FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bogičeviću odlazi!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ovoj Ekipi je prejeko potreban stoper, rjesenje u Cubari i Osmankovicu to ne vidim, odrjesite kess dadnite pare za Vukotica
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ne zaboraviti da igramo bez tri najbolja igraca.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Prema tekstualnom smo imali vise sansi, ali yebe ta realizacija. Dali nam gol jer je neko pokusao da doda loptu Fejzicu pa pogrijesio. Idemo dalje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Realizaciju nikad nisi ni imao, napadacima treba 4-5 100% sansi da bi postili pogodak (inace). Imali smo srece i hvala Allahu sto nas je pogledao. Poslije Viteza sreca nas je zagrilila.
SS ide ka boljem ali iskreno sporo to sve ide, trebat ce godina i godina da se nesto uradi.
SS ide ka boljem ali iskreno sporo to sve ide, trebat ce godina i godina da se nesto uradi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Inače u ostalim klubovima, ne samo u našoj ligi nego i šire, napadači iz jedne šanse zabijaju po dva gola. Mora li se u svemu tražiti nesto negativno. Noge su teške, igrači umorni, koncentracija slaba. Ko je ikada šutnuo loptu zna o čemu govorim.
- MocMahale444
Boli me racku za ostale klubove iskreno, njih ne volim
Zelju volim, golema razlika.
Nije da pljujem jer jedini nikad nisam pljuvao kad je i trebalo, evo jesam sta slagao u postu iznad.
Pusti se suplje, ja bi volio da neko nas uzme loptu iz svog 16erca i seva sve pa petom zabije u 90ku ali nista od toga.
Ovi igraci sto dolaze za fasungu su ok i postovanje. Hoces nesto vise moras platiti igraca, kampove, krce palce. Mi nismo u prilici za to i sve sto ova ekipa uradi je ok, pokri se koliko ti je jorgan dug.

Nije da pljujem jer jedini nikad nisam pljuvao kad je i trebalo, evo jesam sta slagao u postu iznad.
Pusti se suplje, ja bi volio da neko nas uzme loptu iz svog 16erca i seva sve pa petom zabije u 90ku ali nista od toga.
Ovi igraci sto dolaze za fasungu su ok i postovanje. Hoces nesto vise moras platiti igraca, kampove, krce palce. Mi nismo u prilici za to i sve sto ova ekipa uradi je ok, pokri se koliko ti je jorgan dug.
Nek ste vi zajedno sa Dejom sutali lopte na terminu da bi znali kako to izgleda.Monci je napisao/la:Inače u ostalim klubovima, ne samo u našoj ligi nego i šire, napadači iz jedne šanse zabijaju po dva gola. Mora li se u svemu tražiti nesto negativno. Noge su teške, igrači umorni, koncentracija slaba. Ko je ikada šutnuo loptu zna o čemu govorim.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Nas Mix danas potpisao za Manchester City, svaka cast momcino, taman mozes sa Dzekom za koju godinu da dodjes da zavrsis karijeru

Mentalni patuljak, preskoči me.Zeljo92 je napisao/la:Nek ste vi zajedno sa Dejom sutali lopte na terminu da bi znali kako to izgleda.Monci je napisao/la:Inače u ostalim klubovima, ne samo u našoj ligi nego i šire, napadači iz jedne šanse zabijaju po dva gola. Mora li se u svemu tražiti nesto negativno. Noge su teške, igrači umorni, koncentracija slaba. Ko je ikada šutnuo loptu zna o čemu govorim.
Nisi ti streber, ti si poltron strebera.Monci je napisao/la:Mentalni patuljak, preskoči me.Zeljo92 je napisao/la:Nek ste vi zajedno sa Dejom sutali lopte na terminu da bi znali kako to izgleda.Monci je napisao/la:Inače u ostalim klubovima, ne samo u našoj ligi nego i šire, napadači iz jedne šanse zabijaju po dva gola. Mora li se u svemu tražiti nesto negativno. Noge su teške, igrači umorni, koncentracija slaba. Ko je ikada šutnuo loptu zna o čemu govorim.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Kako ce tek na proljece Saban da bljesne
Dobro smo izgledali po ovom izvještaju, uz one stare boljke, promašeni ziceri i onda poklonjen gol.
Mnogo me nervira što evo već godinama u Antaliji igramo samo sa čvrstim i tvrdim ekipama, pa ima li tamo neko iz Švicarske, Austrije, iz neke lige gdje se igra malo otvorenije.
I ovi slovaci su izgleda najtvrđa ekipa u ligi.
Mnogo me nervira što evo već godinama u Antaliji igramo samo sa čvrstim i tvrdim ekipama, pa ima li tamo neko iz Švicarske, Austrije, iz neke lige gdje se igra malo otvorenije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa i u premijer ligi se igra cvrsto, bolje se tako spremitVirtu4l je napisao/la:Dobro smo izgledali po ovom izvještaju, uz one stare boljke, promašeni ziceri i onda poklonjen gol.
Lopta Vranjesa prema Voji kod naseg gola za 1:1 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Po meni:irfo je napisao/la:Pa i u premijer ligi se igra cvrsto, bolje se tako spremitVirtu4l je napisao/la:Dobro smo izgledali po ovom izvještaju, uz one stare boljke, promašeni ziceri i onda poklonjen gol.
Prvi meč, lagan protivnik za nabijanje - Zmajevi

Drugi meč, malo lošiji protivnik od nas, ovo danas se može gledati kao takvo nešto bez tri najbolja igrača.

Treći i četvrti, protivnici po mjeri, gdje će se voditi bitka na sredini terena i gdje će se pokazati sprema.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ko je ovo pogriješio kod gola Etera, Hadžić?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Protivnici na prijateljskim su vecinom karine od ekipa a posebno kako biramo generalku s timovima iz druge bh lige. Bas ces znati gdje si po tome aha samo tako.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 23 gosta.