Novi Bob SappTritolone je napisao/la:Ispuva se Ngannou nakon prve runde, totalna dominacija sampiona

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Novi Bob SappTritolone je napisao/la:Ispuva se Ngannou nakon prve runde, totalna dominacija sampiona
ne znam kako će DC izgledati kad još nabaci koje kilo,sigurno da Miočić s ovom borbom može više izgubiti nego dobiti ali vjerovatno dobra spizaanonymousHD je napisao/la:UFC 226 mi se sviđa.
Mogli bi ubaciti i Jon Jones vs Lesnar.
Ja ocekujem da firas od njega napravi prvaka ima sve potrebne elemente samo treba posložiti sve, a ko se sjeca gspa zna kakav je zahabi takticar, svaka cast mirsadu po meni je naoravio pravi potez.Chinaglia je napisao/la:nisam znao da je napustio American Top Team i presao kod Firasa Zahabija u Tristar Gym
vidjeti cemo kakve ce mu to promjene donijeti, al daj brate, bori se malo cesce, a ne jednom godisnje ili cak jednom u dvije godine
volim kako je momak kulturan i ponizan, vrhunski intervju u oktagonu, vidi se da se momak okrenuo vjeri, mislim da je i to ako ne glavni, onda sigurno veliki razlog zasto je otisao kod Firasa Zahabija, ako je ovaj musliman, izgleda mi tako...
DC se sjecam iz strikeforcea u teskoj kategoriji sjajan je bio razbacao barnetta kao vreću pa onda nokaut bigfoot silve u ufcu je pobijedio mira i neslona na odluku u teskoj kategoriji... nisam siguran da ga stipe moze zavrsiti al mislim da je trenutno spremniji borac i fizicki jaci i da ce odlučivati hrvanje a vidjecemo jel moze tu pomoći cormieru tehnika jer snaga ce biti na miocicevoj strani. Taktika i hrvanje ko moze protivnika srušiti i sto duže zadržati na podu, jeste da je dc olimpijski hrvač al imam osjecaj da ce ga bas tu stipe iznenaditi.Rooney88 je napisao/la:Stipe vs DC?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.