FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

svrakino1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la svrakino1921 » 25 jan 2018, 20:22

Rokoko87 je napisao/la:Uskoro jedno tele, a nije Modić.
:urnebes: :urnebes: Dzeko potpisuje za plavce

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 25 jan 2018, 20:28

Rokoko87 je napisao/la:Uskoro jedno tele, a nije Modić.
Reci nam? :D
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 jan 2018, 20:38

Da nije E. Zec? Svakako se nadam da ce i Modic sarnut. Ako nista radi rotacije. Duga je sezona. A mozda i explodira pa ga fino unovcimo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 jan 2018, 20:39

Ne mogu vam ništa otkriti, ali blizu ste.
Profesionalnost na prvom mjestu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 25 jan 2018, 20:42

TMovac je napisao/la:Da nije E. Zec? Svakako se nadam da ce i Modic sarnut. Ako nista radi rotacije. Duga je sezona. A mozda i explodira pa ga fino unovcimo
Modic bi sutra il prekosutra trebo doci, rjesava papire doce na posudbu , a @Rokako vam govori istinu , bice bumm pravi.. Ediit: Blagojevic nas napusta na ljeto
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 25 jan 2018, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 25 jan 2018, 20:43

Koja pozicija?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 jan 2018, 20:48

Zeljo92 je napisao/la: Ne vjerujem da ce odma hibridnu, obicnu travu ce prvo pa kad se bude imalo para stavit ce hibridnu. Moraju je stavit ako planiraju da trava tj teren ima duzi vijek trajanja, isplatljivije je imati hibridnu travu kako god da okrenes.
Za SP u Rusiji je kupljeno 7500 kvadratnihmetara gotove hibridne trave od firme NKI iz Danske. Pogledaj na ovom linku video, kako prave hibridni teren. Daleko jeftinije bi bilo da dostave ovaj teren. I onako nasi sleperi su najjeftiniji u europi. I najbolji po kvalitetu transporta.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-01-1 ... til-sommer

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 25 jan 2018, 20:49

za Ermina Zeca se zna odavno, vjerovatno posudba do kraja ove sezone.

@samoposmatram, gledao sam par klipova, nema sta vrh vrhova.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 jan 2018, 20:53

Rokoko87 je napisao/la:Ne mogu vam ništa otkriti, ali blizu ste.
**** nisi trebao onda nista govoriti. I ovako ludim iscekujuci pocetak prvenstva. Imam neki osjecaj da ce biti bas pravo plavo proljece. Mozel barem neki mali isaret?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 25 jan 2018, 20:59

TMovac je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Ne mogu vam ništa otkriti, ali blizu ste.
**** nisi trebao onda nista govoriti. I ovako ludim iscekujuci pocetak prvenstva. Imam neki osjecaj da ce biti bas pravo plavo proljece. Mozel barem neki mali isaret?
reko ti je @zeljo92 sve iznad , postoji velika sansa da dodje Ermin Zec , isto tako male su sanse da Vojo ostane kod nas na ljeto uz blagoja koji ide jos par njih
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 26 jan 2018, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 25 jan 2018, 21:08

Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.

Ermin Zec je skup igrac za nas, za kojeg također ne bih volio ostane do ljeta, makar godinu.
- Zeljeznicar -

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 jan 2018, 21:16

Zenzo je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.

Ermin Zec je skup igrac za nas, za kojeg također ne bih volio ostane do ljeta, makar godinu.
Skup je zbog Zrinjskog, Sarajeva i Sirokog, koji takodjer bi ga htjeli dovesti. Slazem se da ga netreba dovoditi za sest mjeseci pa makar zavrsio kod konkurenata. Kerla za primjer.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 25 jan 2018, 21:18

Zenzo je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.

Pa vjerovatno , mu istice ugovor, na ljeto kada bi mogo potpisat ugovor sa nama jer, sigurno je da ce mo mozda ostat bez voje moramo se osigurat nekako kud ce bolja opcije od Zeca Ermina brz nezgodan jak igrac ? blagojevic ide sigurno

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 jan 2018, 21:41

samoposmatram je napisao/la:

Skup je zbog Zrinjskog, Sarajeva i Sirokog, koji takodjer bi ga htjeli dovesti. Slazem se da ga netreba dovoditi za sest mjeseci pa makar zavrsio kod konkurenata. Kerla za primjer.
Široki sigurno neće Zeca. :mrgreen:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 jan 2018, 21:46

braco je napisao/la: Široki sigurno neće Zeca. :mrgreen:
Aj zalosti, sam sebe sam nasmijao. :D
NK Opus Dei.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 25 jan 2018, 22:23

braco je napisao/la:

Ma kakav Siroki il Zrinja sve sto znam jeste pricalo se sa Zecom jesul se dog nez al postoji sansa da dodje posudba

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 25 jan 2018, 23:45

Zec bi bio veliko pojačanje i ako se ikako može uzeti,tu se nema šta razmišljati,taman da je i za samo ovu polusezonu.Neko je spomenuo slučaj Kerla.Ne može se to porediti.Zec je razina više,TOP igrač za ovu ligu u svakom slučaju.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2018, 00:41

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 26 jan 2018, 00:45

braco je napisao/la:

Skup si takvi igraci svakako, dobro ga mi platimo za pola godine ugovora, a onda opet trazi mu zamjenu na ljeto pred europu, na zimu isto tako.

Da nam je finansijski se osigurati, pa par ovih kljucnih igraca potpisati na 2-3 godine, da imamo neki kontinuitet.
- Zeljeznicar -

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 26 jan 2018, 01:13

Po ovom izvještaju krv se piša na pripremama :mrgreen:
Crnov je full spreman, pored već ovih dokazanih očekujemo da će se neko nenadano nametnuti i explodirati..konkurencija za takvo nešto je ogromna od Crnova samog,Jusufija,Ćubare,Žerića ili Mujagića.
Sve u svemu očekuje nas bitka na dva fronta, kvalitet imamo i prvi smo favoriti !
Volim te Željo ! :ljepota:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.