Kad ispadnu vola cu peci!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Je li onda i Engleska smijesna? I Spanska?KingJamesMVP je napisao/la:Smiješna liga, nakon 20.kola Bayern ima 16 pobjeda a prvi sljedeći po pobjedama imaju po 9
Vraćanje mitovima, i to u sezoni u kojoj samo jedna liga petice(i to, za nepovjerovati, 'talijanska) još nije riješenaKingJamesMVP je napisao/la:Smiješna liga, nakon 20.kola Bayern ima 16 pobjeda a prvi sljedeći po pobjedama imaju po 9
Možeš li ovo malo pojasniti, pogotov boldirano....Zar ti stvarno misliš da je njemu Schalke nudio 10 miliona??kraljttbvb je napisao/la:
Ne znam sto se UEFA pravi pametna i izmislja toplu vodu, kakav FFP i ostale gluposti, uvesti salary cap ko u Americi i rijesen problem. Budzet za plate je 100 miliona, u ekipi se moze nalaziti 25 igraca + 3 golmana, pa raspodijeli plate kako kome hoces. Pa bi vidjeli bi li Goretzka otisao iz Salkea koji mu nudi 10 milja platu u ekipu gdje ce imati 5 miliona...
Gotivio je Hitler i 1860 Munchen, koji je u to doba bio u povoljnijem položaju od Bayerna. Doduše tada se potrefilo da predsjednik Bayerna bude Jevrej, pa je i to moguće i zbog toga (eto kada smo već i kod tog dijela historije).ledar je napisao/la:Pa svako ima pravo na svoje veselje. Hitler inače nije volio nogomet, ali navodno je bio simpatizer Schalkea. Inače, bod je više nego zaslužen, Leipzig igra vrlo predvidljivo, ubacivanje u 16 i eventualno prodor Wernera. Prosječna bundesligaška ekipa. Gol su dali nakon velike pogreške Hunta.
Bayern je imao sreće u LP, razbije ih PSG u grupi i kao drugi izvuku Bešiktaša koji je bio želja svih drugoplasiranih. United prolazi Sevillu, zar je to upitnoeffe_sa je napisao/la:Dobit će i on priliku da vidi na poseban način razaranje Bayerna....Kada samo naleti ManU na Bayern (pod uslovom da prođu Sevillu i da im se opšte ukaže to zadovoljstvo).
Pa to jeste ključno...Ovdje se slažem. Samo ti ja govorim da trenutno imaju kvalitet u kadru, prije svega imaju potencijal. Ključno će biti da li će zadržati svoje igrače. Na ljeto gube Keitu, ali je Mintzlaff nedavno ponovio da žele zadržati ostale nosioce igre, između ostalog Wernera. Naravno da je tu i Forsberg bitan. I naravno da neće oni baš tako lako prodati svoje igrače...Ali koliko će biti dosljedni svojim izjavama, to će tek budućnost pokazati. I naravno da konačni sud tek nakon dodatne 2-3 sezone možemo donijeti.ledar je napisao/la:@effe_sa
Da se da neki objektivniji sud za Leipzig treba proći par sezona. Njih su držali/drže Keita, Werner i Forsberg. Kad se Wernera izblokira a preostala dvojica su ozlijeđeni ili izvan forme to je prosjek. Vidjećemo ih za sezonu dvije kad ostanu bez ovog trojca, onda će to bit pravi RB pa će da vidime. Mnogi su dosad plesali jedno ljeto npr. Wolfsburg i Stuttgart pa vidimo gdje su sad.
Nećemo valjda koristit krive navode (u tom slučaju nema potrebe za daljom diskusijom.......KingJamesMVP je napisao/la: Bayern je imao sreće u LP, razbije ih PSG u grupi i kao drugi izvuku Bešiktaša koji je bio želja svih drugoplasiranih. United prolazi Sevillu, zar je to upitno
Rb ima ragnicka.Uz sammera vjerojatno najbolji stručnjak za razvoj kluba i prepoznavanje i provedbu nekakvog projekta.ledar je napisao/la:@effe_sa
Da se da neki objektivniji sud za Leipzig treba proći par sezona. Njih su držali/drže Keita, Werner i Forsberg. Kad se Wernera izblokira a preostala dvojica su ozlijeđeni ili izvan forme to je prosjek. Vidjećemo ih za sezonu dvije kad ostanu bez ovog trojca, onda će to bit pravi RB pa će da vidime. Mnogi su dosad plesali jedno ljeto npr. Wolfsburg i Stuttgart pa vidimo gdje su sad.
Ne mislim ja nista, citao sam na nekom portalu da su mu nudili najvecu placu u ekipi, samo da produzi.effe_sa je napisao/la:Možeš li ovo malo pojasniti, pogotov boldirano....Zar ti stvarno misliš da je njemu Schalke nudio 10 miliona??kraljttbvb je napisao/la:
Ne znam sto se UEFA pravi pametna i izmislja toplu vodu, kakav FFP i ostale gluposti, uvesti salary cap ko u Americi i rijesen problem. Budzet za plate je 100 miliona, u ekipi se moze nalaziti 25 igraca + 3 golmana, pa raspodijeli plate kako kome hoces. Pa bi vidjeli bi li Goretzka otisao iz Salkea koji mu nudi 10 milja platu u ekipu gdje ce imati 5 miliona...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.