Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ostale evropske lige
Kakav mec Porta i Brage koji je zavrsen prije nekoliko trenutaka s pobjedom Porta 3-2. Gubili su dva puta i opet se vracali na kraju zasluzeno dosli do pobjede. Opet ponavljam moj post prije tri sedmice gdje sam rekao, samo Porto moze sam sebe pobjediti i da ne uzme titulu prvaka Portugala. Imaju sve sto bi trebala posjedovati jedna kvalitetna ekipa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
oko 2 mil.eura.semy-kkb je napisao/la:Koliko je to u markama ili eurima?Devil je napisao/la:Novi Pazar dobio 200 mil dinara za poboljsanje infrastrukture.![]()
![]()
![]()
Eto sta rade veze u vladi Srbije,kakvi lopovi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ministarstvo sporta je dobilo oko 12.mil eura na raspolaganje za pravljenje stadiona sirom Srbije,i vlada odlucuje kome ce da pravi stadion.Novi Pazar nikada nebi dobio ovolike novce da im predsednik nije Rasim Ljajic,ali posto je on ministar u vladi morali su njemu dati ovolike pare iako mislim da su i sami svesni da pola od toga nece otici u infrastrukturu.semy-kkb je napisao/la:Auuuuuu, onda je to dobro, vrlodobra finansijska potpora ako ovi budu znali s param raspolagat. Odkud to da jedan drugoligas dobije toliku lovu!?
Po meni oni koji bi trebali dobiti novce su Cika Daca za reflektore,Karadjordje za reflektore,Sevojno za poboljsanje komplet infrastrukture,Rad za pravljenje bar tribine i jos neki klubovi koji su zasluzeli da dobiju te novce.
- drinin vuk
- Kontakt:
Devil covjece slazem se jednim dijelom,jednim i ne bas,msm da nije tolika suma u pitanju kad je NP u pitanju.Al evo msm da bi pored toga sto si nabrojao trebali pare dobit Radnicki Nis,Radnicki Pirot,te Spartak da im konacno na nesto lice stadioni,prije cak i Rada,Banata koji pogotovu Banat ima kakav takav stadion,isto tako smatram da su trebali pare dati i Uzicu jer ljudi konacno imaju prvoligasa,pa i solidnu navijacku grupu eno u Lucanima 300 ljudi u kopu su imali zamisli tek u Uzicu sta bi naroda doslo,al njima je vaznije izgleda da pomazu tamo gdje je stanje koliko toliko dobro zato je liga slaba....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Vlada Srbije odobrila je fudbalskom klubu Novi Pazar sredstva namenjena poboljšanju sportske infrastrukture, saopšteno je radiju Sto plus iz ovog kluba.
“Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja izdvojiće 200 miliona dinara za fudbalski klub Novi Pazar”, rekao je potpredsednik FK Novi Pazar Tarik Imamović.
On je istakao da će se planirani radovi izvoditi u nekoliko etapa, a da prednost imaju fudbalski tereni.
“Najpre planiramo da uradimo pomoćne terene, a prioritet nam je onaj već postojeći u Šutenovcu. Odmah zatim kreće i potpuna rekonstrukcija zapadnog sektora na Gradskom stadionu, koji će biti popuno pokriven, sa stolicama za gledaoce i novim svlačionicama ispod tribine”, kazao je Imamović.
Nisam ni ja mogao da verujem kada mi je ortak pricao i juce naidjem na ovaj link.
Slazem se za ove dole klubove nabrojao sam samo neke,evo npr.i Metalac bi trebao dobiti novi stadion,dugo se vodi spor izmedju njih i FK Takova oko zemljista tako da cim se to resi sigurno ce i oni dobiti novce za izgradnju stadiona.
“Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja izdvojiće 200 miliona dinara za fudbalski klub Novi Pazar”, rekao je potpredsednik FK Novi Pazar Tarik Imamović.
On je istakao da će se planirani radovi izvoditi u nekoliko etapa, a da prednost imaju fudbalski tereni.
“Najpre planiramo da uradimo pomoćne terene, a prioritet nam je onaj već postojeći u Šutenovcu. Odmah zatim kreće i potpuna rekonstrukcija zapadnog sektora na Gradskom stadionu, koji će biti popuno pokriven, sa stolicama za gledaoce i novim svlačionicama ispod tribine”, kazao je Imamović.
Nisam ni ja mogao da verujem kada mi je ortak pricao i juce naidjem na ovaj link.
Slazem se za ove dole klubove nabrojao sam samo neke,evo npr.i Metalac bi trebao dobiti novi stadion,dugo se vodi spor izmedju njih i FK Takova oko zemljista tako da cim se to resi sigurno ce i oni dobiti novce za izgradnju stadiona.
Metalac-Spartak ZV 0:1
Odlicna tekma na Cika Daci,gledao sam je juce,Metalac imao veliki motiv da konacno postigne gol,a Spartak da nastavi niz bez poraza.Prvo poluvreme solidno,Spartak jednu dobru priliku a i Metalac ima jednu lepu sansu preko MIsdongarda koji stize do lopte pre Bogunovica i salje je do Krasica ali ovaj promasuje zicer.Drugo poluvreme jos bolje obe ekipe se otvaraju i to mora doneti lep fudbal,nekoliko lepih prilika sve do gola Mirica u 80.minutu.Treba reci da je Metalac uspeo promasiti i penal,Krasic je veoma lose sutirao a Aleksic sjajno uhvatio loptu.
Indjija-Jagodina 2:0
Indjija kuci pobedila sa 2:0,bila je bolji rival i zasluzeno pobedila na svome ternu.Golove su postigli Bubalo i Batoja.
Javor-Smederevo 0:0
Ocekivano tvrd mec,i na kraju zasluzena podela bodova.Prvo poluvreme dosadno,najbolju sansu ima Stojakovic ali Rankovic odlicno brani,Odita je imao dve lepe prilike ali bez golova ostaje.
Cukaricki-Vosa 0:2
Cuka ponovo izgubio,ovaj put na Banovom brdu bolji su bili gosti iz Novog Sada.Vec nakon 8.minuta Oumarou dovodi goste u vodstvo.VOsa jos nekoliko prilika da bi tacku na I stavio Stevanovic.Tako je Cuka i dalje zakucana za dno sa 0 bodova i 0 golova.
Sevojno-Borac 0:0
Po rezultatu dosadna tekma ali je bilo itekako zanimljivo,nekoliko lepih prilika na obe strane najbolja Washingtona ali ostalo 0:0 na kraju.Na tribinama oko 3000 navijaca koji su zeleli da vide ovaj komsijski duel u Lucanima.
Partizan-Rad 3:0
Rutinska pobeda komsija ta lepu uvertiru pred mec u Donetsku.Dva gola Boye i jedan Petrovica za laganu pobedu.Ono sto boli na ovom susretu je povreda Krstajica za kojeg je upitan mec u Donetsku sto je veliki problem.
Hajduk-OFK 1:2
Bas kao i CUka i Hajduk nastavlja podelu bodova na svome terenu.Puni plen su uzeli gosti sa Karaburme.Golove za Beogradjane dao je Radivojevic nekada igrac Kuljana a jedini gol za Hajduk dao je Petrovic.
BSK_CZV 1:3
O ovoj tekmi detaljnije na temi CZV.
Tabela.
Partizan 12
Vosa 10
CZV 10
Spartak ZV 8
Sloboda PS 8
Borac 8
Indjija 6
OFK 6
Rad 5
Jagodina 4
Smederevo 3
Javor 3
BSK 2
Metalac 1
Hajduk 0
Cuka 0
Sledece kolo:
OFK-Indjija
Rad-Hajduk
Borac-Partizan
Spartak ZV-Sloboda PS
Vosa-Metalac
Smederevo-Cuka
CZV-Javor
Jagodina-BSK
Kao sto se vidi najzanimljivije tekme ona kraj Morave,i na Marakani,a ne bi losa trebala biti ni ona Spartak ZV-Sloboda
Odlicna tekma na Cika Daci,gledao sam je juce,Metalac imao veliki motiv da konacno postigne gol,a Spartak da nastavi niz bez poraza.Prvo poluvreme solidno,Spartak jednu dobru priliku a i Metalac ima jednu lepu sansu preko MIsdongarda koji stize do lopte pre Bogunovica i salje je do Krasica ali ovaj promasuje zicer.Drugo poluvreme jos bolje obe ekipe se otvaraju i to mora doneti lep fudbal,nekoliko lepih prilika sve do gola Mirica u 80.minutu.Treba reci da je Metalac uspeo promasiti i penal,Krasic je veoma lose sutirao a Aleksic sjajno uhvatio loptu.
Indjija-Jagodina 2:0
Indjija kuci pobedila sa 2:0,bila je bolji rival i zasluzeno pobedila na svome ternu.Golove su postigli Bubalo i Batoja.
Javor-Smederevo 0:0
Ocekivano tvrd mec,i na kraju zasluzena podela bodova.Prvo poluvreme dosadno,najbolju sansu ima Stojakovic ali Rankovic odlicno brani,Odita je imao dve lepe prilike ali bez golova ostaje.
Cukaricki-Vosa 0:2
Cuka ponovo izgubio,ovaj put na Banovom brdu bolji su bili gosti iz Novog Sada.Vec nakon 8.minuta Oumarou dovodi goste u vodstvo.VOsa jos nekoliko prilika da bi tacku na I stavio Stevanovic.Tako je Cuka i dalje zakucana za dno sa 0 bodova i 0 golova.
Sevojno-Borac 0:0
Po rezultatu dosadna tekma ali je bilo itekako zanimljivo,nekoliko lepih prilika na obe strane najbolja Washingtona ali ostalo 0:0 na kraju.Na tribinama oko 3000 navijaca koji su zeleli da vide ovaj komsijski duel u Lucanima.
Partizan-Rad 3:0
Rutinska pobeda komsija ta lepu uvertiru pred mec u Donetsku.Dva gola Boye i jedan Petrovica za laganu pobedu.Ono sto boli na ovom susretu je povreda Krstajica za kojeg je upitan mec u Donetsku sto je veliki problem.
Hajduk-OFK 1:2
Bas kao i CUka i Hajduk nastavlja podelu bodova na svome terenu.Puni plen su uzeli gosti sa Karaburme.Golove za Beogradjane dao je Radivojevic nekada igrac Kuljana a jedini gol za Hajduk dao je Petrovic.
BSK_CZV 1:3
O ovoj tekmi detaljnije na temi CZV.
Tabela.
Partizan 12
Vosa 10
CZV 10
Spartak ZV 8
Sloboda PS 8
Borac 8
Indjija 6
OFK 6
Rad 5
Jagodina 4
Smederevo 3
Javor 3
BSK 2
Metalac 1
Hajduk 0
Cuka 0
Sledece kolo:
OFK-Indjija
Rad-Hajduk
Borac-Partizan
Spartak ZV-Sloboda PS
Vosa-Metalac
Smederevo-Cuka
CZV-Javor
Jagodina-BSK
Kao sto se vidi najzanimljivije tekme ona kraj Morave,i na Marakani,a ne bi losa trebala biti ni ona Spartak ZV-Sloboda
EMILIANO DUDAR, 29-godišnji branič švicarskog prvoligaša Young Boysa, probuđen je iz stanja umjetne kome nakon ozljede glave koju je zadobio u nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici protiv Basela.
Za Dudara je kobna bila 38. minuta dvoboja, kada se sudario sa suigračem Françoisom Affolterom. U sudaru glavama teže je stradao Dudar koji je odmah pao na travnjak, a odmah nakon ozljede je bio prebačen u bolnicu, u kojoj su ga liječnici stavili u stanje umjetne kome.
Prema izvještaju sa službene stranice Young Boysa, Dudarovo stanje je stabilno.
"Bio je to grozan trenutak. Nikad nisam iskusio ništa niti slično ovome. U našoj svlačionici je u poluvremenu bila potpuna tišina. Misli su nam bile uz Dudara, i još uvijek su", izjavio je Baselov napadač Marco Streller.
Inače, utakmica je završila rezultatom 2-2.
Za Dudara je kobna bila 38. minuta dvoboja, kada se sudario sa suigračem Françoisom Affolterom. U sudaru glavama teže je stradao Dudar koji je odmah pao na travnjak, a odmah nakon ozljede je bio prebačen u bolnicu, u kojoj su ga liječnici stavili u stanje umjetne kome.
Prema izvještaju sa službene stranice Young Boysa, Dudarovo stanje je stabilno.
"Bio je to grozan trenutak. Nikad nisam iskusio ništa niti slično ovome. U našoj svlačionici je u poluvremenu bila potpuna tišina. Misli su nam bile uz Dudara, i još uvijek su", izjavio je Baselov napadač Marco Streller.
Inače, utakmica je završila rezultatom 2-2.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ma je li ovo moguće?! Ljudi nam ne stvore nijednu šansu, a zabiju nam dva gola, grmio je Goran Milanović, predsjednik Jagodine, nakon poraza kod Inđije 2-0.
Jagodina je 2008. ušla u srpsku prvu ligu nakon 64 godine, ali gazda je vrlo ambiciozan. I zato je bijesan zbog samo četiri boda nakon četiri kola u novoj sezoni.
- Cijeloj ekspediciji koja je putovala u Inđiju oduzet ću 30 posto plaće. Momčad je odigrala nedopustivo loše i za to mora biti sankcija - rekao je predsjednik i naveo koga će sve kazniti:
- Sve ću ih kazniti! Sve igrače, pa i one koji su sjedili na klupi, bez obzira na to jesu li ulazili u igru, te trenera i njegov stručni stožer. Kaznit ću i vođu puta u Inđiju, ali i našeg vozača autobusa!
Što mu je točno kriv nesretni vozač autobusa nije baš jasno, ali taj Milanović je očito nemilosrdan tip. Napravio je u Jagodini, gradu 130 kilometara udaljenom od Beograda, stadion za 15.000 ljudi, a sad želi u Europu. I zato će svi, uključujući šofera, morati biti bolji. Igrači će, dakle, morati više zabijati i manje primati, a vozač... On će valjda morati ranije prebacivati iz treće u drugu, više kočiti motorom i manje pušiti tijekom vožnje...
Jagodina je 2008. ušla u srpsku prvu ligu nakon 64 godine, ali gazda je vrlo ambiciozan. I zato je bijesan zbog samo četiri boda nakon četiri kola u novoj sezoni.
- Cijeloj ekspediciji koja je putovala u Inđiju oduzet ću 30 posto plaće. Momčad je odigrala nedopustivo loše i za to mora biti sankcija - rekao je predsjednik i naveo koga će sve kazniti:
- Sve ću ih kazniti! Sve igrače, pa i one koji su sjedili na klupi, bez obzira na to jesu li ulazili u igru, te trenera i njegov stručni stožer. Kaznit ću i vođu puta u Inđiju, ali i našeg vozača autobusa!
Što mu je točno kriv nesretni vozač autobusa nije baš jasno, ali taj Milanović je očito nemilosrdan tip. Napravio je u Jagodini, gradu 130 kilometara udaljenom od Beograda, stadion za 15.000 ljudi, a sad želi u Europu. I zato će svi, uključujući šofera, morati biti bolji. Igrači će, dakle, morati više zabijati i manje primati, a vozač... On će valjda morati ranije prebacivati iz treće u drugu, više kočiti motorom i manje pušiti tijekom vožnje...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Barney Stinson
- Kontakt:
Eo ne znam gdje drugo da napisem...
Cottbus-Karsluhe 5:5... Predobra utakmica... Poveo Cottbus 2:0 i do kraja prvog ht-a ovi preokreću na 4:2... Drugi ht idu gosti na 5:2 i tada se ovi vracaju na 5:5 i to u 73 min... Do kraja jos dosta prilika na obe strane i ponisten gol za Karsluhe po meni regularan, sudac nije postivao prednost... Samo cu reci hvala im...
Cottbus-Karsluhe 5:5... Predobra utakmica... Poveo Cottbus 2:0 i do kraja prvog ht-a ovi preokreću na 4:2... Drugi ht idu gosti na 5:2 i tada se ovi vracaju na 5:5 i to u 73 min... Do kraja jos dosta prilika na obe strane i ponisten gol za Karsluhe po meni regularan, sudac nije postivao prednost... Samo cu reci hvala im...

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Kako danas prenose svijetski mediji, na sjednici Ruskog Fudbalskog Saveza koja je odrzana u Moskvi, doslo je do usvajanja zakona da se u naredne tri sezone postepeno liga prilagodi Evropskim standardima, tj. da se sezona igra kao sto je to slucaj u ligama petice, a ne kao sto je bio slucaj do sada. Prema svemu sudeci liga bi pocinjala krajem Jula, ili pocetkom Augusta, a igrala bi se do polovine Novembra sto se tice prvog djela sezone. Zatim bi uslijedila pauza do polovine Marta i igralo bi se do kraja Maja ili pocetkom Juna. Mislim da je ovo odlicna vijest za Ruski fudbal, ali kada sam cuo da ce ova promjena kostati nevjerovatnih 240 miliona eura, ja sam ostao sokiran.

Kad se budu ledili u Sibiru u 12. mjesecu na - 40 

...što je više lome to je volim jače...
Nece,igra se do novembra.jacky09 je napisao/la:Kad se budu ledili u Sibiru u 12. mjesecu na - 40

U jednu ruku je ovo i dobro,sve ruske ekipe ce imati iste uslove i isti takmicarski period kao i ostali,jer znamo da knockout faza evropskih takmicenja pocinje pre nego ruski sampionat,dakle vec na startu ekipe su hendikepirane no i pored toga vidimo da su predhodnih godina dobro igrale u toj fazi.
S druge strane veliki problem predstavlja hladnoca jer iako se igra ne igra od decembra do marta tamo su velike hladnoce u nekim gradovima,pa cak i u Moskvi temperatura zna skroz pasti u decembru,da ne pricam u Sibiru,Tomsku i Kazanu u prvoj ligi.To je ujedno i najveci problem ovoga sistema.
Zavrseno je i 5.kolo JSL u kome je dato 17 golova.
OFK-Indjija 2:1
Jedna nezanimljiva tekma,povela je Indjija u 7.minutu golom Kostica nakon velike greske Saranova,i taj rezultat je stajao sve do 30.minute kada je Kecojevic nakon kornera zatresao mrezu Indjije.U durgom poluvremenu opet ista slika igra izmedju dva sesnaesterca a u takvoj igri se bolje snalazi OFK te golom Sindjica ostavlja tri boda na Karaburmi.
Jagodina-BSK 2:0
U Jagodini ocekivan rezultat,Jagodina lagano na krilima BOjovica prosla pored BSK,te tako upisala 2 pobedu ove sezone,BSK je tako ostao i nakon 5 kola bez pobede te je vec u problemima.
Vojvodina-Metalac 1:1
Vosa je u evidentnoj krizi,veoma losa i mrljava igra,igra u prijateljskim nije dala nasluteti ovakav rasplet dogadjaja,juce su imali loptu ali bez gola,Milinkovic lose analizirao igru Metalca.Sa samo jednim klasicnim spicem Bilbijom krenuo je na bunker MEtalca i to nije proslo.Metalac iz jednog suta ka golu postigao gol.To je bilo delo Otasevica u 90.minutu sto je i prvi gol Metalca ove sezone.Strelac za vosu bio je Oumarou za sada najbolji igrac Novosadjana.Vosa ce igru morati da popravi ako misli nesta ozbiljnije da uradi.
Smederevo-Cukaricki 2:0
Ocekivano Cuka i ovde ostaje bez bodova,nadam se da ce to da nastavi i u sledecem kolu.Smederevo bolji rival te zasluzeno pobedjuje sa 2:0 golovima Zivkovica i Cerana.
Borac-PArtizan 0:2
Po veoma teskom terenu,po velikom pljusku komsije su kraj Morave pobedili Borac sa 0:2.ODmah na startu lepa prilika za BOrac ali Maric umesto da krene ka golu simulira prekrsaj i dobija zuti karton.Borac je igrao defanzivno te je i Partizan tesko probijao bunker po losem vremenu,najbolju priliku imao Iliev koji pogadja stativu.U drugom delu Partizan krece jos jace no i dalje ne pravi nista ozbiljno.Oko 60.minute sumniva situacija Kizito starta na Jeremica ali sudija ne svira,iskreno i meni sumnjiva situacija.Ali odmah posle toga gol Petrovic lose suta a lopta dolazi do Clea koji je posprema u mrezu.Tada Borac krece jace i imaju dve lepe prilike,pokusaj Washingtona koji kao da nije hteo da da gol svome klubu,te zamalo autogol Petrovica.I onda kazna odlicna kontra koju realizuje Bogunovic za konacan rezultat ove tekme.
Spartak ZV-Sloboda Point 2:2
Po meni derbi kola dve odlicne ekipe sto su pokazali na pocetku sezone.Obe ekipe i nakon ove tekme su bez poraza sa po 9 bodova.Poveo je Spartak vec u 1.minuti golom Torbice iz penala koji je opravdano dosudjen,na 2:0 povisuje VOjo Ubiparip sredinom drugog dela.Tada se cinilo da bodovi ostaju u Subotici,no tako nisu mislili Uzicani.U 82.minuti Ademovic smanjuje na 2:1,da bi na 2:2 izednacio ko drugi no Pavicevic za na kraju vredan bod gostiju.
CZV-Javor 1:0
Na temi o CZV.
Tabela:
Partizan 15
CZV 13
Vosa 11
Spartak 9
Sloboda PS 9
OFK 9
Rad 8
Borac 8
Jagodina 7
Indjija 6
Smederevo 6
JAvor 3
Metalac 2
BSK 2
Hajduk 0
Cuka 0
Sledece 6. kolo se igra za naredni vikend a parovi su.
Cukaricki-CZV
Indjija-BSK
Javor-Jagodina
Metalac-Smederevo
Sloboda-VOsa
Partizan-Spartak
Hajduk-Borac
OFK-Rad
PRe ovoga kola u sredu se igraju mecevi Kupa Srbije.
OFK-Indjija 2:1
Jedna nezanimljiva tekma,povela je Indjija u 7.minutu golom Kostica nakon velike greske Saranova,i taj rezultat je stajao sve do 30.minute kada je Kecojevic nakon kornera zatresao mrezu Indjije.U durgom poluvremenu opet ista slika igra izmedju dva sesnaesterca a u takvoj igri se bolje snalazi OFK te golom Sindjica ostavlja tri boda na Karaburmi.
Jagodina-BSK 2:0
U Jagodini ocekivan rezultat,Jagodina lagano na krilima BOjovica prosla pored BSK,te tako upisala 2 pobedu ove sezone,BSK je tako ostao i nakon 5 kola bez pobede te je vec u problemima.
Vojvodina-Metalac 1:1
Vosa je u evidentnoj krizi,veoma losa i mrljava igra,igra u prijateljskim nije dala nasluteti ovakav rasplet dogadjaja,juce su imali loptu ali bez gola,Milinkovic lose analizirao igru Metalca.Sa samo jednim klasicnim spicem Bilbijom krenuo je na bunker MEtalca i to nije proslo.Metalac iz jednog suta ka golu postigao gol.To je bilo delo Otasevica u 90.minutu sto je i prvi gol Metalca ove sezone.Strelac za vosu bio je Oumarou za sada najbolji igrac Novosadjana.Vosa ce igru morati da popravi ako misli nesta ozbiljnije da uradi.
Smederevo-Cukaricki 2:0
Ocekivano Cuka i ovde ostaje bez bodova,nadam se da ce to da nastavi i u sledecem kolu.Smederevo bolji rival te zasluzeno pobedjuje sa 2:0 golovima Zivkovica i Cerana.
Borac-PArtizan 0:2
Po veoma teskom terenu,po velikom pljusku komsije su kraj Morave pobedili Borac sa 0:2.ODmah na startu lepa prilika za BOrac ali Maric umesto da krene ka golu simulira prekrsaj i dobija zuti karton.Borac je igrao defanzivno te je i Partizan tesko probijao bunker po losem vremenu,najbolju priliku imao Iliev koji pogadja stativu.U drugom delu Partizan krece jos jace no i dalje ne pravi nista ozbiljno.Oko 60.minute sumniva situacija Kizito starta na Jeremica ali sudija ne svira,iskreno i meni sumnjiva situacija.Ali odmah posle toga gol Petrovic lose suta a lopta dolazi do Clea koji je posprema u mrezu.Tada Borac krece jace i imaju dve lepe prilike,pokusaj Washingtona koji kao da nije hteo da da gol svome klubu,te zamalo autogol Petrovica.I onda kazna odlicna kontra koju realizuje Bogunovic za konacan rezultat ove tekme.
Spartak ZV-Sloboda Point 2:2
Po meni derbi kola dve odlicne ekipe sto su pokazali na pocetku sezone.Obe ekipe i nakon ove tekme su bez poraza sa po 9 bodova.Poveo je Spartak vec u 1.minuti golom Torbice iz penala koji je opravdano dosudjen,na 2:0 povisuje VOjo Ubiparip sredinom drugog dela.Tada se cinilo da bodovi ostaju u Subotici,no tako nisu mislili Uzicani.U 82.minuti Ademovic smanjuje na 2:1,da bi na 2:2 izednacio ko drugi no Pavicevic za na kraju vredan bod gostiju.
CZV-Javor 1:0
Na temi o CZV.
Tabela:
Partizan 15
CZV 13
Vosa 11
Spartak 9
Sloboda PS 9
OFK 9
Rad 8
Borac 8
Jagodina 7
Indjija 6
Smederevo 6
JAvor 3
Metalac 2
BSK 2
Hajduk 0
Cuka 0
Sledece 6. kolo se igra za naredni vikend a parovi su.
Cukaricki-CZV
Indjija-BSK
Javor-Jagodina
Metalac-Smederevo
Sloboda-VOsa
Partizan-Spartak
Hajduk-Borac
OFK-Rad
PRe ovoga kola u sredu se igraju mecevi Kupa Srbije.
Kao sto sam rekao polovinom Augusta na ovoj temi, po meni je prvak Portugala vec rjesen, a to je FC Porto. Ljudi na glavne konkurente Sporting, odnosno Benficu imaju osam, odnosno devet bodova prednosti, i to se u ligi kakva je Portugalska ne moze stici, cak mislim da je to ne moguce, i da izgube obje utakmice protiv tih rivala imali bi bod, odnosno dva boda prednosti. Trenutno se Academica drzi dobro, no mislim da ce oni pasti u nastavku sezone.
ma ja to je već gotovo možda da Benfica izvuče nešto do kraja sezone ali vidjećemo. Najviše mi je žao što Sporting ne može da konačno osvoji titulu u Portugalu imaju dobre igrače ali nemaju tim tako da im se znaju desiti nevjerovatni kiksevi protiv najslabijih momčadi lige.amerosm je napisao/la:Kao sto sam rekao polovinom Augusta na ovoj temi, po meni je prvak Portugala vec rjesen, a to je FC Porto. Ljudi na glavne konkurente Sporting, odnosno Benficu imaju osam, odnosno devet bodova prednosti, i to se u ligi kakva je Portugalska ne moze stici, cak mislim da je to ne moguce, i da izgube obje utakmice protiv tih rivala imali bi bod, odnosno dva boda prednosti. Trenutno se Academica drzi dobro, no mislim da ce oni pasti u nastavku sezone.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
1.HNL
Tablica nakon 8 kola:
1. Hajduk 18
2. Dinamo 17
3. Split 16
4. Rijeka 16
5. Varaždin 14
6. Zagreb 13
7. Karlovac 12
8. Slaven Belupo 12
9. Cibalia 11
10. Lokomotiva 11
11. Osijek 10
12. Zadar 10
13. Inter Zaprešić 9
14. Šibenik 6
15. Istra 2
16. Hrvatski Dragovoljac 2
Lista strijelaca:
1. Sammir (Dinamo) 6
Ante Vukušić (Hajduk) 6
3. Ivan Krstanović (Zagreb) 5
4. Josip Brezovec (Varaždin) 4
Senijad Ibričić (Hajduk) 4
6. Ante Rukavina (Dinamo) 3
Mehmed Alispahić (Šibenik) 3
Nino Bule (Lokomotiva) 3
Hrvoje Štrok (Rijeka) 3
Anas Sharbini (Hajduk) 3
Parovi 9. kola (25.09.):
Slaven Belupo - Hrvatski Dragovoljac
Cibalia - Karlovac
Hajduk - Varaždin
Zagreb - Rijeka (HRT2)
Lokomotiva - Dinamo
Istra - Split
Osijek - Zadar
Šibenik - Inter Zaprešić
Tablica nakon 8 kola:
1. Hajduk 18
2. Dinamo 17
3. Split 16
4. Rijeka 16
5. Varaždin 14
6. Zagreb 13
7. Karlovac 12
8. Slaven Belupo 12
9. Cibalia 11
10. Lokomotiva 11
11. Osijek 10
12. Zadar 10
13. Inter Zaprešić 9
14. Šibenik 6
15. Istra 2
16. Hrvatski Dragovoljac 2
Lista strijelaca:
1. Sammir (Dinamo) 6
Ante Vukušić (Hajduk) 6
3. Ivan Krstanović (Zagreb) 5
4. Josip Brezovec (Varaždin) 4
Senijad Ibričić (Hajduk) 4
6. Ante Rukavina (Dinamo) 3
Mehmed Alispahić (Šibenik) 3
Nino Bule (Lokomotiva) 3
Hrvoje Štrok (Rijeka) 3
Anas Sharbini (Hajduk) 3
Parovi 9. kola (25.09.):
Slaven Belupo - Hrvatski Dragovoljac
Cibalia - Karlovac
Hajduk - Varaždin
Zagreb - Rijeka (HRT2)
Lokomotiva - Dinamo
Istra - Split
Osijek - Zadar
Šibenik - Inter Zaprešić
2.HNL
Tablica nakon 5 kola:
1. Gorica 12
2. Lučko 10
3. Solin 9
4. Rudeš 9
5. Dugopolje 8
6. Vinogradar 8
7. Međimurje 7
8. Hašk 7
9. Imotski 7
10. Croatia Sesvete 6
11. Junak 5
12. MV Croatia 5
13. Suhopolje 5
14. Mosor 5
15. Pomorac 4
16. Vukovar '91. 4
Lista strijelaca:
1. Hrvoje Balić (Dugopolje) 3
Josip Fuček (Lučko) 3
Kruno Jambrušić (Međimurje) 3
Tomislav Pek (Gorica) 3
Igor Tolić (Hašk) 3
Marijan Vuka (Međimurje) 3
Matias Zubak (Croatia Sesvete) 3
Ivica Žuljević (Dugopolje) 3
Rezultati 5. kola (18.09.):
Imotski - Solin 2:1
Suhopolje - Međimurje 1:3
Gorica - Pomorac 2:1
MV Croatia - Junak 2:1
Hašk - Croatia Sesvete 3:2
Mosor - Dugopolje 1:1
Vinogradar - Vukovar '91 4:1
Rudeš - Lučko 3:1
Parovi 6. kola (25.09.):
Međimurje - Gorica 16:30
Vukovar '91 - Dugopolje 16:30
Junak - Hašk 16:30
Pomorac - MV Croatia 16:30
Solin - Rudeš 16:30
Croatia Sesvete - Mosor 16:30
Lučko - Suhopolje 16:30
Vinogradar - Imotski 16:30
Tablica nakon 5 kola:
1. Gorica 12
2. Lučko 10
3. Solin 9
4. Rudeš 9
5. Dugopolje 8
6. Vinogradar 8
7. Međimurje 7
8. Hašk 7
9. Imotski 7
10. Croatia Sesvete 6
11. Junak 5
12. MV Croatia 5
13. Suhopolje 5
14. Mosor 5
15. Pomorac 4
16. Vukovar '91. 4
Lista strijelaca:
1. Hrvoje Balić (Dugopolje) 3
Josip Fuček (Lučko) 3
Kruno Jambrušić (Međimurje) 3
Tomislav Pek (Gorica) 3
Igor Tolić (Hašk) 3
Marijan Vuka (Međimurje) 3
Matias Zubak (Croatia Sesvete) 3
Ivica Žuljević (Dugopolje) 3
Rezultati 5. kola (18.09.):
Imotski - Solin 2:1
Suhopolje - Međimurje 1:3
Gorica - Pomorac 2:1
MV Croatia - Junak 2:1
Hašk - Croatia Sesvete 3:2
Mosor - Dugopolje 1:1
Vinogradar - Vukovar '91 4:1
Rudeš - Lučko 3:1
Parovi 6. kola (25.09.):
Međimurje - Gorica 16:30
Vukovar '91 - Dugopolje 16:30
Junak - Hašk 16:30
Pomorac - MV Croatia 16:30
Solin - Rudeš 16:30
Croatia Sesvete - Mosor 16:30
Lučko - Suhopolje 16:30
Vinogradar - Imotski 16:30
Rezultati juce odigranih tekmi kupa Srbije
BSK-Srem 1:1 (penali 2:4)
Donji Srem-Rad 0:2
Sloga-CZV 0:2
Mokra Gora-Smederevo 0:0 (penalima 8:9)
Srem Jakovo-Javor 2:2 (penalima 5:4)
Sindjelic-Cukaricki 2:0
Sloga Petrovac-Vosa 0:2
Borac C-Indjija 2:0
Teleoptik-OFK 2:1
Proleter-Napredak 1:0
Metalac-Novi Sad 1:1 (penalima 4:2)
Jagodina-Bezanija 4:0
Mladi Radnik-Sevojno 1:3
Hajduk-Kolubara 0:0 (penalima 4:5)
odgodjeno:Spartak ZV-Novi Pazar i Mladost Apatin-Partizan.
BSK-Srem 1:1 (penali 2:4)
Donji Srem-Rad 0:2
Sloga-CZV 0:2
Mokra Gora-Smederevo 0:0 (penalima 8:9)
Srem Jakovo-Javor 2:2 (penalima 5:4)
Sindjelic-Cukaricki 2:0
Sloga Petrovac-Vosa 0:2
Borac C-Indjija 2:0
Teleoptik-OFK 2:1
Proleter-Napredak 1:0
Metalac-Novi Sad 1:1 (penalima 4:2)
Jagodina-Bezanija 4:0
Mladi Radnik-Sevojno 1:3
Hajduk-Kolubara 0:0 (penalima 4:5)
odgodjeno:Spartak ZV-Novi Pazar i Mladost Apatin-Partizan.
Partizan i Spartak odigrali su 0:0 na JNA u prvoj tekmi 6.kola,to je prvi remi "komsija" a 4 Spartaka i ovim potvrdjuju da su stvarno jaki i ove godine.
Zavrseno je i 6.kolo JSL u kojem je vidjeno cak 7 golova na 8 tekmi.
Partizan-Spartak ZV 0:0
Lep rezultat,komsije kiksale u uvertiri pred Arsenal.Hteo sam ici pogledati ovu tekmu ali me mrzelo samom ici tako da sam odgledao samo neki skraceni snimak.Partizan u ovu tekmu usao bez Race,Krstajica i Jovanovica a Cleo je bio na klupi.U prvom delu Boya i Iliev mase 1vs1,a Ilicev lep sut sa 16-17 metara fenomenalni Aleksic odlicno brani,drugo poluvreme pocinje lepom prilikom Spartaka ujedno i jedinom pravom kada mislim Antonic sa neki 5,6 metara sutira preko gola koji je bio nebranjen.Na kraju Spartak je uspesno odoleo napadima Partiizana te zasluzeno nose bod kuci.
Javor-Jagodina 0:0
Veoma losa tekma u Ivanjici,ovu tekmu sa klupe Ivanjcane je vodio Maric a od sutra to ce biti Zoran Njegus jer Curcic odlazi na mesto pomocnika selektora Pizona.Na utakmici osim dosade nije vidjeno nista,Jagodina malo bolja ali nedovoljno bar da postigne pogodak.
Indjija-BSK 0:0
Oko 1000 gledalaca u Indjiji moglo je da pogleda jednu solidnu tekmu izmedju ova dva protivnika.Susret pripada domacinima te imaju nekoliko lepih prilika ali Kovacevic brani,onda BSK u 17.minutu ne postize gol iz izgledne pozicije kada Poleksic brani Aleksicu.Posle toga jedna sporna situacija Davidov pada u 16,ali sudija ne pokazuje na "krec".Krstic posle toga jos jednu lepu priliku za BSK ali mreza Poleksica ostaje netaknuta.Drugo poluvreme dosta skromno samo prilika Batoje ali nije bilo promena.
Metalac-Smederevo 0:3
Smederevo na Cika Daci prikazalo odlicnu igru i sa 3 data gola zasluzeno pobedjuju u Kragujevcu.U 15.minutu Marinkovic odlicno prolazi po levoj strani salje loptu za Cerana koji lagano pogadja za 0:1.Nakon toga nekoliko blazih napada Smedereva koji kontrolisu tekmu.U 49.minutu opet Marinkovic lepo prolazi ponovo salje loptu u sredinu gde je ceka Zivkovic za 0.Na kraju Marinkovic krunise svoju odlicnu partiju golom za 0:3.
Sloboda-Vosa 0:0
Vidi se da je Sloboda odlicna ekipa i ovim bodom protiv Vose,mada kako je Vosa igrali mogli su i do 3.Malo sam u kombinaciji sa F1 gledao ovu tekmu i Vosa stvarno odron dve prilike za 90.minuta je nedovoljno za tim sa velikim ambicijama.Na kraju zasluzena podela bodova u Uzicama.
OFK-RaD 0:1
Moram priznati da mi je i ovo iznenadjenje,ima veceras snimak pa cu da pogledam no izgleda da je i ovo losa tekma bila.
Hajduk-Borac 1:1
Ni ovde neznam sta se desavalo tako da ocekujem da pogledam neki snimak.Ovo je prvi bod Dzombe od pocetka ali oni su uz Cuku glavni kandidati za ispadanje.
CUka-CZV 0:1
Na temi CZV.
Tabela:
Partizan 16
CZV 16
Vosa 12
Rad 11
Spartak 10
Sloboda 10
Smederevo 9
Borac 9
OFK 9
Jagodina 8
Indjija 7
Javor 4
BSK 3
Metalac 2
Hajduk 1
Cuka 0
Sledece kolo
Rad-Indjija
Borac-OFK
Spartak-HAjduk
Vosa-PArtizan
Smederevo-Sloboda
CZV-Metalac
Jagodina-Cuka
Bsk-Javor

Partizan-Spartak ZV 0:0
Lep rezultat,komsije kiksale u uvertiri pred Arsenal.Hteo sam ici pogledati ovu tekmu ali me mrzelo samom ici tako da sam odgledao samo neki skraceni snimak.Partizan u ovu tekmu usao bez Race,Krstajica i Jovanovica a Cleo je bio na klupi.U prvom delu Boya i Iliev mase 1vs1,a Ilicev lep sut sa 16-17 metara fenomenalni Aleksic odlicno brani,drugo poluvreme pocinje lepom prilikom Spartaka ujedno i jedinom pravom kada mislim Antonic sa neki 5,6 metara sutira preko gola koji je bio nebranjen.Na kraju Spartak je uspesno odoleo napadima Partiizana te zasluzeno nose bod kuci.
Javor-Jagodina 0:0
Veoma losa tekma u Ivanjici,ovu tekmu sa klupe Ivanjcane je vodio Maric a od sutra to ce biti Zoran Njegus jer Curcic odlazi na mesto pomocnika selektora Pizona.Na utakmici osim dosade nije vidjeno nista,Jagodina malo bolja ali nedovoljno bar da postigne pogodak.
Indjija-BSK 0:0
Oko 1000 gledalaca u Indjiji moglo je da pogleda jednu solidnu tekmu izmedju ova dva protivnika.Susret pripada domacinima te imaju nekoliko lepih prilika ali Kovacevic brani,onda BSK u 17.minutu ne postize gol iz izgledne pozicije kada Poleksic brani Aleksicu.Posle toga jedna sporna situacija Davidov pada u 16,ali sudija ne pokazuje na "krec".Krstic posle toga jos jednu lepu priliku za BSK ali mreza Poleksica ostaje netaknuta.Drugo poluvreme dosta skromno samo prilika Batoje ali nije bilo promena.
Metalac-Smederevo 0:3
Smederevo na Cika Daci prikazalo odlicnu igru i sa 3 data gola zasluzeno pobedjuju u Kragujevcu.U 15.minutu Marinkovic odlicno prolazi po levoj strani salje loptu za Cerana koji lagano pogadja za 0:1.Nakon toga nekoliko blazih napada Smedereva koji kontrolisu tekmu.U 49.minutu opet Marinkovic lepo prolazi ponovo salje loptu u sredinu gde je ceka Zivkovic za 0.Na kraju Marinkovic krunise svoju odlicnu partiju golom za 0:3.
Sloboda-Vosa 0:0
Vidi se da je Sloboda odlicna ekipa i ovim bodom protiv Vose,mada kako je Vosa igrali mogli su i do 3.Malo sam u kombinaciji sa F1 gledao ovu tekmu i Vosa stvarno odron dve prilike za 90.minuta je nedovoljno za tim sa velikim ambicijama.Na kraju zasluzena podela bodova u Uzicama.
OFK-RaD 0:1
Moram priznati da mi je i ovo iznenadjenje,ima veceras snimak pa cu da pogledam no izgleda da je i ovo losa tekma bila.
Hajduk-Borac 1:1
Ni ovde neznam sta se desavalo tako da ocekujem da pogledam neki snimak.Ovo je prvi bod Dzombe od pocetka ali oni su uz Cuku glavni kandidati za ispadanje.
CUka-CZV 0:1
Na temi CZV.
Tabela:
Partizan 16
CZV 16
Vosa 12
Rad 11
Spartak 10
Sloboda 10
Smederevo 9
Borac 9
OFK 9
Jagodina 8
Indjija 7
Javor 4
BSK 3
Metalac 2
Hajduk 1
Cuka 0
Sledece kolo
Rad-Indjija
Borac-OFK
Spartak-HAjduk
Vosa-PArtizan
Smederevo-Sloboda
CZV-Metalac
Jagodina-Cuka
Bsk-Javor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.