Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

AA23
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la AA23 » 26 jan 2018, 13:22

alex1991 je napisao/la:Bedene, Struff, Gasquet, Fucsovics, Berdych, Chung, Cilic.
Hocemo li sad pricati o protivnicima na putu do Federerove titule ovdje, kao sto se vodila polemika o Nadalovom zrijebu na USO? Necemo, jer su to klasicne gluposti i rasprave na nivou djece predskolskog uzrasta.
Cestitke Federeru unaprijed na osvojenoj tituli, ocekivati od Cilica da ga zaustavi je SF, opravdao je ulogu prvog favorita i zasluzeno po svemu prikazanom ce osvojiti titulu.
Neću ulaziti u raspravu, ali Federerov projektovani žrijeb je mnogo teži bio od Nadalovog zadnjih 5 GSova.

Gasquet - Raonić - Del Potro/Goffin - Đoković - Nadal

Mislim da kada neko spominje žrijebove da se misli na potencijalne protivnike na koje protivnik može da naleti, recimo Rafa je imao Dimitrova i Kyrgiosa kao najveću prijetnju, a njih dvojica se susreli međusobno, također Marin, ali Rafa je doživio povredu tako da smatram da ga nijedan od navedenih ne bi ni bio blizu pobijediti.

Nemoj se naći uvrijeđenim, samo navodim žrijebove i iskazujem da je Rafa ipak imao lakše žrijebove nego Roger cijelu prošlu godinu, pa i ovaj AO.

Sve najbolje :thumbup:

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 26 jan 2018, 13:34

@ AA 23
Ma nema potrebe za raspravom na tu temu pa bio to Nadal, Federer ili bilo ko.
Covjek je nanizao 7 pobjeda, i svakome ko to uradi treba cestitati i ni u kojoj mjeri ne treba umanjivati taj uspjeh pricama SBBKBB.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jan 2018, 14:00

@Brokula te stvari na forumu nisu dozvoljene, naredni post u kojem se spominje ustaša, hejteri i slično može biti sankcionisano banom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 jan 2018, 14:03

Unofficialpage je napisao/la:@Brokula te stvari na forumu nisu dozvoljene, naredni post u kojem se spominje ustaša, hejteri i slično može biti sankcionisano banom.
Što?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jan 2018, 14:07

Brokula je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:@Brokula te stvari na forumu nisu dozvoljene, naredni post u kojem se spominje ustaša, hejteri i slično može biti sankcionisano banom.
Što?
Zato što nećemo potezati političke rasprave, prozivke forumaša i slično jer to ne vodi nigdje. Ovdje se držimo tenisa i argumentovano raspravljamo i štitimo svoj stav, u teniskim okvirima, uz uvažavanje svačijeg mišljenja jer samo tako možemo kvalitet ovog pdf-a podići na veći nivo.

Damir Dzumhur!!!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 jan 2018, 14:08

alex1991 je napisao/la:Bedene, Struff, Gasquet, Fucsovics, Berdych, Chung, Cilic.
Hocemo li sad pricati o protivnicima na putu do Federerove titule ovdje, kao sto se vodila polemika o Nadalovom zrijebu na USO? Necemo, jer su to klasicne gluposti i rasprave na nivou djece predskolskog uzrasta.
Cestitke Federeru unaprijed na osvojenoj tituli, ocekivati od Cilica da ga zaustavi je SF, opravdao je ulogu prvog favorita i zasluzeno po svemu prikazanom ce osvojiti titulu.
A tek mu 36. :kafa:
27.10.2020

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 jan 2018, 14:08

Unofficialpage je napisao/la:
Brokula je napisao/la:
Što?
Zato što nećemo potezati političke rasprave, prozivke forumaša i slično jer to ne vodi nigdje. Ovdje se držimo tenisa i argumentovano raspravljamo i štitimo svoj stav, u teniskim okvirima, uz uvažavanje svačijeg mišljenja jer samo tako možemo kvalitet ovog pdf-a podići na veći nivo.
Hejter zabranjena riječ na forumu? Aj OK ustaša razumljivo, ali hejter? Nemoj me zayebavat :crazy:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jan 2018, 14:11

Ne hejter ali drugi dio posta jeste zabranjen jer direktno proziva forumaše, samo mi je bilo mrsko cijeli post navoditi.

Damir Dzumhur!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 jan 2018, 14:23

Ok :thumbup:

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 26 jan 2018, 14:51

leorey je napisao/la:
Hvala na informaciji :thumbup:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 jan 2018, 15:06

alex1991 je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Hvala na informaciji :thumbup:
Protiv najveceg prosjecni teniseri gube vec u svlacionici pa im se nerijetko desi katastrofa u prvom setu :kafa:

Sjecam se, bio sam peti razred osnovne kad je majstor uzeo prvi GS. Sada nakon 15 godina, sa davno zavrsenim fakultetom imam ga priliku gledati kako osvaja i dvadeseti :kafa:
27.10.2020

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 26 jan 2018, 15:48

leorey je napisao/la: Protiv najveceg prosjecni teniseri gube vec u svlacionici pa im se nerijetko desi katastrofa u prvom setu :kafa:

Sjecam se, bio sam peti razred osnovne kad je majstor uzeo prvi GS. Sada nakon 15 godina, sa davno zavrsenim fakultetom imam ga priliku gledati kako osvaja i dvadeseti :kafa:
Muci me jedna nejasnoca u izlaganju tvoje biografije, s obzirom da je RF prvi GS uzeo na Wimbledonu, znaci za vrijeme ljetnog raspusta, htio bih znati jesi li u tom periodu vec bio zavrsio peti razred ili si tek trebao krenuti u peti razred?Ako mozes to da mi pojasnis, bio bih ti veoma zahvalan jer inace tvoja biografija je veoma bitna za ovaj PDF i temu Grand slam, pa da ne budemo uskraceni za tu informaciju.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 jan 2018, 16:58

alex1991 je napisao/la:
leorey je napisao/la: Protiv najveceg prosjecni teniseri gube vec u svlacionici pa im se nerijetko desi katastrofa u prvom setu :kafa:

Muci me jedna nejasnoca u izlaganju tvoje biografije, s obzirom da je RF prvi GS uzeo na Wimbledonu, znaci za vrijeme ljetnog raspusta, htio bih znati jesi li u tom periodu vec bio zavrsio peti razred ili si tek trebao krenuti u peti razred?Ako mozes to da mi pojasnis, bio bih ti veoma zahvalan jer inace tvoja biografija je veoma bitna za ovaj PDF i temu Grand slam, pa da ne budemo uskraceni za tu informaciju.
Nije bitna moja biografija vec sta se sve u svijetu izdesavalo za tih 15 godina, a ovaj i dalje tu i razbija sviju :kafa:
27.10.2020

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 jan 2018, 17:04

Sta reci za Federera sto vec nije hiljadu puta receno? Ovaj covjek ako ne dozivi neku vecu povredu ili ga Mirka ne natjera ce igrati jos 3 godine bez problema :bow:

Put do finala poprilicno lagan ako ga uporedimo za protivnicima prije par godina ali takav je tour danas. Djokovic i Murray na aparatima, Stan pogubljen ovo ostalo dopusta da im deduke pokupe sve turnire koliko god oni bili dobri ipak su ljudi veterani. Ako se Djokovic i Murray pod hitno ne vrate na najvisi nivo ova dvojica ce osvojiti sve GS-ove na kojim zaigraju :D

Samo da se ovaj medjugorac ne pose.re u cejf prekosutra :pray:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 26 jan 2018, 17:06

VGS je napisao/la:Sta reci za Federera sto vec nije hiljadu puta receno? Ovaj covjek ako ne dozivi neku vecu povredu ili ga Mirka ne natjera ce igrati jos 3 godine bez problema :bow:

Put do finala poprilicno lagan ako ga uporedimo za protivnicima prije par godina ali takav je tour danas. Djokovic i Murray na aparatima, Stan pogubljen ovo ostalo dopusta da im deduke pokupe sve turnire koliko god oni bili dobri ipak su ljudi veterani. Ako se Djokovic i Murray pod hitno ne vrate na najvisi nivo ova dvojica ce osvojiti sve GS-ove na kojim zaigraju :D

Samo da se ovaj medjugorac ne pose.re u cejf prekosutra :pray:
Nece valjda, nekako je sve simbolicno, 30-finale i nadam se 20-gs :D sve je u okruglim brojevima :pray: :pray:
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 jan 2018, 17:11

Kad nesto puno ocekujes i zelis uvijek se pojavi ta doza straha da se nesto ne izjalovi ali ne sumnjam da ce Roger biti na nivou. Samo da Cilic ne poludi :salut:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 26 jan 2018, 17:13

Goni sve u k ako ćemo se Čilića plašit :mrgreen:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 jan 2018, 17:18

Kako god se zavrsi finale neko ce plakat

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 jan 2018, 17:20

Galion je napisao/la:Goni sve u k ako ćemo se Čilića plašit :mrgreen:
Nije da nam se nikad nije posra.o u cejf kad smo jos vise iscekivali GS i tu famoznu punoljetnost :lol: :mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 jan 2018, 17:33

Sve je dobro dok Edin ne napiše, tako da ga molim da se strpi do nedjelje :mrgreen:

Ajde VGS punoljetan je postao protiv Ahilove pete, može i ovdje do 20te, samo opušteno hehe :D

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.