SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 29 jan 2018, 11:44

Pljuvaca po PLBiH nigdje..
Nikada nije receno da svi igraci iz PLBiH trebaju igrati, ali da ima kvaliteta i da su pojedini kvalitetniji od ovih sto "igraju" u nekim "europskim" klubovima, definitivno.

Neka crknu Bavarci, Katalonci i Madridjani !
Životni saputnik! 1921

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jan 2018, 11:46

Rokoko87 je napisao/la:Elvis Sarić najbolji veznjak lige.
Šemsudin najbolji napadač lige.
Mihojević najbolji stoper lige.
Bekić najbolji bek lige.
Velkovski najbolji stranac.
Husref najbolji trener.

Kako i zašto FKS nije dominantan u ligi ako imaju tako dobre pojedince u svojim redovima?
Samo šteta što vam se igrači i produkti kluba mogu naći samo na ovakvim spiskovima.
Nabrojao si 5 reprezentativaca slucajno... :D

I drugi imaju spiskove igraca ali u zutim dresovima
Ognjen Valjic, bandic,bjelica, paradzik,grbic....
;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 jan 2018, 11:49

Tristan10 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Menalo:
"Šef želi da igramo bez nabijanja, da držimo posjed što više i to mi se sviđa i odgovara mojoj igri. Prosinečki ima skoro iste zahtjeve kao i moj trener u klubu tako da mi se nije bilo teško prolagoditi".

Bravo Robi!
Ovaj malac je kako stvari stoje uz Cavara najveci dobitak ove utakmice. To smo vecina od nas I ocekivali. Potvrdjuje se prica da u U21 timu postoji nekoliko "OPASNIH" igraca koje treba sto prije prikljuciti prvom timu. Bravo Luka I dobrodosao u seniorski tim BiH. Loncara takodjer treba pustiti na teren protiv Mexica.
Ja sam upravo ovo bio i pisao ranije. Uz ove iskusne igrace koje imamo trenutno u reprezentaciji, koji prave pravu razliku na terenu, pustiti ove mlade poslije ljeta da igraju. To je pobjednicka kombinacija.
Meni je problematicno tvoje guranje stopera od 19 godina u prvi tim. Po meni su igraci sredine potpuno druga prica. Ali u sustini se slazem sa tobom.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jan 2018, 11:53

Vedad87 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la: ž

Dva igrača su Želje bili na terenu. Ne znam kakva su ovo pepucavanja na ovoj temi između premijerligaških navijača.

Bekić je bio loš, a on ionako nije trebao biti na spisku.

Zakarić je bio tanak, ali je bolji od ovog što je pokazao. Trebao bi dobiti još jednu šansu.

Menalo, Čavar, Todorović. Tomić i Šehić extra. Svidio mi se mali Beširević kad je ušao ;)
Graovac je igrač Moescrouna belgijskog, na posudbi... :stop:
U pravu si. Do mene. Mada, ističe mu ugovor i on će za Želju potpisat čim mu istekne.
Ja , jer ne igra za repku i ove prijateljske ne gleda niko :facepalm: fakat mislis da slobodnog stopera sa svjezim nastupima za repku nece niko traziti na ljeto? Ili ponuditi produzenje?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 29 jan 2018, 11:57

Postoji li negdje na internetu snimak utakmice?

High

Post Postao/la High » 29 jan 2018, 11:57

Ako računamo da će sigurno dovesti i Menala, onda su bila njihova tri igrača. Još nesuđeni Osim, dakle četiri predstavnika Koldžina kluba.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 29 jan 2018, 12:00

Sta ima veze za koga igra i ciji je igrac Graovac u ovom kontekstu. Odigrao je solidnu utakmicu, fizicki je spreman, jak u duelu, i zna brzo loptu da iznese, tako da mozemo igrati brzi nogomet. Isto tako treba tek da se vidi sta on moze protiv brzih protivnika kao sto su Meksiko, da vidimo kako se snalazi. Ono sto sam ja vidio za mene nije nista losije od jednog Djumica ili Sunjica.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 29 jan 2018, 12:01

Dobar je ovaj mali Mihojević, samo ima jedan problem , njima dodaje loptu u svom petercu. :rol:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jan 2018, 12:05

High je napisao/la:Ako računamo da će sigurno dovesti i Menala, onda su bila njihova tri igrača. Još nesuđeni Osim, dakle četiri predstavnika Koldžina kluba.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 29 jan 2018, 12:09

High je napisao/la:Ako računamo da će sigurno dovesti i Menala, onda su bila njihova tri igrača. Još nesuđeni Osim, dakle četiri predstavnika Koldžina kluba.
Hocemo stvarno da brojimo predstavnike klubove, narocito ove koji to zaista jesu a ne ove precijenjene Mihojevice i ostale krampe koji su preko menadzera dospjeli na ovaj spisak.
Životni saputnik! 1921

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 29 jan 2018, 12:09

hoce li neko sankcionisati ova sarajevska prepucavanja na ovoj temi?
syebase se ljudi o tome koji su jaci a ovamo hercegovacka djeca nam sinoc pokazase kako se igra lopte.
menalo i cavar sinoc odlicni.
dajte sad i loncara u srijedu da vidimo sta on moze..

ovo sinoc je bilo iznad ocekivanja ali ono sto ne valja je da neki sada velicaju ovu nasu, nazovi profesionalnu ligu a zaboravljaju da smo igrali protiv istih ili gorih iz amerike, koji su tu isto prvi put i na provjeri.
u srijedu nas ocekuje puno ozbiljniji test i ako ponovo ostanemo neporazeni, bice za pohvalu.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 jan 2018, 12:10

Izgledali smo organizovano, disciplinovano, fizicki ravnopravni...vrlo pozitivno, u drugom poluvremenu bili jos bolji.
Ipak ne trebe pretjerivati, ovo je americka C reprezentacija, i njima prvenstvo pocinje u martu, tako da nisu bas neki protivnik na nivou.
Vidjecemo protiv Mexica, to ce biti pravi ispit. Moje misljenje je da se igraci, nakon jedne utakmice, ne trebaju ni pljuvati, ni kovati u zvijezde.
Ono sto je pozitivno, ponavljam , je daje ovaj sastav sposoban odigrati ozbiljnu utakmicu.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 29 jan 2018, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 29 jan 2018, 12:14

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Hocemo stvarno da brojimo predstavnike klubove, narocito ove koji to zaista jesu a ne ove precijenjene Mihojevice i ostale krampe koji su preko menadzera dospjeli na ovaj spisak.
Niko vam ne spori da su sinoć igrala vaša trojica.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jan 2018, 12:15

DrFilgud je napisao/la:Izgledali smo organizovano, disciplinovano, fizicki ravnopravni...vrlo pozitivno, u drugom poluvremenu bili jos bolji.
Ipak ne trebe pretjerivati, ovo je americka C reprezentacija i njima prvenstvo pocinje u martu, tako da nisu bas neki protivnik na nivou.
Vidjecemo protiv Mexica, to ce biti pravi ispit. Moje misljenje je da se igraci, nakon jedne utakmice, ne trebaju ni pljuvati, ni kovati u zvijezde.
Ono sto je pozitivno, ponavljam , je daje ovaj sastav sposoban odigrati ozbiljnu utakmicu.
A kad nama pocinje prvenstvo sokole? :urnebes: :rol: pa i nasi su usred priprema dignuti...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jan 2018, 12:17

High je napisao/la:
Kako je samo sigurno Zakaric vracao loptu unazad, mnogi su bili iznenadjeni kvalitetom tih lopti :urnebes: :rol:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 jan 2018, 12:17

DenchiNL je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:Izgledali smo organizovano, disciplinovano, fizicki ravnopravni...vrlo pozitivno, u drugom poluvremenu bili jos bolji.
Ipak ne trebe pretjerivati, ovo je americka C reprezentacija i njima prvenstvo pocinje u martu, tako da nisu bas neki protivnik na nivou.
A kad nama pocinje prvenstvo sokole? :urnebes: :rol:
Fali zarez ispred i njima, sto bi znacilo - kao i nama ;)
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 29 jan 2018, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 29 jan 2018, 12:19

DenchiNL je napisao/la:
High je napisao/la:
Kako je samo sigurno Zakaric vracao loptu unazad, mnogi su bili iznenadjeni kvalitetom tih lopti :urnebes: :rol:
Zato protiv vas gura samo naprijed, pa se u dvije utakmice desi sta se desi. :kafa:
Životni saputnik! 1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 jan 2018, 12:19

DenchiNL je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Elvis Sarić najbolji veznjak lige.
Šemsudin najbolji napadač lige.
Mihojević najbolji stoper lige.
Bekić najbolji bek lige.
Velkovski najbolji stranac.
Husref najbolji trener.

Kako i zašto FKS nije dominantan u ligi ako imaju tako dobre pojedince u svojim redovima?
Samo šteta što vam se igrači i produkti kluba mogu naći samo na ovakvim spiskovima.
Nabrojao si 5 reprezentativaca slucajno... :D

I drugi imaju spiskove igraca ali u zutim dresovima
Ognjen Valjic, bandic,bjelica, paradzik,grbic....
;)
Zašto niste dominantni?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jan 2018, 12:22

Citam po FB cesto postove da ce Menalo svakako zaigrati za Hrvatsku - pa sad pitam, da li postoji neki argument za to ili je prazno laprdanje? Predpostavljam ovo drugo, ali mozda neki znaju vise.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 jan 2018, 12:27

Čitajući ove teme oko repke dobijem veliku želju da se oba Sarajevska kluba ugase, da ih nema više. U cijeloj ovoj priči oba ta kluba nisu bitna, u kontekstu pozivanja igrača ne postoje.

Zadovoljan sam igrom od sinoć. U našoj PL BiH definitvno ima potencijala, samo tu treba malo ulaganja u infrastrukturu i stručni kadar i dobijali bi odlične igrače iz naše lige. A u konačnici to ćemo jednog dana i morati uraditi, zato je bolje početi odmah proces tranzicije u dobijanju igrača iz naše lige dok još imamo i bazen zvani dijaspora pa se taj postepeni prelazak ne bi ni osjetio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Cwirek, General505, Sveti, Vaya i 31 gost.