čamac je napisao/la:Ma ako primjetiš uopšte ne pričam o bodovima i plasmanu jer to dođe samo po sebi. Međutim, ova trenutna igra i forma mi baš ne ulijeva povjerenje da se nećemo i kući okliznuti. Ja da se sad pitam ja bi
sad potpis'o da sve kući do kraja dobijemo i sve vani zijanimo. To bi bilo +3 boda, a to je Evropa ove godine, vrlo vjerovatno. A da je ona prošlosezonska igra ne bih bio zadovoljan sa više od 4-5 poraza u cijeloj sezoni. Para nema, igraća pravih ni na vidiku. Džeko odlazi više

Slažem se @Čamac, ali puno bolje igramo kući ove polusezone, nego u jesen 2009. Ako pogledamo prošlu, prvu polusezonu, nakon 8 kola bilans:
10 (Deset) bodova (od toga kući dva remija)
Sad ćemo imati aBd 12 i to bez kiksa kući...pa kome je ovo malo

Nego mi pojedini navijači hoćemo da se Željo prošeta ligom, da se ne oznojimo previše... eee pa ne može to tako, sad nas svi kući dočekuju oprezno ko da im dolazi barsa!
Lakše je osvojiti titulu nego je braniti, ove sezone da bi podigli pehar moramo dati još 30% više!
Igrači još nisu ni blizu tog nivoa, ali mi (navijači) im moramo pokazati da smo uvijek uz njih!
Baš kao jučer...a oni će nam se siguran sam odužiti vrlo brzo...

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"