Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Da je otisao u Chelsea za ovo sto su mu ponudili definitivno bi sebi sahranio karijeru, ugovor na godinu i pol dovoljno govori koja bi njegova uloga u timu bila, mislim da nije spao na to da ulazi po 10-15 min umjesto kloca Morate u naredne dvije tri sezone, bolje da u Rimu ima status bozanstva da ga se barem po necem sjecaju , da bude dio jedne lijepe price i historije , kao sto je to bio u Wolfsburgu i Citiju gdje je ostao upisan zlatnim slovima.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- BenjooJutub
- Kontakt:
Roma poslije Batistute nije imala ovakvog centarfora, tako da će ga u Rimu vječno pamtiti. Još ovaj ostanak u klubu, to će cijeniti...
Osladilo mu se igrati u bordo dresu, ne pada mu na pamet vise plavi da nosi 
Nikad nije kasno tobe doci

Nikad nije kasno tobe doci

Vjeriovatno nije bio ludo zainteresovan za Chelsea, inace bi napravio kompromis i pristao na ponudu.
Ovo je bilo APP.
Ja bih ga pravo volio opet vidjeti u PL, ali kontam i da mu bas nije prijatna pomisao da bude zakucan na klupu, sto bi bilo prilicno moguce.
On u tim klubovima nije bio standardan u naponu snage.
Nego, sretan ostanak i sto vise golova.
Ovo je bilo APP.
Ja bih ga pravo volio opet vidjeti u PL, ali kontam i da mu bas nije prijatna pomisao da bude zakucan na klupu, sto bi bilo prilicno moguce.
On u tim klubovima nije bio standardan u naponu snage.
Nego, sretan ostanak i sto vise golova.
- MocMahale444
COYS je napisao/la:Zato ce porasti u ocima navijaca Rome
Nije v.i.a.g.r.a

Razocarao me iskreno, te pare od njegovog transfera bi se lijepo potrosile.
Opet vrlo pametan potez, 114 k sedmicno a Chel nudio 94 k. Tamo taksa kolje u 16. Nije glup jednom je napravio tu gresku.
Konte se pita tamo kao ja u Zelji, steta sto se nisu spustili na koljena **** ih Abramovich stipsa. 18 mjeseci

Ostavio onaku picku od zene zbog ostrva

He wanted it to be a mini-Europe, she wanted it to be a mini-Ibiza: Roman Abramovich, 50, and his socialite wife, 36, 'rowed bitterly over plans for their £360m St Petersburg island.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
- MocMahale444
TRANSFERS:
CHELSEA STILL HOPEFUL OF DZEKO DEAL AS GIROUD & LLORENTE EMERGE AS ALTERNATIVES
CHELSEA STILL HOPEFUL OF DZEKO DEAL AS GIROUD & LLORENTE EMERGE AS ALTERNATIVES

bhsport je napisao/la:Izuzetno glup potez, Roma se raspada, igre nemaju i u zadnja dva mjeseca nisu odigrali postenu partiju osim protiv Juventusa kada su ipak porazeni.
Dzeko nema lopti, mora da rudari svaki gol i ako je odabrao da ostane u takvoj ekipi radi necega treba mu cestitati za glupost.
Ako nema lopti, nema ni golova a samim tim navlaci gnjev navijaca koji ce ga opet zvati slijepac.
ma nije glup potez, on mora prvo misliti na sebe pa onda na sve ostale. ne isplati se ići tamo na 15 minuta. naravno nama bi to bila optimalna opcija jer bi dobili pare a on bi za godinu ipo opet mijenjao klub jer bi mu ugovor isticao

naravno, ja sam prvi koji je bio 100% za transfer, mene edin iskreno interesuje samo kao neko ko nam donosi pare koje padaju sa neba, ali treba biti realan i reći da je logično postupio.

p.s. mada .... ko zna, ima još dva dana vremena, možda ga menadžer nagovori na transfer, sve za dobrobit čovječanstva

Dzeko, pita portalista Skoric da li ce Ara biti Ti?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Rekao je sam da se nemoze porediti sa Dzekom, da je to neozbiljno. Pametan odgovor sa njegove strane. Niti on niti Bajic su novi Dzeko. Ali sta ako i oni nesto naprave? Onda smo bas u mukama, valja navijati za igrace koju su poceli u Zeljeznicaru. Lakse je bilo sa Dzekom, jer tu se sami vec lazemo, nije Dzeko dijete Zeljeznicara, on je poceo u Ceskoj, u Teplicama. Treba nazvati Radeta Bogdanovica (bivseg igraca Atletico Madrida, Werder Bremena) ili Maria Stanica (Parma, Chelsea) i pitati sta je Zeljina Skola Fudbala. Sta su ih ucili njihovi treneri u omladinskoj selekciji, pa kasnije za A tim. Gle cuda, tradicija se nastavlja.crozla je napisao/la:Dzeko, pita portalista Skoric da li ce Ara biti Ti?
Ma glup je potez, nema odbrane tako glupog poteza.jestamaji je napisao/la:bhsport je napisao/la:Izuzetno glup potez, Roma se raspada, igre nemaju i u zadnja dva mjeseca nisu odigrali postenu partiju osim protiv Juventusa kada su ipak porazeni.
Dzeko nema lopti, mora da rudari svaki gol i ako je odabrao da ostane u takvoj ekipi radi necega treba mu cestitati za glupost.
Ako nema lopti, nema ni golova a samim tim navlaci gnjev navijaca koji ce ga opet zvati slijepac.
ma nije glup potez, on mora prvo misliti na sebe pa onda na sve ostale. ne isplati se ići tamo na 15 minuta. naravno nama bi to bila optimalna opcija jer bi dobili pare a on bi za godinu ipo opet mijenjao klub jer bi mu ugovor isticaoali mora se reći da je trezveno postupio. rim je cool grad, a to da je roma u raspadu to nema veze, cijeli italijanski fudbal je u raspadu i tu ligu niko više ne svrstava u sami vrh, pa opet juve uspjeva doći do finala lige šampiona.
naravno, ja sam prvi koji je bio 100% za transfer, mene edin iskreno interesuje samo kao neko ko nam donosi pare koje padaju sa neba, ali treba biti realan i reći da je logično postupio.![]()
![]()
p.s. mada .... ko zna, ima još dva dana vremena, možda ga menadžer nagovori na transfer, sve za dobrobit čovječanstva
Imas sansu da krunises karijeru u jednom od najboljih timova proteklih 15 godina, gdje bi dijelio minute sa Moratom koji je hala obicna ili da ostanes u ekipi koja ima igru kao Slavija, gdje svako svoju politiku vodi, gdje nema veznog igraca koji zna dati loptu, gdje krila nemas, gdje nemas konkurencije, gdje znas da si prvi i gdje su navijaci temperamentni koji mu vec ovu sezonu seru sto ne ponavlja proslu. Ovdje nema vise Salaha koji mu je pomagao lani, imas El Saravija, Perotija i to je to.
Rim jeste kul grad, ali kupio je kucu tamo i moze nastaviti da zivi nakon kraja karijere. Vec je u godinama i treba da razmislja o tome i stedi se, a ne da radi ko irget na terenu 90 minuta i dobije jednu ili dvije lopte.
Nek mu je sa srecom, Zelji je donio mnogo para i najveci je nas ambasador u svijetu, ali izuzetnu glupu odluku je donio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Oni su potencijal, na kraju Zuti nece biti pristran. Siguran sam da ce i Riki i Ara dobiti priliku, i Gojak ima pluca.Tristan10 je napisao/la:Rekao je sam da se nemoze porediti sa Dzekom, da je to neozbiljno. Pametan odgovor sa njegove strane. Niti on niti Bajic su novi Dzeko. Ali sta ako i oni nesto naprave? Onda smo bas u mukama, valja navijati za igrace koju su poceli u Zeljeznicaru. Lakse je bilo sa Dzekom, jer tu se sami vec lazemo, nije Dzeko dijete Zeljeznicara, on je poceo u Ceskoj, u Teplicama. Treba nazvati Radeta Bogdanovica (bivseg igraca Atletico Madrida, Werder Bremena) ili Maria Stanica (Parma, Chelsea) i pitati sta je Zeljina Skola Fudbala. Sta su ih ucili njihovi treneri u omladinskoj selekciji, pa kasnije za A tim. Gle cuda, tradicija se nastavlja.crozla je napisao/la:Dzeko, pita portalista Skoric da li ce Ara biti Ti?
Gdje ces to pitati, u kojem vremenu zivi portalista?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Amra stavila Veto ljepša joj u sunčanom Rimu nego maglovitom Londonu... Bas se raja ponadala ..Ko će opet ovu raspalu Romu gledat
MUSVDG
Tako dobar potez da i oni najludji sto su ga pratili u Romi odustaju,prvi ja pa ostali.Njemu nek je SA srecom vidjecemo ga Jos u plavom dresu Ali Romu gledat ne hvala,ne vrjedi.
Mislio sam prekinuti gledati Romu(ako Đeko ode, loše igra) ali pošto je jedini razlog, zbog koje je gledam ostao u njoj, nastaviću.
Svakako sam Romu i dosada gledao samo radi Đeke.
Razvali babuka.
Svakako sam Romu i dosada gledao samo radi Đeke.
Razvali babuka.
Dzeko sve i kad bi se uspio izboriti sa Moratom za prvu postavu, njega bi tusnuli negdje prvon prilikom. Ili jos gore, bio bi klupiran do isteka ugovora. Abramovic ce istresti kasu za nekog mladjeg i jaceg napadaca, i tu bi mu bio kraj. Kasno je sad ganjati da pravi ime u velikom timu, nije Ibrahimovic. Steta je samo sto nije iz Wolfsburga otisao u Bayern kad je mogao, odatle je mogao napraviti dosta bolju karijeru nego je vec napravio.
ChelseaGiroud agreed terms with #CFC who bid €20m. #AFC, after long delay, accepted yesterday only to be told offer no longer on table (L'Equipe)

- MocMahale444
Ide ba Dzeko u Celzi kad bude 5 do 12. Abramovicu pukne film. Kakav Giro ponadao se bio a ovi jos vide sansu u Dzeki rekao im Emerson iz prve ruke.
... nekidan u gomili cugali na eksMocMahale444 je napisao/la:Ide ba Dzeko u Celzi kad bude 5 do 12. Abramovicu pukne film. Kakav Giro ponadao se bio a ovi jos vide sansu u Dzeki rekao im Emerson iz prve ruke ....

Chelsea završio Emersona, objavili transfer. Znači to je to što se tiče poslovanja s Romom. Edin i definitnivno ostaje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, CAGarfia, kakarut, zeljooo13 i 52 gosta.