Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

BeyKopites
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la BeyKopites » 28 jan 2018, 13:07

Edin TM87 je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Ovo je samo protiv Cilica i mogao osvojiti sa ovom kitom od igre, nije mi jasno kako se lik uspio urusiti nakon onakvog 4 seta i momentuma na svojoj strani. Bas je luzer frajer.

Bravo Rogere.
Samo da je dozirao Cilic, bukvalno da je prebacivao dobio bi ovaj mec, kakav je to idiot da nema plana u igri a treci igrac svijeta, ja to znam, ja ga gledam godinama protiv Novaka kakav je to kloc. Tuga ko sve igra finale, zao mi je sporta, prvo Anderson pa rusevina. Hvala Bogu dragom da ne igra za Bosnu samo cu to rec, pored svih mentola koje imamo, jos i ovo treba :lol:

Uglavnom, babuka pokazuje zasto je GOAT, dvadeseta, nevjerovatno.

Nas su cilj jucva, Margaret i Dzimi!

Cestitam svim babukama na temi :cool: :bih: :kafa:
Nije mi bilo jasno zašto je Federer bio stegnut onako, od drugog seta pa sve do kraja, Čilić je svojim naletima dobre i loše igre diktirao rezultat. Al' evo nakon ove kiše suza jasno je da je bio pod velikim pritiskom, čovjek koji je osvojio sve u karijeri pod tolikim pritiskom da osvoji tu 20-u :shock: :clap:

Svaka ti čast majstore, teško će biti bilo kome ovo dostići, jedino Rafa ali za tu mu se moraju poklopiti mnoge stvari. Možda se tenis kao igra promijeni u budućnosti, kao što se naravno mijenjao i evoluirao kroz decenije ali sa ovakvim pravilima i ovakvim uslovima igre teško da ga iko u budućim generacijama može dostići.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 28 jan 2018, 13:10

kao sto ovaj rece:"from Switzerland but loved all over the World, our champion, Roger Federer"!
svaka cast majstore, meni je suza zarosila oko.
kad ga covjek vidi sa kakvim emocijama vlada, nije ni cudo da je odigrao par losih setova.
sto se mene tice, nek odmori do trave, zasluzio je.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 28 jan 2018, 13:17

Steta za Marina, ogromna prilika je bila danas ali siguran sam da ce ih biti jos u buducnosti.
Strasan govor obojice :tokralju:
Cestitke Federeru i navijacima! :salut:
Raonffa je napisao/la:Pa baš to mi i jeste smiješno, on treći na svijetu al' hajde vrijeme će pokazati ko je bio upravu :D
Neki dan jedan forumas sa slicnim stavom i postavim mu pitanje: tko bi trebao biti na 3.mjestu umjesto njega i na kojem bi po njemu mjestu trebao biti Cilic? Jbg od njega nisam dobio odgovor ali po trenutnom stanju ne vidim puno tenisaca boljih od njega unutar top 10. Misljenja sam da minimalno zasluzuje top 5 a u trenutnoj konkurenciji bi rekao da je ovo realno 3.mjesto. Andy i Nole ni ne igraju, zdravi Del Potro jedino + Rafa i Roger. Busta, Sock, Thiem? Cisto sumnjam :mrgreen:
Naravno ovo je samo moje misljenje :)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 28 jan 2018, 13:18

Šta čovjek radi jbt dan. :bow: :tokralju:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 28 jan 2018, 13:18

Haha joj neko mislio da Marin ima šanse ovdje :tokralju: :tokralju:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 jan 2018, 13:19

Nista odmor kod Rogera,nek zaigra u Dubaiju i nek zasjedne na prvo mjesto barem jednu sedmicu da i taj rekors postavi kao najstariji koji je bio na broju 1

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 28 jan 2018, 13:22

Cestitke RF-u na zasluzenom GS- u i njegovim navijacima. Koliko se ocekivalo od Cilica u ovom finalu i ovo je uspjeh, ali jos jednom je pokazao svoje oscilacije i ogranicenost glave, kakav potop u igri u petom setu u odnosu na drugi dio cetvrtog seta, ali upravo to i cini razliku izmedju dobrih i vrhunskih tenisera.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 jan 2018, 13:23

jopaa7 je napisao/la:Steta za Marina, ogromna prilika je bila danas ali siguran sam da ce ih biti jos u buducnosti.
Strasan govor obojice :tokralju:
Cestitke Federeru i navijacima! :salut:
Raonffa je napisao/la:Pa baš to mi i jeste smiješno, on treći na svijetu al' hajde vrijeme će pokazati ko je bio upravu :D
Neki dan jedan forumas sa slicnim stavom i postavim mu pitanje: tko bi trebao biti na 3.mjestu umjesto njega i na kojem bi po njemu mjestu trebao biti Cilic? Jbg od njega nisam dobio odgovor ali po trenutnom stanju ne vidim puno tenisaca boljih od njega unutar top 10. Misljenja sam da minimalno zasluzuje top 5 a u trenutnoj konkurenciji bi rekao da je ovo realno 3.mjesto. Andy i Nole ni ne igraju, zdravi Del Potro jedino + Rafa i Roger. Busta, Sock, Thiem? Cisto sumnjam :mrgreen:
Naravno ovo je samo moje misljenje :)
Pa trenutno ih je pola povrijeđeno ili su u slabijoj formi, što ne znači da su lošiji igrači od Čilića. Po meni Marin može da se vrti oko top 10, i to mu je maksimum.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 jan 2018, 13:24

Koji kreten je ovaj Effenberg
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 28 jan 2018, 13:25

Hvala alex,

Nego gdje su @bodi123 i @RafaGarros

Da proslavimo zajedno, a :D

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 28 jan 2018, 13:25

Ma nema mu ravnog nek prica ko sta hoce. Bez jednog turnira na sljaci ima veliku sansu da postane 1. na atp listi :opaopa:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 jan 2018, 13:26

E moze li neki stream za cjepanje drva ako ima? Oci me zatezu od ovog nesklada pokreta zvanog Cilicev bekend, pa da malo odmorim uz elegantnije stvari.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 28 jan 2018, 13:28

Brokula je napisao/la:Haha joj neko mislio da Marin ima šanse ovdje :tokralju: :tokralju:
Nevjerovatno mi je da i ovakvog Rogera top teniser kao Cilic koji je jos puno mladji, nije uspio pobijediti :crazy:

Zadnji set je malo dao gasa i odradio to kako bi i trebao, ali citav mec je kalkulisao, pasivno igrao i onda logicno grijesio. Uopste nije bio agresivan i nema teorije da bi dobio recimo Rafu u finalu s ovom igrom.

Ali opet, Cilic je bio na istom nivou kao kad je dobio Nadala i opet nije uspio pobijediti :mrgreen:

Kakogod, mora se napasti sada i prvo mjesto pa da se u 37oj zasjedne tu bar malo :salut:
27.10.2020

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 jan 2018, 13:36

Edin TM87 je napisao/la:Hvala Bogu dragom da ne igra za Bosnu samo cu to rec, pored svih mentola koje imamo, jos i ovo treba
ti fakat nisi normalan

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 28 jan 2018, 13:38

leorey je napisao/la:
Brokula je napisao/la:Haha joj neko mislio da Marin ima šanse ovdje :tokralju: :tokralju:
Nevjerovatno mi je da i ovakvog Rogera top teniser kao Cilic koji je jos puno mladji, nije uspio pobijediti :crazy:

Zadnji set je malo dao gasa i odradio to kako bi i trebao, ali citav mec je kalkulisao, pasivno igrao i onda logicno grijesio. Uopste nije bio agresivan i nema teorije da bi dobio recimo Rafu u finalu s ovom igrom.

Ali opet, Cilic je bio na istom nivou kao kad je dobio Nadala i opet nije uspio pobijediti :mrgreen:

Kakogod, mora se napasti sada i prvo mjesto pa da se u 37oj zasjedne tu bar malo :salut:
Očekujem ga jedno 10 dana na prvom mjestu, rutinski :salut:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 28 jan 2018, 13:38

Raonffa je napisao/la:
Pa trenutno ih je pola povrijeđeno ili su u slabijoj formi, što ne znači da su lošiji igrači od Čilića. Po meni Marin može da se vrti oko top 10, i to mu je maksimum.
Nesto nizak maksimum za igraca koji ima 3 finala GS i jedno osvojeno :rol: :rol:
Smijesan si.
jestamaji je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Hvala Bogu dragom da ne igra za Bosnu samo cu to rec, pored svih mentola koje imamo, jos i ovo treba
ti fakat nisi normalan
Kakav biser :lol: :lol:
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 28 jan 2018, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.

Keno90
Kontakt:

Post Postao/la Keno90 » 28 jan 2018, 13:39

jestamaji je napisao/la:
ti fakat nisi normalan
Inace mi imamo Dzumhura velikog pobjednika i osvajaca mnogih titula :rol:
Bosnjo se nasao da omalovazava nekoga :rol:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 jan 2018, 13:41

ovaj forum se sve više svodi na omalovažavanja svega i svakoga ... od ljudi koji imaju svoj maksimum u pusanju poruka po forumuma ... jako tužno

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 jan 2018, 13:46

treba biti dostojanstven :D :D

nego kako sad ide raspored turnria zna li neko...po datumu ...
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 28 jan 2018, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 jan 2018, 13:46

andro234 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Nesto nizak maksimum za igraca koji ima 3 finala GS i jedno osvojeno :rol: :rol:
Smijesan si.
Super, ti misliš da mu to nije realna pozicija, ja mislim da jeste, vidjet ćemo ga u nastavku sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.