SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Druze koju poziciju taj dinosaurus je igrao kod nas...........
Mali Menalo sinoc je odigrao bolje i pokazao vise nego on za komplet ovu sezonu od Belgije do lige petice,jel.
A koliko je njemu godina ono.......u cvjetu mladosti covjek,
Mali Menalo sinoc je odigrao bolje i pokazao vise nego on za komplet ovu sezonu od Belgije do lige petice,jel.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Treba bradicu otjerat,dosta vise njegovog ba,sta glumi vise.Bravo za ovu djecu,imamo mi fin podmladak vidjece se.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Medo stativaaaaa cccc
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ASD
- Kontakt:
Ko igra desnog stopera? ukljucio sam se tek u drugom poluvremenu.
-
- Kontakt:
Najsvijetlija tacka utakmice: Medunjaninovi zubi...
- ASD
- Kontakt:
Nazalost, protivnik sinoc nije mjerilo igraci su sinoc se dokazivali koga treba drzati na radaru i polako uvoditi u reprezentaciju, daleko od toga da ce iko od novih uletiti u prvih 11.solinas je napisao/la:Druze koju poziciju taj dinosaurus je igrao kod nas...........
Pa to sam i rekao iznad u postu,ali vise volim nekoga od njih vidjeti medju 18,nego konja Milicevica,hadzica i njima slicneASD je napisao/la:Nazalost, protivnik sinoc nije mjerilo igraci su sinoc se dokazivali koga treba drzati na radaru i polako uvoditi u reprezentaciju, daleko od toga da ce iko od novih uletiti u prvih 11.solinas je napisao/la:Druze koju poziciju taj dinosaurus je igrao kod nas...........
"Modra boja,na bijelome platnu,
Prva utakmica nasih igraca i onako se nositi samo fizickom spremom sa Amerima je meni veliko pozitivno iznenađenje.
Amere koje krasi fizicka sprema onako izmoriti je za svaku pohvalu.
Drugo poluvrijeme ih totalno izdominirali.
Saric fenomenalan na sredini terena. Iako sam se mjesecima raspravljao sa svojim Pitarima kad je ovaj momak dosao u Sarajevo da ce biti neprikosnoven, jutros je to samo jos vise potvrdio. Menalo maher teski , definitivno velika buducnost ga ceka. Mali desni bek iz Slobode je takodje dobar bio kao i iskusni Tomic.
Amere koje krasi fizicka sprema onako izmoriti je za svaku pohvalu.
Drugo poluvrijeme ih totalno izdominirali.
Saric fenomenalan na sredini terena. Iako sam se mjesecima raspravljao sa svojim Pitarima kad je ovaj momak dosao u Sarajevo da ce biti neprikosnoven, jutros je to samo jos vise potvrdio. Menalo maher teski , definitivno velika buducnost ga ceka. Mali desni bek iz Slobode je takodje dobar bio kao i iskusni Tomic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
U koliko sati je utakmica s Meḩikom?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Goalgetter
- Kontakt:
03:00wobly92 je napisao/la:U koliko sati je utakmica s Meḩikom?
Sa srijede na cetvrtak ili ti ga cetvrtak ujutro.Goalgetter je napisao/la:03:00wobly92 je napisao/la:U koliko sati je utakmica s Meḩikom?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
S obzirom da je prva tekma, drugacija klima, ekipa sa niti jednom zajednickom utakmicom, novi trener... Ono je bilo sjajno.
Protiv Mexica se nadam jos boljem meču, jeste da je Mexico jača reprezentacija od USA, biće zanimljivija i žešća za gledanje, a nadam se i golovima.
Protiv Mexica se nadam jos boljem meču, jeste da je Mexico jača reprezentacija od USA, biće zanimljivija i žešća za gledanje, a nadam se i golovima.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- hskzmostar
- Kontakt:
Prvo Menalo ih izmorio gonjali malog,onda usao Todor jos gora napast poceli ih grcevi hvatat
...i onda mi kazu sto pratis premijer ligu BiH!
Fuck USA-e

Fuck USA-e
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
ObjasnioMoggi je napisao/la:samo se sjetite utakmice protiv Andore

BHF
Hare vazda razocara kad se najvise od njega ocekuje ... Robi se nadao da ce ovom timu biti Dzeko a on mu ispade Hadzic ... daBogda ovaj penzioner nikad vise nikom mjesto nezauzimao u timu ...samoposmatram je napisao/la:Najsvijetlija tacka utakmice: Medunjaninovi zubi...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Kako misliš najviše razočara? Sinoć sve korektno, pa i penal, sigurno izveden, ali jednostavno nije se dalo da uđe - kurate sreće. Pa poveo je momke u Japan i podigao trofej, protiv Belgije odradio sjajan posao u veznom redu, postigao gol, postigao golove na Kipru i odveo nas u baraž 2015...DaVinci je napisao/la:Hare vazda razocara kad se najvise od njega ocekuje ... Robi se nadao da ce ovom timu biti Dzeko a on mu ispade Hadzic ... daBogda ovaj penzioner nikad vise nikom mjesto nezauzimao u timu ...samoposmatram je napisao/la:Najsvijetlija tacka utakmice: Medunjaninovi zubi...
BHF
Uvjeren sam da nije bilo Mede u prvih 45 minuta da bismo gubili jer bi se nasi igraci pogubili, ionako nismo bili u vinklu u prvom poluvremenu, njegova uloga je bila da smiri loptu i usmjerava saigrace na terenu...ko to ne vidi njegov problem.
Pored Menala, Sarica i jos nekih koji se spominju ja bih takodjer izdvojio Todora koji je napravio par dobrih poteza i opasnih situacija po lijevoj strani kada je usao u igru. Takodjer, Ahmetovic je Dzeko za Koljica...ovaj mi sve nesto mlako, kao da je djevojka igrala u napadu a ne muskarac.
Pored Menala, Sarica i jos nekih koji se spominju ja bih takodjer izdvojio Todora koji je napravio par dobrih poteza i opasnih situacija po lijevoj strani kada je usao u igru. Takodjer, Ahmetovic je Dzeko za Koljica...ovaj mi sve nesto mlako, kao da je djevojka igrala u napadu a ne muskarac.
-
- Kontakt:
Eto reprezentacija nam je u samom vrhu fudbala...Maestro je napisao/la:Realno kad se izuzme amaterska liga bih i ne postoje u fudbalskom svijetu. Nikad se nisu plasirali u zadnji 20-25 godina u ligu sampiona. A realno nece ni iduci 30. amateri jedni i drugi.Unofficialpage je napisao/la:Čitajući ove teme oko repke dobijem veliku želju da se oba Sarajevska kluba ugase, da ih nema više. U cijeloj ovoj priči oba ta kluba nisu bitna, u kontekstu pozivanja igrača ne postoje.
Zadovoljan sam igrom od sinoć. U našoj PL BiH definitvno ima potencijala, samo tu treba malo ulaganja u infrastrukturu i stručni kadar i dobijali bi odlične igrače iz naše lige. A u konačnici to ćemo jednog dana i morati uraditi, zato je bolje početi odmah proces tranzicije u dobijanju igrača iz naše lige dok još imamo i bazen zvani dijaspora pa se taj postepeni prelazak ne bi ni osjetio.
Životni saputnik! 1921
Poslije onih postova kako smo dobro odigrali kontam pojeli ih a imali 3 prilike. Jest Menalo najvise pokazao ali tanko je ovo. Pa i ono je treća ekipa Amerike, nacije kojoj je nogomet treći ako ne i četvrti sport. Hajde rezultat manje više ali trebali smo biti direktniji, falio je završni pas.