Cestitam!Scholl je napisao/la:ide ovdje 5 komada do kraja
Ko ce kome, ako ne svoj svome (doduse i nama je Gnabry dao).
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Cestitam!Scholl je napisao/la:ide ovdje 5 komada do kraja
Ma pogledaj s kako limitiranom ekipom Nagelsmann igra, konstantno mu odvode najbolje igrače iz tima, Nagelsmann je itekako dobar trener, nije dorastao Juppu, ali ima potencijala da postane nekad kasnije bolji trener od Juppa.FCBAYERN je napisao/la:Prije nego su se hvalospjevi o Julianu poceli pisati, trebalo je sacekati kraj utakmice. Nije on dorastao Juppu, koji ga sa rezervnim veznim redom dobiva. Da nije bilo penala i pocetne euforije, vjerujem da ne bi nikakvu opasnost predstavljali. Bayern je pokazao i snagu i karakter.
Da pohvalim Comana, koji prema prikazanom definitivno zasluzuje epitet igraca utakmice. Koliko je produktivniji od Robbena, a ako mu se dadne vise minutaze, postat ce veoma dobar fudbaler. Bilal moze na klupu da ide, odradio je svoje respektabilno i zasluzuje odmor.
BOLD 1: Nisam rekao da nije, kao ni to da nece biti bolji od Juppa. Trenutno, mislim, nije za Bayerna i bolje da ode u BvB gdje ce skupljati iskustvo i ici stepenicu po stepenicu, kako sam sebi ne bi potencijalno karijeru unistio. Bit svega je da je talentiran, ali neformiran i rizik za Bayern. Kakav ce biti, vidjet cemo za nekoliko godina.coelho41 je napisao/la: Ma pogledaj s kako limitiranom ekipom Nagelsmann igra, konstantno mu odvode najbolje igrače iz tima, Nagelsmann je itekako dobar trener, nije dorastao Juppu, ali ima potencijala da postane nekad kasnije bolji trener od Juppa.
(Co)man of the match definitivno!
Wagner i Lewa uopšte nemaju isti način igranja, bilo je zanimljivo gledati dva centarfora ovih nepunih 10 minuta, imam osjećaj da to nisam vidio još od Makaaya i Pizara, kod petog gola je Wagner pokazao da ima tipični centarforski mentalitet, čekao loptu na liniji, dok je Lewa u tom napadu bio negdje oko penala, dobro je imati dva različita napadača, valjaće nam ovaj Wagner kad bude trebalo.
Yebga, nije baš ni da se mogu porediti bilo kako. Jupp je sam rekao jučer na pressici da je u njegovo vrijeme zabijao 27 golova po sezoniFCBAYERN je napisao/la:Nije on dorastao Juppu
When I was 30 I was scoring 27 goals a season! I did not become a coach until I was 34. I think it was great that he (Julian Nagelsmann) was the assistant coach first."
We're delighted to announce that Bastian Schweinsteiger will play his testimonial at the Allianz Arena on 28th August 2018.
Ubodemo stalno s ovim Francuzima i skoro svi ostave veliki trag i s njima uzmemo i LP.....Lizarazu, Sagnol, Ribery, a sada Coman....Saurman je napisao/la:Coman će biti zvjer kako bude sticao više iskustva strašan posao smo napravili s njim a i Tolisso me iznenađuje da se ovako dobro adaptirao već u prvoj sezoni.
On je obecao da ce se vratiti na ljeto, ne zeli da ga prodaju nego hoce da se bori za svoje mjesto u Bayernu. Ambiciozno, samo ne bih rekao da ce dobro proci ako bude takoSaurman je napisao/la: Gnarby me nije impresinirao možda ga i prodaju Hoffeu.
Imamo mi još jednu krampicu trenutnoeffe_sa je napisao/la:Bio je doduše jedan koji je bio više neuspješan, nego uspješan
Tolisso je danas indirektno kumovao za dva gola prvi kad je spustio loptu Kimmichu na šut poslije koga je Lewa loptu skrenuo u gol i drugi kad je istrčao kontru spasio loptu u zadnji čas da ne ode u aut i čini mi se proslijedio je Lewi a ovaj Comanu.effe_sa je napisao/la:Ubodemo stalno s ovim Francuzima i skoro svi ostave veliki trag i s njima uzmemo i LP.....Lizarazu, Sagnol, Ribery, a sada Coman....Saurman je napisao/la:Coman će biti zvjer kako bude sticao više iskustva strašan posao smo napravili s njim a i Tolisso me iznenađuje da se ovako dobro adaptirao već u prvoj sezoni.![]()
Bio je doduše jedan koji je bio više neuspješan, nego uspješan: Jean Pierre Papin koji je igrao u devedesetim dvije godine u Bayernu...
Vidim danas ne slavi da se ne bi zamjerio šefovima.harden je napisao/la:On je obecao da ce se vratiti na ljeto, ne zeli da ga prodaju nego hoce da se bori za svoje mjesto u Bayernu. Ambiciozno, samo ne bih rekao da ce dobro proci ako bude takoSaurman je napisao/la: Gnarby me nije impresinirao možda ga i prodaju Hoffeu.
Odbila mu se lopta od nogu.Saurman je napisao/la:Tolisso je danas indirektno kumovao za dva gola prvi kad je spustio loptu Kimmichu na šut poslije koga je Lewa loptu skrenuo u gol i drugi kad je istrčao kontru spasio loptu u zadnji čas da ne ode u aut i čini mi se proslijedio je Lewi a ovaj Comanu.
Onda nisi gledao utakmicuBundesliga je napisao/la:Odbila mu se lopta od nogu.Saurman je napisao/la:Tolisso je danas indirektno kumovao za dva gola prvi kad je spustio loptu Kimmichu na šut poslije koga je Lewa loptu skrenuo u gol i drugi kad je istrčao kontru spasio loptu u zadnji čas da ne ode u aut i čini mi se proslijedio je Lewi a ovaj Comanu.