Nije jedini, ali je itekako potreban u situacijama kada protivnik igra visoki presing. James je recimo sigurniji na lopti od njega a dobro funkcioniše pod presingom, doduše on ne odigrava toliko rizične pasove kao Thiago. Njemu ne treba oduzimati ono što ga čini jedinstvenim a to je lakoća u igranju i opuštenost. Međutim, ponekad je previše opušten i svojim greškama direktno gura protivnika u gol šansu. To je ono što ja želim da Jupp popravi kod njega.FCBAYERN je napisao/la:Kada je u pitanju nonsalancija, dijelim misljenje. Medjutim, to je i jedini nas vezni igrac koji moze pod pritiskom loptu zadrzati i to, nerijetko, s izrazenom lahkocom. Ta nonsalancija je nekad mozda (mada ne uvijek, jer priznajem da zna itekako lezeran biti na lopti) stila igre kakvog preferira, tj. "plesnih pokreta s loptom".
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ja sam se vise referirao na onu "staru garnituru" i na one koji povucenije u polju igraju. Dakako da je James takav kakvim si ga opisao, a i ostatak tvog misljenja dijelim, tj. to sto se odnosi na trenerov utjecaj na popravku Thiagovih nedostataka.
Spamm
-
- Kontakt:
N vjerujem u tandem javi goretzka ,niti bi goretzka usporedivao sa svajnijem
Svajni je bio kompletan veznjak,nekakva mjesavina vidala i thiaga.I razbijac i box to box i playmaker.Tako kompletnog veznjaka vise nemamo....
Svajni je bio kompletan veznjak,nekakva mjesavina vidala i thiaga.I razbijac i box to box i playmaker.Tako kompletnog veznjaka vise nemamo....
Uli: "The chances that Jupp stays are around 10% but we will not easily give up. We think he is the perfect man to moderate the transition from old to young players and set the future of this club"

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Volio bi da Jupp ostane ali cisto sumnjam, nedavno je izjavio da je u puno boljem stanju bio kad je preuzeo klub nego sada sto je i logicno zbog godina i inteziteta posla koji radi.
Neka on nama ove god donese LP pa onda mozemo istrpiti par god kojekakve trenere
Neka on nama ove god donese LP pa onda mozemo istrpiti par god kojekakve trenere

Pustite čovjeka da živi, šta mu svi nabijaju odgovornost i obavezu. Još se svi raskokodakali preko medija da ga peru kao da čovjek ima 40 godina.
On je sa 70 pokazao da zna i umije bolje nego ovi tika tasi sa 40 ,treba samo priznati da je vrhunski strucnjak i da ovaj tim s njim bolje funkcionira nego sa pepunom i karlom zajedno
.

VOLIM BAYERN
Eto nek zna, zna, to niko ne spori, pa sta I da ne zna al eto da bi bilo dobro utajivackoj gujici on nece popustiti na miru ni covjeka od 70 godina, da ima obraza, a nema, ne bi nikad ni otiso do njega I tako ga habo u zasluzenoj penziji.
Hahahahahah, ne mogu da vjerujem,mislim da Jupp-a ima ko da ga zali i mislim da je dovoljno zreo i ozbiljan da ga niko ni na sta ne moze prisiliti,ta gujca je dovela i katalonsku prevaru i don karla,ali to je bilo ok.
Al od licemjera i pljuvatora svega sto je ucinjeno van pepove ere nis drugo nisam ni ocekivao.
Al od licemjera i pljuvatora svega sto je ucinjeno van pepove ere nis drugo nisam ni ocekivao.
VOLIM BAYERN
Koji kompleksaš, Bože. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Što, jesi se pronašao?isakovich je napisao/la:Je ti to meniharden je napisao/la:Koji kompleksaš, Bože.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Naravno da ne, ja nemam problem da napisem direktno nekome sta o njemu mislim,ili o komentarima za koje smatram da su licemjerna provokaciva za nas koji iskreno volimo i navijamo za Bayern ma ko da igra od igraca ili trenera da nas vodi.Kritika svaka je dobro dosla i treba da se kaze ali konstantno licemjerno pljuvanje je samo odraz bas tih kompkeksasa koje ti pominjes.harden je napisao/la:Što, jesi se pronašao?isakovich je napisao/la:Je ti to meniharden je napisao/la:Koji kompleksaš, Bože.
Zar ti nije cudno i malo ljigavo da lik od odlaska pepa nije niti jedan pozitivan komentar napisao samo drvlje i kamenje.
Svima mora biti jasno da Bayern nije Barca niti City to su totalno razlicite politike poslovanja od vajkada.
VOLIM BAYERN
Jest, najgore je što ti nisi puno drugačiji od njega samo ne vidiš to. Kod tebe je Pep ono što je kod njega Jupp.isakovich je napisao/la: Zar ti nije cudno i malo ljigavo da lik od odlaska pepa nije niti jedan pozitivan komentar napisao samo drvlje i kamenje.
Imaš ovu ignore listu ili šta već, ne moraš čitati njegove postove, kamoli da odgovoriš na skoro svaki.
Uli Hoeneß: "We will try to charm Jupp [To stay]. If I stand naked in front of him, maybe I have a small chance"

United hoće Vidala, Bayern ga neće prodati sad.
Ove sedmice će započeti razgovori oko novih ugovora za Robberya, Ulreicha i Rafinhu, mada je Uli rekao da očekuje da ovo sa Robberyem bude riješeno u aprilu ili maju.
Jučer je Thiago uspio odraditi 20min timskog treninga i vratio se na individualni rad. Njegov povratak se očekuje krajem februara.
- farinelli123
- Kontakt:
Nesto gledam ovaj egzodus kvaliteta iz Bundeslige, valjalo bi da Bavarska proglasi nezavisnost, pa da se pokrenu price da Bajern igra u Engleskoj ligi. 

•
Bilo bi zanimljivije, što jes jes. Ne bi se liga uzimala sa 30+ bodova više od drugoplasiranog, nego nekih 15-ak.farinelli123 je napisao/la:da Bajern igra u Engleskoj ligi
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Čuj pusti čovjeka na miru kao da je Uli poslao odred SS-a da Juppa privole na potpis. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znači ako se Robbery potpiše, a vjerovatno je, niko ne dolazi, fino, fino...
- anelbavarac
- Kontakt:
Produzuju brazilskom cirkusantu ugovor
U svakom sistemu je opstao, takva prevara, i jos je pustio korijene svaka mu cast
Produzetak ugovora potrosenim krilima,.koji jos mogu igrati protiv Augsburga, Mainza, Hannovera itd...
Ali kada dodju top ekipe, tu nestaju, kao u zadnjih par godina.
Ovaj klub je odavno postao vlasnistvo DOKAZANIH prevaranata, koji imaju dozivotnu oznaku kao osobe koje su uzimali tudje, i kao takvi ne zasluzuju da vode klub kao Bayern.

U svakom sistemu je opstao, takva prevara, i jos je pustio korijene svaka mu cast

Produzetak ugovora potrosenim krilima,.koji jos mogu igrati protiv Augsburga, Mainza, Hannovera itd...
Ali kada dodju top ekipe, tu nestaju, kao u zadnjih par godina.
Ovaj klub je odavno postao vlasnistvo DOKAZANIH prevaranata, koji imaju dozivotnu oznaku kao osobe koje su uzimali tudje, i kao takvi ne zasluzuju da vode klub kao Bayern.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Klub raste ali Bosnjo bi nesto da mijenja, nesto sto traje haman pola vijeka (mislim na Ulija, Karl-Heinza i Co.) 
Daj kruha preko pogace!

Daj kruha preko pogace!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.