Isto i za pare...evo OTNYS zivi blizu mene,kad trebam dat' svoj dio tala,nek' me kontaktira na pers.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Valjda ce se uskoro svi navici i poceti normalno igrati.It is going to take a while. We have got to get used to the new players and then the system. Of course our target is to be up there but we have to be realistic.
nisam jos....kurdt je napisao/la:Jesi pisao sta?King Kenny je napisao/la:nick dilfa ......
Dogovoreno.the scouser je napisao/la:Registrovan,nick the scouser
Isto i za pare...evo OTNYS zivi blizu mene,kad trebam dat' svoj dio tala,nek' me kontaktira na pers.
Ma joj,dobro je da se jos uvijek sjecam passwordaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj pa ja se sjećam ove LFCBIH,,,ima joj možda godinu ipo,,, to su pokrenuli ovi sa LFCCRO foruma, ali sam ja zaboravio na to. Ja sam se među prvima registrovaoUnica_Liverpool
Ma ja, vidim ja Famous Red Namereds_forever je napisao/la:Ma joj,dobro je da se jos uvijek sjecam passwordaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj pa ja se sjećam ove LFCBIH,,,ima joj možda godinu ipo,,, to su pokrenuli ovi sa LFCCRO foruma, ali sam ja zaboravio na to. Ja sam se među prvima registrovaoUnica_Liverpool
Podrzavam ove ideje,nadam se da cemo uspjeti
Kako ti mislis da je najbolje...Spirit of Shankly je napisao/la:Ako se slazete, obrisacu sve prethodne postove koji su bili na forumu, a ostaviti samo ove nove, koji su od danas postavljani??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.