Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Mi ne prodajemo najbolje igrace rivalima. 

Gledam Gnabrya protiv Bayerna, za 12 minuta izbori penal (koji je promasio
) i zabi gol. Ne znam kakav je inace ali ne moze biti gori od Iwobija. Prelako je on prodan.

Gledam ja svaku utakmicu Hofenhajma i Ajvobi je za njega Ronaldinjo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Arsenal nije imao lošu ekipu i sa Ozilom, Lacazetteom i Sanchezom se mogao boriti za sami vrh, nego smo očigledno igrali dvije lošije sezone zbog neizvjesnosti oko toga hoće li Wenger ostati, pa neizvjesnosti oko toga hoće li Sanchez i Ozil ostati.
Sada je stanje malo drugačije, otišao je Sanchez i treba jedan vrhunski igrač koji bi se možda mogao pronaći u Aubameyangu. I onda na ljeto još jedan vrhunski igrač kako bi se vratili u utrku al' bez značajnih odlazaka.
Sada je stanje malo drugačije, otišao je Sanchez i treba jedan vrhunski igrač koji bi se možda mogao pronaći u Aubameyangu. I onda na ljeto još jedan vrhunski igrač kako bi se vratili u utrku al' bez značajnih odlazaka.
- Marsal
- Kontakt:
Opasno se drogiraš al' to nije važno, važno je da ti srce kuca snažno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dobra roba...a slijedece sezone opet neizvjesnost da li ce Wenger ostati, znaci jos jedan odlican izgovor za novi neuspjeh.
Daj Evansa, Koss mu nije ni do koljena 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Imal šta novo za najboljeg igrača West Bromicha ?Jack je napisao/la:Daj Evansa, Koss mu nije ni do koljena
Pazi kako bi ovo samo izgledalo:
--------------------------Ospina------------------------------------------------
Hector (yebat ga nemamo boljeg) - Koss- Evans-Mustafa-Monreal-Kola
-----------------------Wilshere-------------------------------------------
------------Auba------------------Kita-----------------------------------
-------------------------Kaseta-------------------------------------------
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nema bruda nista, izgleda da ne zele platiti 25 miliona za onakvu klasu 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Yebo ovog daj Evansa.Kicker in Germany reporting that £55m fee between Dortmund & Arsenal more or less agreed. Giroud not in deal, player wants to stay in London. #afc #bvb
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bez Evansa, Auba nije bitan. Daj Evansa sunce mu poljubim
Ako dovedemo obojicu prošetat ćemo se ELJack je napisao/la:Bez Evansa, Auba nije bitan. Daj Evansa sunce mu poljubim
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Ako dovedemo obojicu prošetat ćemo se ELJack je napisao/la:Bez Evansa, Auba nije bitan. Daj Evansa sunce mu poljubim

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brokula je napisao/la:anell je napisao/la:Ako dovedemo obojicu prošetat ćemo se ELJack je napisao/la:Bez Evansa, Auba nije bitan. Daj Evansa sunce mu poljubim
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- frankqqqqq
- Kontakt:
David OrnsteinVerified account
@bbcsport_david
Following Following @bbcsport_david
BREAKING: Arsenal close to reaching agreement to sign to striker Pierre-Emerick Aubameyang from Borussia Dortmund for club-record fee in region of £60m. Transfer won’t be sanctioned until #BVB have replacement lined up - remains unclear if that will be Olivier Giroud or not #AFC
Bog je progovorio.
@bbcsport_david
BREAKING: Arsenal close to reaching agreement to sign to striker Pierre-Emerick Aubameyang from Borussia Dortmund for club-record fee in region of £60m. Transfer won’t be sanctioned until #BVB have replacement lined up - remains unclear if that will be Olivier Giroud or not #AFC
Bog je progovorio.
IdemoDavid OrnsteinVerified account
@bbcsport_david
More

Ali nema jačih stvari kao ovi komentari na twitteru čim Ornstein nešto napiše

Aj nije mi dobro sviju mi

Sto ga prcaju ovoliko? 

VGS je napisao/la:Sto ga prcaju ovoliko?
Ma ne prcaju ga nego ga obožavaju

Najjače kada stave njega i John Crossa, pa uđi na tweet i u suzama ćeš biti

Twitter je prejaka stvar, pišam se od ovih memeova yebote pas

Lik je dobio 2k retweetova za minutu i po

Šupichku

Ne koristim twitter ima pola godine, dojadilo sve

Joj kad Auba dođe pa sprčit ćemo i najjačeg trenera u univerzumu u finalu onog najjačeg kupa u univerzumu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.