Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Jel ovo hidzamu radio? Sve mu oni krugovi po rukama.

Eb ti sudija grk gdje igdje ista imas!!! Mrsss!!!

Komentator se bukvalno smije sta svirase! Stokaaa!!kobe24 je napisao/la:Cista blokada ko suza, mamu vam yebem!

Sviraj opet faul konjino

Al Gianisu zelim da obje noge polomi.Kolko veceras.
Mrs i ti i sudija.
Sto se tice blokade, suci su, a i juka skrenuli paznju na sebe

-
- Kontakt:
znaci ljudi imaju prosjecan tim, taj tim dodje sa gostovanja sa skorom 4-1(sto je odlicno)
izgube jednu tekmu ovi ih odma pljuju,zvizde im,otjeruju neke igrace i tako...
znaci nismo jedini na svijetu koji smo nerealni, sa prevelikim ocekivanjima od prosjecnog tima, brzo zaboravljamo dobre stvari i ne prastamo lose
- Donnie Darko
- Kontakt:
takvih je samo 98% navijaca na planetiRealnoGledano je napisao/la:kako me ovi Portlandovi navijaci podsjecaju na nas Balkance
znaci ljudi imaju prosjecan tim, taj tim dodje sa gostovanja sa skorom 4-1(sto je odlicno)
znaci nismo jedini na svijetu koji smo nerealni, sa prevelikim ocekivanjima od prosjecnog tima, brzo zaboravljamo dobre stvari i ne prastamo lose
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Koliko sam ja shvatio navijacima je problem Leonard i kriminalan odnos novca i igara koje pruzaDonnie Darko je napisao/la:takvih je samo 98% navijaca na planetiRealnoGledano je napisao/la:kako me ovi Portlandovi navijaci podsjecaju na nas Balkance
1/4 i 4/4 napadacki fantasticne, preostale dvije nije bio neki faktor, al ruku na srce, to je vise do ekipe, nego do njega
naprosto MIL nije imao odgovor za njega i mogao je ici daleko preko 25 pts i steta za onu blokadu na Giannisu, mi je priznajemo svakako
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Alucard, ANamelessGhoul, atomac123, BarbareZeljin, Benko123, BlackRiver1987, bordobijeli, Burberry46, Confiance, Cwirek, denza, Faraon iz Visokog, guillermo, Hrammm1921, hugoviana, Imamkarbarum, Iniesta12, J1897, Jakobsen91, JimmyPage, kakarut, KarlMarx, Kaunas, Kylian, lakilone, Lavcina, marlostanf1eld, MaroonBjelave, MElloo, mexy_whites, Muumii, N3R3D, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, NEZALAGANJE, Pensioner26, Quartararo, RaZuti, riki46, rishovski, s4mke, sarajevskiMarlboro, Serha, Shategabri, Sheyi, soxx, StevieG8, Taree, TripleThreat, VensanKasel, VivaLaLiberta, Yucca, zgembo89 i 634 gosta.