FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FCBAYERN
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FCBAYERN » 27 jan 2018, 17:21

Scholl je napisao/la:ide ovdje 5 komada do kraja
Cestitam!

Ko ce kome, ako ne svoj svome (doduse i nama je Gnabry dao).
Spamm

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jan 2018, 17:25

Na kraju rutinski sa 5 komada.

Bravo Sandro, vidi se da je momak gorio od zelje da postigne gol a svakako zasluzuje vise minuta na terenu.
Vjerujem da ce iste ipak doci.

Po meni je Sule igrac utakmice. :opaopa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 jan 2018, 17:31

FCBAYERN je napisao/la:Prije nego su se hvalospjevi o Julianu poceli pisati, trebalo je sacekati kraj utakmice. Nije on dorastao Juppu, koji ga sa rezervnim veznim redom dobiva. Da nije bilo penala i pocetne euforije, vjerujem da ne bi nikakvu opasnost predstavljali. Bayern je pokazao i snagu i karakter.

Da pohvalim Comana, koji prema prikazanom definitivno zasluzuje epitet igraca utakmice. Koliko je produktivniji od Robbena, a ako mu se dadne vise minutaze, postat ce veoma dobar fudbaler. Bilal moze na klupu da ide, odradio je svoje respektabilno i zasluzuje odmor.
Ma pogledaj s kako limitiranom ekipom Nagelsmann igra, konstantno mu odvode najbolje igrače iz tima, Nagelsmann je itekako dobar trener, nije dorastao Juppu, ali ima potencijala da postane nekad kasnije bolji trener od Juppa.

(Co)man of the match definitivno!
Wagner i Lewa uopšte nemaju isti način igranja, bilo je zanimljivo gledati dva centarfora ovih nepunih 10 minuta, imam osjećaj da to nisam vidio još od Makaaya i Pizara, kod petog gola je Wagner pokazao da ima tipični centarforski mentalitet, čekao loptu na liniji, dok je Lewa u tom napadu bio negdje oko penala, dobro je imati dva različita napadača, valjaće nam ovaj Wagner kad bude trebalo.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 27 jan 2018, 17:37

coelho41 je napisao/la: Ma pogledaj s kako limitiranom ekipom Nagelsmann igra, konstantno mu odvode najbolje igrače iz tima, Nagelsmann je itekako dobar trener, nije dorastao Juppu, ali ima potencijala da postane nekad kasnije bolji trener od Juppa.

(Co)man of the match definitivno!
Wagner i Lewa uopšte nemaju isti način igranja, bilo je zanimljivo gledati dva centarfora ovih nepunih 10 minuta, imam osjećaj da to nisam vidio još od Makaaya i Pizara, kod petog gola je Wagner pokazao da ima tipični centarforski mentalitet, čekao loptu na liniji, dok je Lewa u tom napadu bio negdje oko penala, dobro je imati dva različita napadača, valjaće nam ovaj Wagner kad bude trebalo.
BOLD 1: Nisam rekao da nije, kao ni to da nece biti bolji od Juppa. Trenutno, mislim, nije za Bayerna i bolje da ode u BvB gdje ce skupljati iskustvo i ici stepenicu po stepenicu, kako sam sebi ne bi potencijalno karijeru unistio. Bit svega je da je talentiran, ali neformiran i rizik za Bayern. Kakav ce biti, vidjet cemo za nekoliko godina.

BOLD 2: Imaju ono sto je najbitnije: pokretni su i trce, i ucestvuju u igri.

Vidal ce potencijalno biti prodan, a doktor fudbala je za ove danas u veznom redu.
Spamm

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jan 2018, 17:40

FCBAYERN je napisao/la:Nije on dorastao Juppu
Yebga, nije baš ni da se mogu porediti bilo kako. Jupp je sam rekao jučer na pressici da je u njegovo vrijeme zabijao 27 golova po sezoni :lol: Nagelsmann je baš potencijal, skontaj samo da im je Bayern tri prvotimca uzeo a nikakve zamijene nisu doveli, dobro se oni i drže. Još je rano za njega u Bayernu, neka još iskustva skupi i sigurno će dobiti priliku ako se nastavi dokazivati.

Ne govorim ništa vezano za danas, iskreno nisam ni gledao osim zadnjih 15ak minuta, ode sad kakav snimak tražiti.
When I was 30 I was scoring 27 goals a season! I did not become a coach until I was 34. I think it was great that he (Julian Nagelsmann) was the assistant coach first."
We're delighted to announce that Bastian Schweinsteiger will play his testimonial at the Allianz Arena on 28th August 2018.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 27 jan 2018, 17:49

Samo sam replicirao na komentare s pocetka utakmice. Treba biti oprezan i ne zuriti s ovim trenerima. Isto kao s igracima koji su u usponu a tek im je 20 godina. Moze biti pun pogodak, a moze i totalna greska. Bayernu sad nije potrebna greska nakon vec jedne greske (Carlo) i mislim da ima sigurnijih opcija. Posebice sam oprezan za ove trenere na pocetku cetvrte decenije. Od AVB-a sam malo rezerviran. Ko se sjeca AVB-a u Portu (imao je jak tim, ali i taj tim je igrao nevjerovatno ustimano i leprsavo, cak i od mnogih sto su imali bolje fudbalere) i istog nakon Porta.

Svjestan sam ja da on radi dobre stvari, ali sam i objasnjavao da su Hoffenheim i Bayern dvije razlicite sredine. Treba ga pratiti u buducnosti i donijeti sud.
Spamm

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jan 2018, 17:59

150. pobjeda danas u BL sa Bayernom za Juppa. :bow:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jan 2018, 18:11

Coman fantastičan i ovo je već nevjerovatno dobro šta momak radi, na vrlo, vrlo visokom nivou je ove sezone. Sve njegove poteze je ljepota gledati, od driblinga, pa sve do elegantnih pospremanja lopte u mrežu.

Strašno se s Juppom opet popravila ta igra kod prekida, posebno kornera, dosta tu golova postižemo. Može taj segment biti jako bitan u duelima protiv top ekipa u Evropi. A svakako znamo da je taj segment odigrao značajnu ulogu i 2013. , posebno u onom duelu s Barcom.
Treba samo zamisliti situaciju da jurimo rezultat i onda na terenu imamo Martineza, Boatenga, Hummelsa, Lewu, Wagnera i Mullera, a ukazuje nam se šansa iz prekida. Jako mnogo igrača kod nas znaju zabiti u tim situacijama, gdje smo onda i jako opasni.

Što se Nagelsmana tiče, on je nesumnjivo talentovan trener i veliki posao radi i kada mu igrači odlaze. Rezultat iz prošle sezone s Hoffenheimom mu je svakako za svaku pohvalu. Problem je kod njega, što on ne zna zatvoriti utakmicu i nije to sada problem ako to ne uspiješ protiv Bayerna, ali on to nije uspjevao protiv ekipa kakve su Ludogorets ili Basaksehir u EL. On je tu sa svojom ekipom dolazio u vodstvo, ali onda ili je ispuštao pobjedu pa se desi na kraju remi ili prospe sve bodove. Neks stvari će još naučiti s godinama, ali ako se kao trener navikneš samo više igrati napadački i s visokim presingom (u čemu i ne mora biti problem), ali zanemariš organizaciju i stabilnost nazad, onda to ostane tako. Onda je to stvar navike i filozofije koja ti ostane usađena...Treneri poput Juppa, Hitzfelda, Lippija, Ancelottija, Fergusona su i postizali najveće rezultate zahvaljujući tome što su znali postići pravi balans ekipe i ostvariti potpunu kompaktnost i organizaciju...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jan 2018, 18:28

Coman će biti zvjer kako bude sticao više iskustva strašan posao smo napravili s njim a i Tolisso me iznenađuje da se ovako dobro adaptirao već u prvoj sezoni.Lewa odličan mislim da hladno vrijedi 300 mil.

Gnarby me nije impresinirao možda ga i prodaju Hoffeu.

Kimmich danas nešto nervozan kroz plač pravi gestikulacije da ga cura nije ostavila. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 jan 2018, 18:28

Jupp dijeli lekcije. Kimmich opet pokazao da mu je defanziva misaona imenica. Robben dvije asistencije (doduše iz kornera), ali ovo je odlično za podizanje samopouzdanja. Coman izdominirao, a mi opet postali jaki iz prekida :opaopa: :opaopa:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jan 2018, 18:34

Saurman je napisao/la:Coman će biti zvjer kako bude sticao više iskustva strašan posao smo napravili s njim a i Tolisso me iznenađuje da se ovako dobro adaptirao već u prvoj sezoni.
Ubodemo stalno s ovim Francuzima i skoro svi ostave veliki trag i s njima uzmemo i LP.....Lizarazu, Sagnol, Ribery, a sada Coman.... :thumbup:

Bio je doduše jedan koji je bio više neuspješan, nego uspješan: Jean Pierre Papin koji je igrao u devedesetim dvije godine u Bayernu... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jan 2018, 18:37

Saurman je napisao/la: Gnarby me nije impresinirao možda ga i prodaju Hoffeu.
On je obecao da ce se vratiti na ljeto, ne zeli da ga prodaju nego hoce da se bori za svoje mjesto u Bayernu. Ambiciozno, samo ne bih rekao da ce dobro proci ako bude tako :mrgreen:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 jan 2018, 18:37

effe_sa je napisao/la:Bio je doduše jedan koji je bio više neuspješan, nego uspješan
Imamo mi još jednu krampicu trenutno :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jan 2018, 18:40

effe_sa je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Coman će biti zvjer kako bude sticao više iskustva strašan posao smo napravili s njim a i Tolisso me iznenađuje da se ovako dobro adaptirao već u prvoj sezoni.
Ubodemo stalno s ovim Francuzima i skoro svi ostave veliki trag i s njima uzmemo i LP.....Lizarazu, Sagnol, Ribery, a sada Coman.... :thumbup:

Bio je doduše jedan koji je bio više neuspješan, nego uspješan: Jean Pierre Papin koji je igrao u devedesetim dvije godine u Bayernu... :)
Tolisso je danas indirektno kumovao za dva gola prvi kad je spustio loptu Kimmichu na šut poslije koga je Lewa loptu skrenuo u gol i drugi kad je istrčao kontru spasio loptu u zadnji čas da ne ode u aut i čini mi se proslijedio je Lewi a ovaj Comanu.

Da je još nekog kapitalca dopeljati iz Francuske ,..Lemar ??? :D
harden je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Gnarby me nije impresinirao možda ga i prodaju Hoffeu.
On je obecao da ce se vratiti na ljeto, ne zeli da ga prodaju nego hoce da se bori za svoje mjesto u Bayernu. Ambiciozno, samo ne bih rekao da ce dobro proci ako bude tako :mrgreen:
Vidim danas ne slavi da se ne bi zamjerio šefovima. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 jan 2018, 18:42

Saurman je napisao/la:Tolisso je danas indirektno kumovao za dva gola prvi kad je spustio loptu Kimmichu na šut poslije koga je Lewa loptu skrenuo u gol i drugi kad je istrčao kontru spasio loptu u zadnji čas da ne ode u aut i čini mi se proslijedio je Lewi a ovaj Comanu.
Odbila mu se lopta od nogu.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 27 jan 2018, 20:30

Bundesliga je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Tolisso je danas indirektno kumovao za dva gola prvi kad je spustio loptu Kimmichu na šut poslije koga je Lewa loptu skrenuo u gol i drugi kad je istrčao kontru spasio loptu u zadnji čas da ne ode u aut i čini mi se proslijedio je Lewi a ovaj Comanu.
Odbila mu se lopta od nogu.
Onda nisi gledao utakmicu :kafa:

Može anketa da li Bundesliga vise mrzi Tolissa ili Klare Lewandowskog , mislim da je tu negdje izjednačeno :mrgreen:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 jan 2018, 20:43

Kako loš početak danas ali sve na kraju ipak dobro ispade. Nadam se da ovakve nonsalancije neće biti u LP kad saki gol može biti odlučujući. Volio bih da se postavi neka anketa koji će veznjak nas napustiti zbog dolaska Groecke, vidjeli smo i danas koliko Arturo vrijedi ekipi ja mislim da to on neće biti nego Rudy.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jan 2018, 20:54

vidal je nepredvidljiv, voli popiti i mislim da ce on ici. definitivno ne za neku ludu cifru ali 30-35 mil eura je ok iznos. rudy kao back-up za BL je ok, nije ni danas bio los. a jeftin.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 27 jan 2018, 21:27

Coman igrac utakmice bez dvojbe,momak je u odlicnoj formi i mora biti u prvih 11!
Robben danas jako lose,djabe i korneri kad svi znamo koliko on moze. Nadam se da ce se dozvati sto prije..

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 28 jan 2018, 01:06

Vratiti Gnabrya :mrgreen:
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.