Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Raonffa
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Raonffa » 27 jan 2018, 13:19

Ma Woz je bolja riba realno, nek' je osvojila šta fali, iako joj tenis jeste odvratan :mrgreen: :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jan 2018, 13:35

Raonffa je napisao/la:Ma Woz je bolja riba realno, nek' je osvojila šta fali, iako joj tenis jeste odvratan :mrgreen: :mrgreen:
Ma i to je precjenjeno. Nije ona toliko dobra riba ko sto se misli.
2 guza ko 2 andola! :rol:
slika
Zato ja navijam za Mugaru! :beba:
slika

slika
Nazalost sestra je povrijedjena i kuburi sa fitnesom al cim se vrati ona ce da im dere svima guzove. Kakve pusherke i ovaj bullshit cuj Woz osvojila slem! :rol:

Dan za zaborav!

P.S. Hajmo sad Marach/Pavic. Marachov otac najavio rostilj ako mu sin uzme slem oni ovdje blizu mene zive. Mozda bude otvoreno za sve pa da se malo i ogrebe sta! :rol:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jan 2018, 13:40

Effenberg je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ma Woz je bolja riba realno, nek' je osvojila šta fali, iako joj tenis jeste odvratan :mrgreen: :mrgreen:
Ma i to je precjenjeno. Nije ona toliko dobra riba ko sto se misli.
2 guza ko 2 andola! :rol:

slika

Zato ja navijam za Mugaru! :beba:
slika

slika
Al' nije Mugara nešto u faci, Woz je lijepa pravo, a ima i fino tijelo, jedna od ljepših na Touru sigurno, ne znam da ih ima nešto previše ovakvih, Bouchard je isto lijepa, pa eto i Anđa bi mogla proći, ovo ostalo mrka kapa Effe, džaba im tijelo kad ne daju gledati u sebe :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Chandrian
Kontakt:

Post Postao/la Chandrian » 27 jan 2018, 14:10

Besmisleno je i pomalo neukusno pričati o fizičkom izgledu igračica.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jan 2018, 14:37

Raonffa je napisao/la:Al' nije Mugara nešto u faci, Woz je lijepa pravo, a ima i fino tijelo, jedna od ljepših na Touru sigurno, ne znam da ih ima nešto previše ovakvih, Bouchard je isto lijepa, pa eto i Anđa bi mogla proći, ovo ostalo mrka kapa Effe, džaba im tijelo kad ne daju gledati u sebe :D
Dobro mogu se sloziti jeste u faci lijepa nema sta sjajna nekakva i jako lijepi zubi i crte lica. Ali ne gledam ja to plaho. Ona je jako odvratno stvorenje, uvijek nesto se.re kad ispusi i govori kolegicama iza ledja. Jako je losa gubitnica. Tako da to meni dodje isto neka lijepa vjestica. Andja je stvarno slatkica ima fino lijepo okruglo lice jest se malo zaokruzila al bolje da ljulja nego zulja. Jako fina zena. Mugara je stvorena za top-modela i ima one fine rupice u licu to ja volim viditi. Jako sarmantna u intervjuima i odmjerena.

Al ne pratimo mi puno ima ih puno boljih izgledom a slabijih igracica. Meni su moje favoritkinje uvijek lijepe kako god. Nikad nisam mogo navijati za gulafere i garibe! :rol: Steta sto nema Azarenke, ona je gotivna meni vazda bila, ako se sjecas prije ona francuskinja Golovin uff kakva ribetina. Al haj sad nade polazem u ovu mladu sisaru Sabalenku, mozda ona naslijedi Azarenku kao bjeloruska kraljica.

Evo Pavic/Marach set imaju prvi. Ove kolumbijance ne mogu smisliti ovo su botine tolike isto ko da dva Karlovica igraju. Fuj. Pravi oni lopatari.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 27 jan 2018, 14:51

Pavić/Marach uzeli parove. Nemaju još poraza u 2018.godini
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 jan 2018, 14:59

alex1991 je napisao/la:Bedene, Struff, Gasquet, Fucsovics, Berdych, Chung, Cilic.
Hocemo li sad pricati o protivnicima na putu do Federerove titule ovdje, kao sto se vodila polemika o Nadalovom zrijebu na USO? Necemo, jer su to klasicne gluposti i rasprave na nivou djece predskolskog uzrasta.
Cestitke Federeru unaprijed na osvojenoj tituli, ocekivati od Cilica da ga zaustavi je SF, opravdao je ulogu prvog favorita i zasluzeno po svemu prikazanom ce osvojiti titulu.
Lagan zrijeb nema sta, jedan od laksih u zadnjih 15 godina stvarno.

E zamisli onda koliko je lagan Rafin na USOu bio, kad je ovaj Rogerov tacno duplo tezi od tog, ne pretjerujem sekunde, da je Edmund bio u finalu onda bi bili bare bare.

I da, treba komentarisati zrijebove, ne umanjuju oni titulu kao sto ti mislis da ja govorim, ali treba diskotovat i komentarisat i to na ovoj temi. Zrijebovi i raspored dobrim dijelom odredjuju osvajaca titule, osim ako si u ludoj formi i ludo spreman pa cak i da ti daju 7 meceva u 7 dana osvojit ces. Kao Nole 2012. 6 sati s Nadalom u semis pa 5 s Murrayom u finalu ili Fed prosle godine, triputa po 5 setova protiv cetvorice top 10 igraca ima jos primjera ali uglavnom zrijeb je itekako bitan. Jedan primjer je i Djokovic sa RG 2014., Wawrinka jest najbolesnije igrao u zivotu, ali niko me ne moze ubijedit da je Nole bio na onom svom nivou, a znamo da je prije toga u 1/4 igrao s Nadalom nafurao se pomeo ga, onda Murray 5 setova i to 2 dana je trajalo i to MORA uticati na finale. Isti primjer je i Federer 2015. wimbledon i US Open preteska 1/4 i 1/2 i Nole u finalu koji je setao protiv Gaskea i Monfilsa u 1/2 i to je dalo uticaja jednim dijelom.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 jan 2018, 15:04

AA23 je napisao/la:Sve je dobro dok Edin ne napiše, tako da ga molim da se strpi do nedjelje :mrgreen:

Ajde VGS punoljetan je postao protiv Ahilove pete, može i ovdje do 20te, samo opušteno hehe :D
Pa ja mu donio 18. i 19. bjezi tamo :lol:

Nego mogli smo se mi babukovci iz Sarajeva sutra skupit zajedno gledat :mrgreen: u nekom kaficu u centru. Taman da se sta strucno poprica, a mogu doci i Rafanovci da nam kazu koju nestrucno :mrgreen:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jan 2018, 15:12

Edin TM87 je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Sve je dobro dok Edin ne napiše, tako da ga molim da se strpi do nedjelje :mrgreen:

Ajde VGS punoljetan je postao protiv Ahilove pete, može i ovdje do 20te, samo opušteno hehe :D
Pa ja mu donio 18. i 19. bjezi tamo :lol:

Nego mogli smo se mi babukovci iz Sarajeva sutra skupit zajedno gledat :mrgreen: u nekom kaficu u centru. Taman da se sta strucno poprica, a mogu doci i Rafanovci da nam kazu koju nestrucno :mrgreen:
To da dodju da ga pridrze. :lol:

Lakapo samo Marin je tezi orah na hardu nego na travi zna to Babuka od USO onog SF. Ja sam sutra uz Marina halalite mi, mada dobro ce biti i ako bude 20, uvijek je dobro kada se Rafana ostavlja sve vise i vise iza mada i ovo je zasad dosta, krvcnula su njemu koljena nemoze on vise nista. Na silu koji pariski svinjac i to je to.

Ko ce sad docekat u pm slijedeci slem! :damn:
Bas puno vremenske diskrepance izmedju prvog i drugog slema u godini a onda haman svi zaredaju. Bilo bi dobro da Rafan ne nastupi (ne sto ga hejtam, vec cisto da vidimo da li bi Thiem mogao taj iskorak napraviti ili mozda cak i Babuka uzet 2 RG) Joj zamisli kako li bi ih onda tek zabolilo a onda poslije toga u Julu potvrda na travi! :lol:

Boli vas Fedovce qrac lako je za najvece i najbolje navijat, najgore je nama sto se uzdamo u ove nadolazece i sve nesto ocekujemo a vazda nas zapishavaju! :rol:

Dosta zayebancije ode kod Marachovih na rostilj. Cestitke Hrvatu i Austrijancu djuturumu. Drago mi je narocito zato sto su mi vazda valjali na kladari. :D
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 27 jan 2018, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 jan 2018, 15:15

Pa Effe, ne ruši se gnijezdo lako dok je babuka živ :kafa:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jan 2018, 15:20

AA23 je napisao/la:Pa Effe, ne ruši se gnijezdo lako dok je babuka živ :kafa:
Ma znam al utupio se vise i on. Znam ja da cemo plakat svi za njim kad ode. A bogami i za Rafanom kad budemo sve izvale ove nextgen morali pratiti. Kad postane norma da multislem osvajaci budu Pablo Carenje Buste! :lol:

Uvijek cu navijat da Fed bude ispred radi elegancije tenisa koji igra, al ima dio neki u meni kojem je uvijek stalo da onaj manje favorizovan pobjedi tako da sam za Marina a jos dodatno zato sto je zemo. Dobro jest hercegovac al nema veze! :lol:

Meni je najvise krivo kad svi ovi teniseri idu bez oruzja i bez morala igrat i protiv babuke i rafana jbt ko da na streljanje idu. Jesu jaki ok, al pola titula su uzeli obojica radi slabe ere i sirokog sprektra luzera koji btw. usput kao biva igraju tenis.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 27 jan 2018, 15:33

Effenberg je napisao/la:Woz se dvaput izvinula Simoni sto je danas morala da pobjedi tokom govora i onda na kraju jos jednom baska! :rol:

Hajde ako nista bar je ok sto i ona uvidi da joj se ovo na silu naguralo sve i nasmijala je sve na kraju. :lol:

Al nedo Bog da se ovo vise ikad ponovi u tenisu da ovakva igracica osvoji slem. Mugara, Andja, Serena kad ga osvoje bar bude suvereno i neupitno a ne ovo. Ne igras s top 20 igracicom do finala, imas povrijedjenu Simonu ovdje i opet pravis pun qurac chokiranja i duplih gresaka i cekas protivnika da pogrijesi. Fuj! :puke:

Zali Boze sto su se gore u zrijebu morale satrati Andja i Simona ovoliko. Isto bi nazalost bilo i da je Andja usla u finale. Uzivaj Carolina, ali ovakve srece vise nikad neces imati. :nene:
Da joj nije bilo MTO nikad ne bi dobila, Halep je bila u naletu unistila bi je...

A na ovoj slici gore u haljinama, Sharapova najljepsa a Simona je bas slatka. Ne moze im MuGuza opepeliti :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 jan 2018, 15:34

Raonffa je napisao/la:Woz je lijepa pravo, a ima i fino tijelo, jedna od ljepših na Touru sigurno
:shock:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 jan 2018, 18:04

Chandrian je napisao/la:Besmisleno je i pomalo neukusno pričati o fizičkom izgledu igračica.
naprotiv, o čemu ćemo palamuditi ako ne o tome :mrgreen:

Chandrian
Kontakt:

Post Postao/la Chandrian » 27 jan 2018, 18:23

jestamaji je napisao/la:
Chandrian je napisao/la:Besmisleno je i pomalo neukusno pričati o fizičkom izgledu igračica.
Servis? Bekend, forhend? :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 jan 2018, 18:47

Chandrian je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:
Servis? Bekend, forhend? :mrgreen:
relativno neinteresantno!

slika

slika

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 27 jan 2018, 18:55

Kome je bitan ženski tenis, tu se samo tenisačice gledaju
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 jan 2018, 00:24

Jos jednom spavam pa jucva :zviz:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 28 jan 2018, 01:47

Naspavajte se fino, sutra je veliki dan :salut:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 28 jan 2018, 08:15

Ajdeeee babukiceeeee po 20. :pray:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.