dobro je sto ce se potrosit protiv Reala za vikend. A i dobro ce doci kao uvertira za Chelsea, s obzirom da su utakmice u ligi relativno lagane iducih par kola.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Upravo to. Mislim da su najopasniji na jednu utakmicu i da ce neminovno podici formu do kraja sezone.KingJamesMVP je napisao/la:Bolje Valencia sada kada su dvije utakmice nego u finalu na jednoj
Real kuci, Barcelona u gostima, Atletico u gostima, Barcelona kuci. Ima da poginu.Blejzer10 je napisao/la:Valencia
dobro je sto ce se potrosit protiv Reala za vikend.
Istina, ali davi balun. Uvik mu je u nogama sekundu više nego šta treba. Sabija igru umijesto da je širi.Blejzer10 je napisao/la:Niko da spomene Rakitićevu loptu za Messija. Da je kojim slučajem Cou poslao, dr.kali bi kolektivno ovdje
Derdiyok je napisao/la:Jel može neko postaviti klip o Coutinhu? Mislim na sinocnje debitantske minute.
Neki igraci su jednostavno rodjeni da igraju u Barceloni, a on je definitivno jedan od njih.enobarca je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:Jel može neko postaviti klip o Coutinhu? Mislim na sinocnje debitantske minute.
http://www.fullmatchesandshows.com/2018 ... tch-video/HAKENPUC je napisao/la:Dobro, samo ako neko nađe utakmicu nek postavi link ako nije problem.AlfredNobel je napisao/la:To će ti biti sutra, vjerovatno. Tek je utakmica odigrana, niko neće objaviti večeras full match. Ja sam probao naći, ali nema nigdje. Zato, probaj sutra. Jedino što trenutno imaš je highlights od nekih 10 minuta.HAKENPUC je napisao/la:Jel ima neka stranica na webu gdje se moze pregledati snimak utakmice?
Ako ima moze li link?
Za ljeto ili ? Da li cemo ga moci registrovati ako dodje sada ?messilla je napisao/la:Andre Cury doputovao u Porto Alegre, gdje će pokušati dogovoriti transfer Arthura. Sa igračem je već ranije sve dogovoreno.
Leo Messi: "Nema nikakvih problema u tome što ne odigram po neku utakmicu. To je dio rotacije koju svi igrači moraju proći. O tome smo pričali sa Valverdeom."
"Individualne nagrade? To nije moj cilj. Želim osvajati kolektivne nagrade i za sada smo na pravom putu."
"Srećom, nama stvari dobro idu. Veoma smo zadovoljni dolaskom Coutinha i Mine. Oni su mogli doći prošlog ljeta ovdje, ali su tek sada stigli. Lijepo je što imamo i zamjenu za Mascherana."
Ljeto, naravno.leorey je napisao/la:Za ljeto ili ? Da li cemo ga moci registrovati ako dodje sada ?
Pa ni meni nije jasno zasto je bas on doveden. Nisam ga nesto posebno pratio, a cuo sam da je imao ozbiljniju povredu. Ne vidim nikako akrapa od 2 metra da ce nesto posebno pridonijeti odbrani, mislim da bas nije igrac za Barcu.messilla je napisao/la:Ljeto, naravno.leorey je napisao/la:Za ljeto ili ? Da li cemo ga moci registrovati ako dodje sada ?
Negdje pročitah da niko od uprave ne smatra Minu 'svojim' pojačanjem, a ni Valverde ne polaže neke posebne nade u spomenutog. Prepostavljam da bi onda njega poslali na posudbu da se napravi mjesto za Arthura.
No prvo da vidimo šta će biti od svega ovoga. Brazilci su htjeli 50 miliona, a Barcelona je bila spremna da izdvoji oko 25-30.
Globoesporte:
Barça & Grëmio officials will meet on either Sunday or Monday to discuss the transfer of midfielder Arthur Melo (21) to the Catalan club. At this meeting, numbers will be discussed as well as the date of the transfer. Grëmio want at least €30m.