Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Prosinecki67
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Prosinecki67 » 27 jan 2018, 12:28

Halep je jadnica i gubitnica, da igra protiv mene u finalu popusila bi, tatarska luzerka

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 jan 2018, 12:30

Aerials je napisao/la:Je li se samo meni čini da se ovaj komentator satrao hvaleći Wozniacku? Kako sam se uključila u meč ne prestaje pričati u superlativu o njoj, Halep jedva spominjao.
još da nam kažeš gdje si gledala ... :mrgreen:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 jan 2018, 12:30

jestamaji je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Je li se samo meni čini da se ovaj komentator satrao hvaleći Wozniacku? Kako sam se uključila u meč ne prestaje pričati u superlativu o njoj, Halep jedva spominjao.
Ma ovaj ES srbijanski.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jan 2018, 12:30

Jbg. Odvratan rezultat. Sva sreca je bila uz ovu zuju, sve su joj nariktali od zrijeba pa na dalje.

Ako nista ovaj GIF se moze jos upotrebljavati! :lol:

slika
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Prosinecki67
Kontakt:

Post Postao/la Prosinecki67 » 27 jan 2018, 12:31

Svaka cast za wozniacki, danas je stizala nemoguce. Neforsirane je svela na minimum, dok je ona kokos na drugoj strani radila dvostruku za mec loptu wozni

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 jan 2018, 12:35

Prosinecki67 je napisao/la:Halep je jadnica i gubitnica, da igra protiv mene u finalu popusila bi, tatarska luzerka
zbog takvih kao ti ljudi i napuštaju ovu temu, nije svako rafa i roger da sve dobija, postoje i berdychi i slični koji su ustvari veliki igrači. simona je dostigla broj 1, igrala finala GS turnira, zaradila milione i igra fin tenis, i onda dođe balavac koji više od polovnog mobitela nema i piše ovakve stvari. obzirom na datum tvoje prijave pretpostavljam da su te već više puta banovali ovdje.
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 27 jan 2018, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 jan 2018, 12:35

jestamaji je napisao/la:
darker10 je napisao/la:Sta imate protiv Karoline momciluk? :D
ma nevoli niko ovako pasivan tenis ... ružno do bola
Pa svejedno,zenska igra tako kako igra.Halepova je trebala uradit nesto drugacije da je dobije.Inace meni je malo retardirano da se slabo pojavljuje neka tenisacica koja bi znala igrat I na mrezi.U danasnjem zenskom tenisu to niko ne igra,tako da ako bi neka danasnja juniorka uspjela usavrsit igru na mrezi imala bi ogromnu prednost u narednim godinama,al dzaba kad zene haman ne vole igrat volej :D

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 27 jan 2018, 12:35

Mozda je Simoni rjesenje za prvu GS titulu, da smanji jos malo O O kako bi i ona sve stizala kao Wozniacki.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 27 jan 2018, 12:37

anonymousHD je napisao/la: Nego, Marijana, oh :oops:
slika
kako si ti burazeru zagorio.. :lol:
Don't believe the hype.

stocktontomalone
Kontakt:

Post Postao/la stocktontomalone » 27 jan 2018, 12:37

Halep je toliko posvecena tenisu da je u najmanju ruku jadno kad je prozivaju zbog izgubljenog GS finala...

Svaka cast objema, ovo je bilo super finale, a Halep uzima GS u skorije vrijeme

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 jan 2018, 12:39

stocktontomalone je napisao/la:Halep je toliko posvecena tenisu da je u najmanju ruku jadno kad je prozivaju zbog izgubljenog GS finala...

Ma uzet ce jedan sigurno,vrate se ove stvari kad tad.I Wozniacki je gubila finala jos prije 7-8 godina pa evo sad joj se vrati.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 jan 2018, 12:40

Aerials je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:
Ma ovaj ES srbijanski.
ok, ja sam gledao na njemačkom eurosportu, zbog beckera koji je izvrstan
ali vjeruj mi da ni tamo nije puno bolje, komenrator je bio 90% pro wozniacki. becker je to malo spuštao na zemlju ali komentator priča 3/4 a becker 1/4

izvrstan govor simone ... top :thumbup:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jan 2018, 12:40

stocktontomalone je napisao/la:Halep je toliko posvecena tenisu da je u najmanju ruku jadno kad je prozivaju zbog izgubljenog GS finala...

Tako je! :thumbup:

Uvijek u vrhu i uvijek konstantna, al jbg nije rodjena pod sretnom zvijezdom. Trebala bi biti glavni favorit na RG aBd. Nikada nije arogantna ili slicno a mozda bi trebala mozda joj bas te neke drskosti fali

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 jan 2018, 12:42

da, upravo tako. ali to su balavci i maloumnici prepuni kompleksa, takve treba ignorisati

srećom većina je normalna .... osim kad počnu roger-rafa prepucavanja :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 jan 2018, 12:43

Kakav je ovo govor? :lol: :sick:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 jan 2018, 12:44

odo u kafanu, perfektan tajming :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 jan 2018, 12:45

Prosinecki67 je napisao/la:Halep je jadnica i gubitnica, da igra protiv mene u finalu popusila bi, tatarska luzerka
Curry i dalje ima cheatove za registraciju. A admin nas uvjerava kako je tapatalk bezvezna stvar i kako dopušta multiple accounte. :cool:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Prosinecki67
Kontakt:

Post Postao/la Prosinecki67 » 27 jan 2018, 12:49

Halep vole samo zagoreni junferi koji se pale na njene lubenice, inace ona je sinonim za luzerstvo.teniserka koja uvijek kad je najvaznije zakaze i izgubi...tatarska gubitasica

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 jan 2018, 12:53

Woz se dvaput izvinula Simoni sto je danas morala da pobjedi tokom govora i onda na kraju jos jednom baska! :rol:

Hajde ako nista bar je ok sto i ona uvidi da joj se ovo na silu naguralo sve i nasmijala je sve na kraju. :lol:

Al nedo Bog da se ovo vise ikad ponovi u tenisu da ovakva igracica osvoji slem. Mugara, Andja, Serena kad ga osvoje bar bude suvereno i neupitno a ne ovo. Ne igras s top 20 igracicom do finala, imas povrijedjenu Simonu ovdje i opet pravis pun qurac chokiranja i duplih gresaka i cekas protivnika da pogrijesi. Fuj! :puke:

Zali Boze sto su se gore u zrijebu morale satrati Andja i Simona ovoliko. Isto bi nazalost bilo i da je Andja usla u finale. Uzivaj Carolina, ali ovakve srece vise nikad neces imati. :nene:

Chandrian
Kontakt:

Post Postao/la Chandrian » 27 jan 2018, 13:05

Zaslužena pobjeda Dankinje. Možemo mi sad pričati kako je imala lagan žrijeb, a o tome se uglavnom i priča od klixa, do spor kluba i nekih hrvatskih foruma. Istina je da Halep igra ljepši tenis, odlična kombinacija napada i odbrane. Međutim, psihički je labilnija u finalima. Meni ovo dosta liči na Dinaru Safinu, ako se sjećate te igračice. Ona je takođe igrala 3 finala, takođe 2 RG i jedan AO i u dva od 3 je bila favorit, baš kao i Halep. Ali sva tri su poraza. Kasnije su povrede uništile njenu karijeru. Bila je veći talenat od Simone, ali veći choker. Naime ona je sva finala izgubila glatko sa po 2-0, od Ivanović, Kuznjecove, i Serene.
Da li će Halep osvojiti GS? Mislim da hoće. I to već naredni RG. Ona je teniski fanatik, borac, uči napreduje. I mislim da će sve kockice da joj se poslože. Zaslužila je, ali naravno u sportu nije bitno jeste li zaslužili već jeste li to i odradili.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.