/la:Da znam da kalkulise da izgubi pa da stigne u Sofiju na kvale nikad ga vise u zivotu pogledao ne bih
Unofficialpage je napisao/la:
Tako bi trebalo da bude kod normalnih tenisera ali pošto naši nisu normalni sve je moguće, pa čak i da im se i ne igraju challengeri.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda ipak nije taj slučaj sa Mirzom a ibretiš se kao da ne poznaješ naše tenisere i njihovo kratkoročno razmišljanje.babino je napisao/la:uno..igra li mu se?:-)

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
koliko god nasi bili ludi, rusi su ludji, sigurno.jestamaji je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:
Tako bi trebalo da bude kod normalnih tenisera ali pošto naši nisu normalni sve je moguće, pa čak i da im se i ne igraju challengeri.
nazalost, treci set ne mogu gledati ali idem mirne duse, uzima ga glatko:-)
Nije lud, sa ulaskom u finale ide na 119. a sa pobjedom u finalu na 109. a to ga debelo gura za turnire krajem marta i u poćetkom aprila.
E moj Mirza ipak si lud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.