Prestani lajati, prosli smo.Slobodas je napisao/la:Psi laju na karavane ,a karavani prolazeAirMike je napisao/la: Jako je losa stvar sto ce nasi igraci provodit vrijeme sa tuzlacima.Znas kako se kaze s kim si takav si pa tako ocekujem veliku kolicinu psovki i nekulture
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Životni saputnik! 1921
Karavan prolazi, Zeljo,Sarajevo,Borac,Leotar,Siroki,Orasje,Olimpic (k),Modrica (hejjjj ljudi mojiiii Modrica i Olimpik)jesam zaboravio koga.m...Slobodas je napisao/la:Psi laju na karavane ,a karavani prolazeAirMike je napisao/la:Jako je losa stvar sto ce nasi igraci provodit vrijeme sa tuzlacima.Znas kako se kaze s kim si takav si pa tako ocekujem veliku kolicinu psovki i nekulturesvrakino1921 je napisao/la:ovi Slobodini igraci ce postati experti za sibice u istom avionu sa Zeljinim igracima a i u istom hotelu u Turskoj

Svi oni i one idu i prolaze, a mi.....dje cemo...nemamo kud. ...mi ne lajemo na taj karavan.....mi podvili rep pod du pe i blenuli a ljudi nam masu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Inace velika cetvorka premijer ligeMortemHz je napisao/la:Ne mozes nista ocekivati jer ima do toga jos godina i po kao i jos 1000 stvari da se desi a ne samo suditi po imenu i po necemu trenutnom. Ne kazem da grijesis, mozda bi i ja ovo napisao ali si bukvalno fulio godinu i po a jos se nista nikad ne zna u ovoj nasoj bosanskoj ligi.Konzerva je napisao/la:ova polusezona ce biti jaka, svi timovi su se fino pojacali, zeljo, Sarajevo, siroki, zrinjski, mladost pogotovo i krupa
a tek sledece godine ocekujem jos veci kvalitet premijer lige, kad Celik jos vise se osnazi na ljeto (nevjerujem da ce sad ispasti ipak ih je milioner preuzeo) i kad udje Sloga u premijer ligu, jer Azmir je vec dokazan da sa njim nema sale.
znaci sledecu godinu moze se ocekivati u ligi za prvaka
Zeljo
Siroki
Sarajevo
Zrinjski
Celik
Sloga
i to ce biti najjaca kokurencija u premijer ligi od postojanja premijer lige.
Zeljo
Siroki
Sarajevo
Zrinjski
a celik i slogu sa uzeo zato sto ih milioneri drze sad, Azmir je dokazao sa slobodom sta moze uraditi, da tuce i zelju i sarajevo u po sarajeva sa 3:0
Mada mi nije jos jasno kako ga sloboda nije uspjela zadrzati

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Masemo kur.cu.solinas je napisao/la: Karavan prolazi, Zeljo,Sarajevo,Borac,Leotar,Siroki,Orasje,Olimpic (k),Modrica (hejjjj ljudi mojiiii Modrica i Olimpik)jesam zaboravio koga.m...![]()
Svi oni i one idu i prolaze, a mi.....dje cemo...nemamo kud. ...mi ne lajemo na taj karavan.....mi podvili rep pod du pe i blenuli a ljudi nam masu.
Životni saputnik! 1921
Stani pred ogledalo i masi.Eisenbahner1921 je napisao/la:Masemo kur.cu.solinas je napisao/la: Karavan prolazi, Zeljo,Sarajevo,Borac,Leotar,Siroki,Orasje,Olimpic (k),Modrica (hejjjj ljudi mojiiii Modrica i Olimpik)jesam zaboravio koga.m...![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Stani pred ogledalo i masi.Eisenbahner1921 je napisao/la:Masemo kur.cu.solinas je napisao/la: Karavan prolazi, Zeljo,Sarajevo,Borac,Leotar,Siroki,Orasje,Olimpic (k),Modrica (hejjjj ljudi mojiiii Modrica i Olimpik)jesam zaboravio koga.m...![]()

Dobra kontra !

Životni saputnik! 1921

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- svrakino1921
- Kontakt:
Sa Obradovicem F.K.Sloboda postaje prvi favorit za osvajanje kupa BiH, ima Sloboda dobrog predsjednika.
Bravo Sloboda

prema svemu ovome što čitam, biće mnogo neizvjesnija borba za opstanak nego li za prvaka, jer mislim da ni Borac ni Radnik nisu toliko sigurni pogotovo zbog onih zadnjih 10 kola gdje će imati po dva meča sa zahuhtalim slobodom i čelikom.
- prisonbreak
- Kontakt:
Kada Zeljkanovci ostanu na grbavici bez pobjede

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Opstanak ko soliter a reprogram ko titula kakvo zahuktavanje i bakraci. Samo teren pokazuje stanje!
- Evolve
- Kontakt:
Jedini UEFA sudac iz BIH pao na testu iz engleskog
Bosna i Hercegovina ostala je bez jednog mjesta na listi sudaca koji će ove godine dijeliti pravdu na službenim utakmicama svih UEFA natjecanja. Dragan Petrović iz Banja Luke praktično nije ni debitirao kao glavni sudac na utakmici pod okriljem UEF. Bosanskohercegovački djelitelj pravde nije ni izašao na teren jer nije položio ispite UEFA zbog nedovoljnog znanja engleskog jezika.
"UEFA neće računati na Petrovića jer nije prošao na ispitu za engleski jezik. Iako je imao certifikat, koji nam je dostavio, tijekom razgovora sa ljudima iz UEFA je napravio nekoliko grešaka. Poslije toga je stigla i potvrda da na njega neće računati ove godine", potvrđeno je iz Nogometnog saveza BiH.
Imo je certifikat, boli ga k...
Bosna i Hercegovina ostala je bez jednog mjesta na listi sudaca koji će ove godine dijeliti pravdu na službenim utakmicama svih UEFA natjecanja. Dragan Petrović iz Banja Luke praktično nije ni debitirao kao glavni sudac na utakmici pod okriljem UEF. Bosanskohercegovački djelitelj pravde nije ni izašao na teren jer nije položio ispite UEFA zbog nedovoljnog znanja engleskog jezika.
"UEFA neće računati na Petrovića jer nije prošao na ispitu za engleski jezik. Iako je imao certifikat, koji nam je dostavio, tijekom razgovora sa ljudima iz UEFA je napravio nekoliko grešaka. Poslije toga je stigla i potvrda da na njega neće računati ove godine", potvrđeno je iz Nogometnog saveza BiH.
Imo je certifikat, boli ga k...
NK Široki Brijeg
kako danas neko moze biti toliko glup da ne zna engleski jezik, boze sacuvaj
ne daj boze da taj ode u svijet, umro bi cim ostane bez novca i hrane
ne daj boze da taj ode u svijet, umro bi cim ostane bez novca i hrane
- Evolve
- Kontakt:
Znači on je htio da sudi međunardone utakmice bez poznavanja engleskog jezika. Kontao čovijek malo ću nogama malo rukama, ha ja, sporazumit ćemo se nekako.
NK Široki Brijeg
Odmah kod Bake na instrukcije.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Misljenja sam da ce od sledece godine biti najjaca kokurencija premijer ligi od osnivanja, jer Celik i Sloga sigurno ce biti dio sezone 18/19, a vidimo kako Celik dovodi igrace nebi me cudilo da se jos vis epojacaju na ljetu i krenu prema tituli, isto tako Azmir sa Slogom se ne predaju, vec dokazao sa Slobodom.
1.Zeljo
2.Sarajevo
3.Zrinjski
4.Siroki
5.Celik
6.Sloga
upamti te ovo.
siguran sam da ce ovi svih 6 timova biti podjedanki od sezone 18/19, to ce dovesti do jos vece zanimljivosti premijer lige, sto vise jacih utakmica , to ce igraci prije sazrijevati samim tim ce i kvalitet premijer lige da se drasticno promijeni.
1.Zeljo
2.Sarajevo
3.Zrinjski
4.Siroki
5.Celik
6.Sloga
upamti te ovo.
siguran sam da ce ovi svih 6 timova biti podjedanki od sezone 18/19, to ce dovesti do jos vece zanimljivosti premijer lige, sto vise jacih utakmica , to ce igraci prije sazrijevati samim tim ce i kvalitet premijer lige da se drasticno promijeni.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Hajd napiši još koji put nismo skontali.
Upamtite*Konzerva je napisao/la:Misljenja sam da ce od sledece godine biti najjaca kokurencija premijer ligi od osnivanja, jer Celik i Sloga sigurno ce biti dio sezone 18/19, a vidimo kako Celik dovodi igrace nebi me cudilo da se jos vis epojacaju na ljetu i krenu prema tituli, isto tako Azmir sa Slogom se ne predaju, vec dokazao sa Slobodom.
1.Zeljo
2.Sarajevo
3.Zrinjski
4.Siroki
5.Celik
6.Sloga
upamti te ovo.
A jesi smorio i ti Celik i Sloga. Ovi se malo pojacase,jos nisu osigurali opstanak ove godine,on im vec predvidio dogodine borbu za tituluKonzerva je napisao/la:Misljenja sam da ce od sledece godine biti najjaca kokurencija premijer ligi od osnivanja, jer Celik i Sloga sigurno ce biti dio sezone 18/19, a vidimo kako Celik dovodi igrace nebi me cudilo da se jos vis epojacaju na ljetu i krenu prema tituli, isto tako Azmir sa Slogom se ne predaju, vec dokazao sa Slobodom.
1.Zeljo
2.Sarajevo
3.Zrinjski
4.Siroki
5.Celik
6.Sloga
upamti te ovo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.