Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma i to je precjenjeno. Nije ona toliko dobra riba ko sto se misli.Raonffa je napisao/la:Ma Woz je bolja riba realno, nek' je osvojila šta fali, iako joj tenis jeste odvratan![]()
Al' nije Mugara nešto u faci, Woz je lijepa pravo, a ima i fino tijelo, jedna od ljepših na Touru sigurno, ne znam da ih ima nešto previše ovakvih, Bouchard je isto lijepa, pa eto i Anđa bi mogla proći, ovo ostalo mrka kapa Effe, džaba im tijelo kad ne daju gledati u sebeEffenberg je napisao/la:Ma i to je precjenjeno. Nije ona toliko dobra riba ko sto se misli.Raonffa je napisao/la:Ma Woz je bolja riba realno, nek' je osvojila šta fali, iako joj tenis jeste odvratan![]()
2 guza ko 2 andola!![]()
Zato ja navijam za Mugaru!![]()
Dobro mogu se sloziti jeste u faci lijepa nema sta sjajna nekakva i jako lijepi zubi i crte lica. Ali ne gledam ja to plaho. Ona je jako odvratno stvorenje, uvijek nesto se.re kad ispusi i govori kolegicama iza ledja. Jako je losa gubitnica. Tako da to meni dodje isto neka lijepa vjestica. Andja je stvarno slatkica ima fino lijepo okruglo lice jest se malo zaokruzila al bolje da ljulja nego zulja. Jako fina zena. Mugara je stvorena za top-modela i ima one fine rupice u licu to ja volim viditi. Jako sarmantna u intervjuima i odmjerena.Raonffa je napisao/la:Al' nije Mugara nešto u faci, Woz je lijepa pravo, a ima i fino tijelo, jedna od ljepših na Touru sigurno, ne znam da ih ima nešto previše ovakvih, Bouchard je isto lijepa, pa eto i Anđa bi mogla proći, ovo ostalo mrka kapa Effe, džaba im tijelo kad ne daju gledati u sebe
Lagan zrijeb nema sta, jedan od laksih u zadnjih 15 godina stvarno.alex1991 je napisao/la:Bedene, Struff, Gasquet, Fucsovics, Berdych, Chung, Cilic.
Hocemo li sad pricati o protivnicima na putu do Federerove titule ovdje, kao sto se vodila polemika o Nadalovom zrijebu na USO? Necemo, jer su to klasicne gluposti i rasprave na nivou djece predskolskog uzrasta.
Cestitke Federeru unaprijed na osvojenoj tituli, ocekivati od Cilica da ga zaustavi je SF, opravdao je ulogu prvog favorita i zasluzeno po svemu prikazanom ce osvojiti titulu.
Pa ja mu donio 18. i 19. bjezi tamoAA23 je napisao/la:Sve je dobro dok Edin ne napiše, tako da ga molim da se strpi do nedjelje
Ajde VGS punoljetan je postao protiv Ahilove pete, može i ovdje do 20te, samo opušteno hehe
To da dodju da ga pridrze.Edin TM87 je napisao/la:Pa ja mu donio 18. i 19. bjezi tamoAA23 je napisao/la:Sve je dobro dok Edin ne napiše, tako da ga molim da se strpi do nedjelje
Ajde VGS punoljetan je postao protiv Ahilove pete, može i ovdje do 20te, samo opušteno hehe![]()
Nego mogli smo se mi babukovci iz Sarajeva sutra skupit zajedno gledatu nekom kaficu u centru. Taman da se sta strucno poprica, a mogu doci i Rafanovci da nam kazu koju nestrucno
Ma znam al utupio se vise i on. Znam ja da cemo plakat svi za njim kad ode. A bogami i za Rafanom kad budemo sve izvale ove nextgen morali pratiti. Kad postane norma da multislem osvajaci budu Pablo Carenje Buste!AA23 je napisao/la:Pa Effe, ne ruši se gnijezdo lako dok je babuka živ
Da joj nije bilo MTO nikad ne bi dobila, Halep je bila u naletu unistila bi je...Effenberg je napisao/la:Woz se dvaput izvinula Simoni sto je danas morala da pobjedi tokom govora i onda na kraju jos jednom baska!
Hajde ako nista bar je ok sto i ona uvidi da joj se ovo na silu naguralo sve i nasmijala je sve na kraju.
Al nedo Bog da se ovo vise ikad ponovi u tenisu da ovakva igracica osvoji slem. Mugara, Andja, Serena kad ga osvoje bar bude suvereno i neupitno a ne ovo. Ne igras s top 20 igracicom do finala, imas povrijedjenu Simonu ovdje i opet pravis pun qurac chokiranja i duplih gresaka i cekas protivnika da pogrijesi. Fuj!![]()
Zali Boze sto su se gore u zrijebu morale satrati Andja i Simona ovoliko. Isto bi nazalost bilo i da je Andja usla u finale. Uzivaj Carolina, ali ovakve srece vise nikad neces imati.
Raonffa je napisao/la:Woz je lijepa pravo, a ima i fino tijelo, jedna od ljepših na Touru sigurno
naprotiv, o čemu ćemo palamuditi ako ne o tomeChandrian je napisao/la:Besmisleno je i pomalo neukusno pričati o fizičkom izgledu igračica.
Servis? Bekend, forhend?jestamaji je napisao/la:naprotiv, o čemu ćemo palamuditi ako ne o tomeChandrian je napisao/la:Besmisleno je i pomalo neukusno pričati o fizičkom izgledu igračica.
relativno neinteresantno!Chandrian je napisao/la:Servis? Bekend, forhend?jestamaji je napisao/la:naprotiv, o čemu ćemo palamuditi ako ne o tomeChandrian je napisao/la:Besmisleno je i pomalo neukusno pričati o fizičkom izgledu igračica.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.