FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Neki Babalu Tabla dosao za 25 miliona 

Hvala punoleorey je napisao/la:
http://www.fullmatchesandshows.com/2018 ... tch-video/
Ovdje imate sve tekme, odmah izadju
Čitam po redditu, kaže šteta previše dobar da bude backup[Miguel Rico] Digne will be transfer listed this July to be replaced by a New left back to give more competition to Jordi Alba.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ako Bartro ovo izvede , krunisati za ga kraljamessilla je napisao/la:Čitam po redditu, kaže šteta previše dobar da bude backup[Miguel Rico] Digne will be transfer listed this July to be replaced by a New left back to give more competition to Jordi Alba.

Nema sta, prije godinu dvije imali smo pola tima buraniju, tj skoro citava klupa.JoeBleck je napisao/la:Ako Bartro ovo izvede , krunisati za ga kraljamessilla je napisao/la:Čitam po redditu, kaže šteta previše dobar da bude backup[Miguel Rico] Digne will be transfer listed this July to be replaced by a New left back to give more competition to Jordi Alba.
Sada je stvar ipak drugacija: Arda, Rafinha, Mathieu, Mascherano su vec otisli. Prodati jos Deulofeua, Dignea, Vidala i mozda Gomesa za bolju lovu.
I to je to, na ljeto 99 % dolaze Griz i Arthur. Dovesti jos jednog lijevog beka i mirni smo 4-5 godina. S tim da za godinu, dvije zaganjati i Weigla, skoknuti do Ajaxa i pokupiti one talente i sjajan posao.
Mora se priznati da su ispravili dosta toga sto su syebali kad je rijec o transferima.
27.10.2020
Al Suki tovari Gomu

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zna li neko ovako napamet nekog dobrog lijevog beka za rotacije? Meni jedino sad na pameti Wendel iz Leverkusena.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Almir Bekic.AlfredNobel je napisao/la:Zna li neko ovako napamet nekog dobrog lijevog beka za rotacije? Meni jedino sad na pameti Wendel iz Leverkusena.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
Daj brate, pitao sam nekoga za rotacije, a ne da izbaci Albu iz prvih 11. Almir dolazi kad Alba završi s Barcom..Derdiyok je napisao/la:Almir Bekic.AlfredNobel je napisao/la:Zna li neko ovako napamet nekog dobrog lijevog beka za rotacije? Meni jedino sad na pameti Wendel iz Leverkusena.
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Montoya ..... Kralju....
MoRel nekadasnji broj 77AlfredNobel je napisao/la:Daj brate, pitao sam nekoga za rotacije, a ne da izbaci Albu iz prvih 11. Almir dolazi kad Alba završi s Barcom..Derdiyok je napisao/la:Almir Bekic.AlfredNobel je napisao/la:Zna li neko ovako napamet nekog dobrog lijevog beka za rotacije? Meni jedino sad na pameti Wendel iz Leverkusena.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Derdiyok E vidiš Puzi nije loša ideja, a i dobro je ne može praviti klanove u Barci i opijati se. Šalji ga Barti na e-mail. 

Valverde: “Coutinho made his debut the other day and it's possible he could start against Alavés. Iniesta and Coutinho are different players that can play together and compliment each other well.” #fcblive
“There’s a chance that Yerry Mina could play, like there is for any other player. But I can’t guarantee anything.”
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma dobro, ovo je standardno filozofski odgovor. Mina možda dobije prilike zavisno od toka utakmice, ali Coutinho će sigurno igrati više nego protiv Espanyola.messilla je napisao/la:Valverde: “Coutinho made his debut the other day and it's possible he could start against Alavés. Iniesta and Coutinho are different players that can play together and compliment each other well.” #fcblive
“There’s a chance that Yerry Mina could play, like there is for any other player. But I can’t guarantee anything.”

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma trebao bi Mina početi. Pique već odavno igra svaka tri dana, a Umtiti se tek vratio. Teško da ćeš pronaći idealniju tekmu za Yerryjev debi od Alavesa, gdje je Munja glavna prijetnja. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Riza Durmisi, 10-15mil bi kostao, strasan igrac, a i Cucu bi mogao biti promoviran osim ako nije stagnirao ove sezoneAlfredNobel je napisao/la:Zna li neko ovako napamet nekog dobrog lijevog beka za rotacije? Meni jedino sad na pameti Wendel iz Leverkusena.
Gomes ima proljev.
Denis i Deulofeu otpisani. Ostali su tu. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Past ce mi u ocima valverde ako sutra mina i coutinjo ne budu od prve minute, slabog protivnika cekamo na svom terenu u rijesenoj ligi, gdje ces bolju priliku za experimentisanje, a i odmaranje pikea jer uskoro slijedi bitna utakmica u kupu protiv valencije naostrene, treba dakle pikca odmoriti i dati sansu mini, a coutinjo isto sat vremena treba da odigra
Ja bi i mesija i suareza, ili jednog barem odmorio, paco treba poceti, i alba bi mogo odmoriti,busjec,iniesta, vjerovatno ce trojicu-cetvoricu standardnih odmoriti
Ja bi i mesija i suareza, ili jednog barem odmorio, paco treba poceti, i alba bi mogo odmoriti,busjec,iniesta, vjerovatno ce trojicu-cetvoricu standardnih odmoriti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma početi će i Mina i Coutinho, to je sigurno. Ovo je bila klasična izjava Valverdea, neće da otkriva karte. Mislim da će sutra pored Mine i Coutinha zaigrati Semedo i Paulinho od prve.
Idealan sastav za sutra
..................ter stegen..........
Semedo...mina...umtiti....digne
.....paulinjo...raketa....roberto....
....vidal........paco.......coutinjo...
Mesi i suarez da udju samo ako zapne, a da je bogdo i alenu i arnaiza uvrstio u tim
..................ter stegen..........
Semedo...mina...umtiti....digne
.....paulinjo...raketa....roberto....
....vidal........paco.......coutinjo...
Mesi i suarez da udju samo ako zapne, a da je bogdo i alenu i arnaiza uvrstio u tim
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.