Ako se ovaj transfer desi počinjem navijati za Čelzi.Chelsea turn attention to Giroud
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nije mudonja picic da predje u Chelsea 

Ne znam koji sam qrac ali jedno je ocito, vas toliko nervira to sto Seaman i ja napisemo (pogotovo jer je to sve istina) da konstantno kontrirate svemu sto pisemo ispadajuci jos smijesniji, vi ste da bi isli nama u kontru pljuvali Ozila, Alexisa, Cecha sve ono sto smo mi govorili da valja u Arsenalu a velicali panjeve na koje smo mi ukazivali pa ste se tako ofirali velicajuci Ospinu, Artetu, Coqelina, Wallkloca, Girouda itd itd mogao bi da nabrajam.. valjda kontate mi cemo se iznervirati kao sto se vi nervirate kad vam mi istinu napisemo.
Ti pljuvao Girouda? Pa ti Girouda najavljivao kao dolazak Isaa a.s.japa je napisao/la:Ne znam koji sam qrac ali jedno je ocito, vas toliko nervira to sto Seaman i ja napisemo (pogotovo jer je to sve istina) da konstantno kontrirate svemu sto pisemo ispadajuci jos smijesniji, vi ste da bi isli nama u kontru pljuvali Ozila, Alexisa, Cecha sve ono sto smo mi govorili da valja u Arsenalu a velicali panjeve na koje smo mi ukazivali pa ste se tako ofirali velicajuci Ospinu, Artetu, Coqelina, Wallkloca, Girouda itd itd mogao bi da nabrajam.. valjda kontate mi cemo se iznervirati kao sto se vi nervirate kad vam mi istinu napisemo.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sutra najbolji napadač bundeslige igra od prve minute protiv Frajburga.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Takvu klasu smo propustili zbog 10 miliona, fujanell je napisao/la:Sutra najbolji napadač bundeslige igra od prve minute protiv Frajburga.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
DebiliJack je napisao/la:Takvu klasu smo propustili zbog 10 miliona, fujanell je napisao/la:Sutra najbolji napadač bundeslige igra od prve minute protiv Frajburga.

Dao bih ja cenera samo da se realizuje taj transfer.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ali ako njega ne dovedemo, mislim da bi Evansa trebali juriti. Slažeš se da je on igračina, Fergijeva škola i tako to? Bargain za 25 milionaanell je napisao/la:DebiliJack je napisao/la:Takvu klasu smo propustili zbog 10 miliona, fujanell je napisao/la:Sutra najbolji napadač bundeslige igra od prve minute protiv Frajburga.![]()
Dao bih ja cenera samo da se realizuje taj transfer.

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
25 miliona
Ja pratim svako kolo WBA i mogu reći da momak vrijedi najmanje 80mil. Da nije Bailya i Lindelofa bio bi prvi štoper lige.

Ja pratim svako kolo WBA i mogu reći da momak vrijedi najmanje 80mil. Da nije Bailya i Lindelofa bio bi prvi štoper lige.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa Pep ga tražio. Zar može biti veće referenca od toga? Samo je Baily bolji od njega, objektivno.
- Marsal
- Kontakt:
Treba im vratit za Cecha.anell je napisao/la:Ako se ovaj transfer desi počinjem navijati za Čelzi.Chelsea turn attention to Giroud
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Evans i Aubameyang
Kako bi se profa prošeto ligom

MI smo jedini klub na svijetu u kojem bolji golman sjedi na klupi.Marsal je napisao/la:Treba im vratit za Cecha.anell je napisao/la:Ako se ovaj transfer desi počinjem navijati za Čelzi.Chelsea turn attention to Giroud
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Neki dan mi Čeh na FM odbranio 4 penala u penal seriji. Odmah sam delete igricu jer sam shvatio da je nerealna,
ali kakvo pojačanje bi bio Evans
ali kakvo pojačanje bi bio Evans

@MrArsenicTM
Zorc just confirmed on Sky Germany that Aubameyang wants to leave and the club is prepared to grant his wishes *if* the financial demands are met.
Arsènic™
@MrArsenicTM
Zorc also mentioned #AFC specifically and added the position of #BVB is clear and we are yet to match their valuation. If no agreement, he stays till summer.
Uzmi ili ostavi, do nas je sve
Zorc just confirmed on Sky Germany that Aubameyang wants to leave and the club is prepared to grant his wishes *if* the financial demands are met.
Arsènic™
@MrArsenicTM
Zorc also mentioned #AFC specifically and added the position of #BVB is clear and we are yet to match their valuation. If no agreement, he stays till summer.
Uzmi ili ostavi, do nas je sve
- QUARTERBACK
- Kontakt:
treba sergiju organizovat
- Marsal
- Kontakt:
Nadam se da će BvB biti istrajan do kraja, a da će naši bit normalni i ne poletit da bace više od 50 miliona niz vjetar.
Zorc legenda
Zorc legenda

- Marsal
- Kontakt:
Odbili smo ponudu Čelzija za Girouda 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.