FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Gigant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Gigant » 13 sep 2010, 19:11

drop je napisao/la: Pa naravno da treba pjevati to...tako nas smatraju i svakodnevno etiketiraju ,e pa kad nas tako smatraju onda OK ,tako cemo i pjevati...nema cuđenja sad nekog ili sjebavanja.
Jest, bodemo, pucamo,bombe valjamo, šmekere argentinske yebemo, 1321 grupe gazimo (a to je najbitnije)....svaka mu cast ko je ove textove smislio :!: ovo najozbiljnije mislim i bez trunke ironije...samo neka nastave sa takvim textovima.
Pa to je samo dokaz inteligencije i tvoje i onoga ko je to izmislio...
A nije mi jos nesto jasno, budnite se nesto na kopiju argentinske pjesme, koja je prepjevana u jos boljem fazonu, a i sami pokusavate kopirati druge ?!?!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 13 sep 2010, 19:11

drop je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Ironija je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže (npr. kada se plašljivcu kaže da je hrabar, gladnom da je sit i sl.)
Možda jeste ironija, ali... kad cujes "bijemoo i bodemoo , pucamo i bombe bacamo ne smekamo jer ih jeb$emo 1312
grupe gazimo", bolje ne fermati ostale :roll:
Pa naravno da treba pjevati to...tako nas smatraju i svakodnevno etiketiraju ,e pa kad nas tako smatraju onda OK ,tako cemo i pjevati...nema cuđenja sad nekog ili sjebavanja.
Jest, bodemo, pucamo,bombe valjamo, šmekere argentinske yebemo, 1321 grupe gazimo (a to je najbitnije)....svaka mu cast ko je ove textove smislio :!: ovo najozbiljnije mislim i bez trunke ironije...samo neka nastave sa takvim textovima.
meni je pjesma bila super ona prva, ova neznam... ako se od mene bude trazilo da to pjevam, normalno pjevat cu, ali iskreno bi vise volio ono prvo, samo da se neuvede neka lakrdija kao komsinice sto se furaju naka spica nesta SVIJU MI MOJIH SINOC SAM IH GLEDO ISTO SHOW "ZAPLESIMO" ILI "ZVJEZDA MOZES BITI TI" et. samo mi toga nemojte a pjevat cu ja sta god se kaze.
G A Z I
Željo sve do pobjede

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 sep 2010, 19:12

Gigant je napisao/la:
drop je napisao/la: Pa naravno da treba pjevati to...tako nas smatraju i svakodnevno etiketiraju ,e pa kad nas tako smatraju onda OK ,tako cemo i pjevati...nema cuđenja sad nekog ili sjebavanja.
A nije mi jos nesto jasno, budnite se nesto na kopiju argentinske pjesme, koja je prepjevana u jos boljem fazonu, a i sami pokusavate kopirati druge ?!?!
Jel to vi jedini na balkanu imate nekakvu licencu i prava na kopiranje argentinskih melodija??
Samo mi odgovori sa DA ili NE, pa cemo dalje nastaviti sa dikusijom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 13 sep 2010, 19:13

Gigant je napisao/la:
gigantu zvijezda mozes biti ti...ali sigurno :lol: :mrgreen:
1921-2011

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 13 sep 2010, 19:15

Mislim da su moderatori pogrijesili sto su ukinuli teme za navijacke grupe, sad se sva ta prica preselila na teme pojedinih timova, tako da umjesto da se prica o utakmicama, o fudbalu, o igri, ovdje se razglaba oko toga jel treba u tekstu da stoji "da bodemo" il "da koljemo".
Ja nisam mogao vjerovati kad su mi pricali da postoje u Sarajevu dijelovi grada gdje jedni odnosno drugi navijaci ne smiju hodati i da bi mogli biti pretuceni, pa to je strasno, kome to treba? Sad ce mi neko doci od manijaka i reci da ne kontam stvari, ali drago mi je da ne kontam, stvarno ne zelim da budem dio tih banditskih sukoba.
Poenta ovog mog posta je slijedeca: Ako ima osoba na ovom forumu koja bi rado razgovarala fudbalu, o igri Želje i svemu onome sto se desava na terenu, ja sam zainteresovan. Ostali neka se ne uvrijede, nista lose nisam nikome mislio, samo sam zelio iznijeti ovo svoje misljenje vec duze vrijeme.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 13 sep 2010, 19:19

drop je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
Jel to vi jedini na balkanu imate nekakvu licencu i prava na kopiranje argentinskih melodija??
Samo mi odgovori sa DA ili NE, pa cemo dalje nastaviti sa dikusijom.
Naravno da nemamo, ali NE PRICAJ NEKOME DRUGOM ZA NESTO STO I TI SAM RADIS...jel jasno, ili treba jos pojasniti???
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 sep 2010, 19:20

u redu je paša, razumijemo se u potpunosti ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 13 sep 2010, 19:40

Ta se pjesma odnosi na policiju 1.3.1.2. a ritam je stvarno dobar i pjesma je solidna
;) ;)

Daj ba sta se palite zbog pjesme kome se ne svida ne mora ni slusat niti navijat
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 13 sep 2010, 19:47, ukupno mijenjano 2 puta.
svoj ti pos'o !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 sep 2010, 19:44

Koji je fazon klepiti nekome ritam,mislim da od mnoštva Željinih navijača ima dovoljno muzički obrazovanih ljudi koji mogu nešto "sklepati" u ovom fazonu. :roll:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 13 sep 2010, 20:00

Grbavica moj zivot je napisao/la:Ta se pjesma odnosi na policiju 1.3.1.2. a ritam je stvarno dobar i pjesma je solidna
;) ;)

Daj ba sta se palite zbog pjesme kome se ne svida ne mora ni slusat niti navijat
Bezveze je, kad imamo ovaj tekst koji je fenomenalan ;)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 sep 2010, 20:01

Omar500 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Ta se pjesma odnosi na policiju 1.3.1.2. a ritam je stvarno dobar i pjesma je solidna
;) ;)

Bezveze je, kad imamo ovaj tekst koji je fenomenalan ;)
Samo malo jel' vi sve ozbiljno govorite oko ove pjesme :?: :shock:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 13 sep 2010, 20:06

nista onda cemo kako vi kazete sa FORUMA jbg ,hvala vam puno sto se trudite da manijaci budu jaki i sto svako gostovanje provodite na ovom forumu uz razne diskusije ,red je malo biti informnisan zbog cega se izvodila ova verzija a to mozete skontati ako nekada krenute na put van sarajeva kriticari a to znaci da ce vam i dalje biti nejasno ,ako nemate sta pisati pametnije od vasih savjeta oko grupe manijaci bolje i ne pisite nista i nastavite sa svojim kritikama od igraca do igraca i smisljajte idealne postave

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 13 sep 2010, 20:11

Isnar je napisao/la:Mislim da su moderatori pogrijesili sto su ukinuli teme za navijacke grupe, sad se sva ta prica preselila na teme pojedinih timova, tako da umjesto da se prica o utakmicama, o fudbalu, o igri, ovdje se razglaba oko toga jel treba u tekstu da stoji "da bodemo" il "da koljemo".
Ja nisam mogao vjerovati kad su mi pricali da postoje u Sarajevu dijelovi grada gdje jedni odnosno drugi navijaci ne smiju hodati i da bi mogli biti pretuceni, pa to je strasno, kome to treba? Sad ce mi neko doci od manijaka i reci da ne kontam stvari, ali drago mi je da ne kontam, stvarno ne zelim da budem dio tih banditskih sukoba.
Poenta ovog mog posta je slijedeca: Ako ima osoba na ovom forumu koja bi rado razgovarala fudbalu, o igri Želje i svemu onome sto se desava na terenu, ja sam zainteresovan. Ostali neka se ne uvrijede, nista lose nisam nikome mislio, samo sam zelio iznijeti ovo svoje misljenje vec duze vrijeme.
SVAKA CAST !!!
Razumijes ti mene burazere moj :)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 sep 2010, 20:23

bodite vi i pucajte, samo o zelji ne pjevajte, yebala vas vasa ironija :evil: :evil: :evil: :evil:
Za zivot cijeli!

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 13 sep 2010, 20:50

dilema oko nove pjesmice koju pjevati prvu (sa bombama i sl) ili drugu....nema sumnje da ce extra zvucati na grbavici i jedva cekam da je cujem, mislim da je jug od prije 8 god da bi se pjevala druga... al danas jbg kome se ne svidja nek ne pjeva niko nikog ne sili... meni licno ova druga je bolja al et...kad se malo razmisli, ustvari, zasto ne i pjevati obje verzije... hehehe mozda bi bas bila spica ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 sep 2010, 20:55

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 13 sep 2010, 21:05

Jest glupo, čuj bodemo, bacamo bombe i sl. Kolika god ironija bila(znam o čemu se radi, na šta se misli u pjesmi), pa trebamo ŽELJI pjevat, a ne tamo o nekim debilnim grupama, da im govorimo što šta. Bolja je puno prva verzija.

Inače, Jadranko, brz oporavak

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 sep 2010, 21:18

Omar500 je napisao/la:Jest glupo, čuj bodemo, bacamo bombe i sl. Kolika god ironija bila(znam o čemu se radi, na šta se misli u pjesmi), pa trebamo ŽELJI pjevat, a ne tamo o nekim debilnim grupama, da im govorimo što šta. Bolja je puno prva verzija.
Ne glumite moraliste i Esade Arnautalice kad veze nemate (ovo se ne odnosi samo na omara).Hocete onu sa klipa pjesmu,a ne mozete upamtiti ovu tri puta kracu verziju,budite malo realni i ne kenjajte bezveze.Ko je skont'o - skont'o je,ko nije nek' ne pjeva i nek' se preseli iz kopa negdje drugo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 13 sep 2010, 21:19

sry sto pitam al kad je tekam sutra neki kazu u 7 neki u 4 :/

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 sep 2010, 21:20

tm_ludak je napisao/la:sry sto pitam al kad je tekam sutra neki kazu u 7 neki u 4 :/
Imate hvala bogu zvanicni sajt,koristite ga.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.