Rokoko87 je napisao/la:Uskoro jedno tele, a nije Modić.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Rokoko87 je napisao/la:Uskoro jedno tele, a nije Modić.
Reci nam?Rokoko87 je napisao/la:Uskoro jedno tele, a nije Modić.
Modic bi sutra il prekosutra trebo doci, rjesava papire doce na posudbu , a @Rokako vam govori istinu , bice bumm pravi.. Ediit: Blagojevic nas napusta na ljetoTMovac je napisao/la:Da nije E. Zec? Svakako se nadam da ce i Modic sarnut. Ako nista radi rotacije. Duga je sezona. A mozda i explodira pa ga fino unovcimo
Za SP u Rusiji je kupljeno 7500 kvadratnihmetara gotove hibridne trave od firme NKI iz Danske. Pogledaj na ovom linku video, kako prave hibridni teren. Daleko jeftinije bi bilo da dostave ovaj teren. I onako nasi sleperi su najjeftiniji u europi. I najbolji po kvalitetu transporta.Zeljo92 je napisao/la: Ne vjerujem da ce odma hibridnu, obicnu travu ce prvo pa kad se bude imalo para stavit ce hibridnu. Moraju je stavit ako planiraju da trava tj teren ima duzi vijek trajanja, isplatljivije je imati hibridnu travu kako god da okrenes.
**** nisi trebao onda nista govoriti. I ovako ludim iscekujuci pocetak prvenstva. Imam neki osjecaj da ce biti bas pravo plavo proljece. Mozel barem neki mali isaret?Rokoko87 je napisao/la:Ne mogu vam ništa otkriti, ali blizu ste.
Profesionalnost na prvom mjestu.
reko ti je @zeljo92 sve iznad , postoji velika sansa da dodje Ermin Zec , isto tako male su sanse da Vojo ostane kod nas na ljeto uz blagoja koji ide jos par njihTMovac je napisao/la:**** nisi trebao onda nista govoriti. I ovako ludim iscekujuci pocetak prvenstva. Imam neki osjecaj da ce biti bas pravo plavo proljece. Mozel barem neki mali isaret?Rokoko87 je napisao/la:Ne mogu vam ništa otkriti, ali blizu ste.
Profesionalnost na prvom mjestu.
Skup je zbog Zrinjskog, Sarajeva i Sirokog, koji takodjer bi ga htjeli dovesti. Slazem se da ga netreba dovoditi za sest mjeseci pa makar zavrsio kod konkurenata. Kerla za primjer.Zenzo je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.
Ermin Zec je skup igrac za nas, za kojeg također ne bih volio ostane do ljeta, makar godinu.
Pa vjerovatno , mu istice ugovor, na ljeto kada bi mogo potpisat ugovor sa nama jer, sigurno je da ce mo mozda ostat bez voje moramo se osigurat nekako kud ce bolja opcije od Zeca Ermina brz nezgodan jak igrac ? blagojevic ide sigurnoZenzo je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.
Ermin Zec je skup igrac za nas, za kojeg također ne bih volio ostane do ljeta, makar godinu.
Široki sigurno neće Zeca.samoposmatram je napisao/la:Skup je zbog Zrinjskog, Sarajeva i Sirokog, koji takodjer bi ga htjeli dovesti. Slazem se da ga netreba dovoditi za sest mjeseci pa makar zavrsio kod konkurenata. Kerla za primjer.Zenzo je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.
Aj zalosti, sam sebe sam nasmijao.braco je napisao/la: Široki sigurno neće Zeca.
Ma kakav Siroki il Zrinja sve sto znam jeste pricalo se sa Zecom jesul se dog nez al postoji sansa da dodje posudbabraco je napisao/la:Široki sigurno neće Zeca.samoposmatram je napisao/la:Skup je zbog Zrinjskog, Sarajeva i Sirokog, koji takodjer bi ga htjeli dovesti. Slazem se da ga netreba dovoditi za sest mjeseci pa makar zavrsio kod konkurenata. Kerla za primjer.Zenzo je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.
Skup si takvi igraci svakako, dobro ga mi platimo za pola godine ugovora, a onda opet trazi mu zamjenu na ljeto pred europu, na zimu isto tako.braco je napisao/la:Široki sigurno neće Zeca.samoposmatram je napisao/la:Skup je zbog Zrinjskog, Sarajeva i Sirokog, koji takodjer bi ga htjeli dovesti. Slazem se da ga netreba dovoditi za sest mjeseci pa makar zavrsio kod konkurenata. Kerla za primjer.Zenzo je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi ugovori na pola godine, modamo do ljeta prodzuti sa Zakaricem, Blagojevicem ako zeli i jos sa nekim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.