Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 24 jan 2018, 22:43

Slobodas je napisao/la:
AirMike je napisao/la: Jako je losa stvar sto ce nasi igraci provodit vrijeme sa tuzlacima.Znas kako se kaze s kim si takav si pa tako ocekujem veliku kolicinu psovki i nekulture
Psi laju na karavane ,a karavani prolaze :kafa:
Prestani lajati, prosli smo.
Životni saputnik! 1921

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jan 2018, 22:50

Slobodas je napisao/la:
AirMike je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:ovi Slobodini igraci ce postati experti za sibice u istom avionu sa Zeljinim igracima a i u istom hotelu u Turskoj
Jako je losa stvar sto ce nasi igraci provodit vrijeme sa tuzlacima.Znas kako se kaze s kim si takav si pa tako ocekujem veliku kolicinu psovki i nekulture
Psi laju na karavane ,a karavani prolaze :kafa:
Karavan prolazi, Zeljo,Sarajevo,Borac,Leotar,Siroki,Orasje,Olimpic (k),Modrica (hejjjj ljudi mojiiii Modrica i Olimpik)jesam zaboravio koga.m... :hmmmmm:
Svi oni i one idu i prolaze, a mi.....dje cemo...nemamo kud. ...mi ne lajemo na taj karavan.....mi podvili rep pod du pe i blenuli a ljudi nam masu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 24 jan 2018, 22:58

MortemHz je napisao/la:
Konzerva je napisao/la:ova polusezona ce biti jaka, svi timovi su se fino pojacali, zeljo, Sarajevo, siroki, zrinjski, mladost pogotovo i krupa

a tek sledece godine ocekujem jos veci kvalitet premijer lige, kad Celik jos vise se osnazi na ljeto (nevjerujem da ce sad ispasti ipak ih je milioner preuzeo) i kad udje Sloga u premijer ligu, jer Azmir je vec dokazan da sa njim nema sale.

znaci sledecu godinu moze se ocekivati u ligi za prvaka

Zeljo
Siroki
Sarajevo
Zrinjski
Celik
Sloga

i to ce biti najjaca kokurencija u premijer ligi od postojanja premijer lige.
Ne mozes nista ocekivati jer ima do toga jos godina i po kao i jos 1000 stvari da se desi a ne samo suditi po imenu i po necemu trenutnom. Ne kazem da grijesis, mozda bi i ja ovo napisao ali si bukvalno fulio godinu i po a jos se nista nikad ne zna u ovoj nasoj bosanskoj ligi.
Inace velika cetvorka premijer lige

Zeljo
Siroki
Sarajevo
Zrinjski

a celik i slogu sa uzeo zato sto ih milioneri drze sad, Azmir je dokazao sa slobodom sta moze uraditi, da tuce i zelju i sarajevo u po sarajeva sa 3:0

Mada mi nije jos jasno kako ga sloboda nije uspjela zadrzati :crazy: a covjek radio fenomenalne stvari sa njima.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 24 jan 2018, 22:59

solinas je napisao/la: Karavan prolazi, Zeljo,Sarajevo,Borac,Leotar,Siroki,Orasje,Olimpic (k),Modrica (hejjjj ljudi mojiiii Modrica i Olimpik)jesam zaboravio koga.m... :hmmmmm:
Svi oni i one idu i prolaze, a mi.....dje cemo...nemamo kud. ...mi ne lajemo na taj karavan.....mi podvili rep pod du pe i blenuli a ljudi nam masu.
Masemo kur.cu.
Životni saputnik! 1921

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jan 2018, 23:16

Eisenbahner1921 je napisao/la:
solinas je napisao/la: Karavan prolazi, Zeljo,Sarajevo,Borac,Leotar,Siroki,Orasje,Olimpic (k),Modrica (hejjjj ljudi mojiiii Modrica i Olimpik)jesam zaboravio koga.m... :hmmmmm:
Masemo kur.cu.
Stani pred ogledalo i masi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 24 jan 2018, 23:29

solinas je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:
Masemo kur.cu.
Stani pred ogledalo i masi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobra kontra ! :salut:
Životni saputnik! 1921

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 jan 2018, 23:54

:lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 25 jan 2018, 00:09

Joge party braker.
- Zeljeznicar -

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 jan 2018, 19:44

Sa Obradovicem F.K.Sloboda postaje prvi favorit za osvajanje kupa BiH, ima Sloboda dobrog predsjednika. :clap: Bravo Sloboda

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 25 jan 2018, 20:51

prema svemu ovome što čitam, biće mnogo neizvjesnija borba za opstanak nego li za prvaka, jer mislim da ni Borac ni Radnik nisu toliko sigurni pogotovo zbog onih zadnjih 10 kola gdje će imati po dva meča sa zahuhtalim slobodom i čelikom.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 26 jan 2018, 00:26

Kada Zeljkanovci ostanu na grbavici bez pobjede
:urnebes:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 26 jan 2018, 05:00

Opstanak ko soliter a reprogram ko titula kakvo zahuktavanje i bakraci. Samo teren pokazuje stanje!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 26 jan 2018, 08:29

Jedini UEFA sudac iz BIH pao na testu iz engleskog

Bosna i Hercegovina ostala je bez jednog mjesta na listi sudaca koji će ove godine dijeliti pravdu na službenim utakmicama svih UEFA natjecanja. Dragan Petrović iz Banja Luke praktično nije ni debitirao kao glavni sudac na utakmici pod okriljem UEF. Bosanskohercegovački djelitelj pravde nije ni izašao na teren jer nije položio ispite UEFA zbog nedovoljnog znanja engleskog jezika.

"UEFA neće računati na Petrovića jer nije prošao na ispitu za engleski jezik. Iako je imao certifikat, koji nam je dostavio, tijekom razgovora sa ljudima iz UEFA je napravio nekoliko grešaka. Poslije toga je stigla i potvrda da na njega neće računati ove godine", potvrđeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Imo je certifikat, boli ga k...
NK Široki Brijeg

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jan 2018, 09:51

kako danas neko moze biti toliko glup da ne zna engleski jezik, boze sacuvaj
ne daj boze da taj ode u svijet, umro bi cim ostane bez novca i hrane

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 26 jan 2018, 09:53

Znači on je htio da sudi međunardone utakmice bez poznavanja engleskog jezika. Kontao čovijek malo ću nogama malo rukama, ha ja, sporazumit ćemo se nekako.
NK Široki Brijeg

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 26 jan 2018, 11:21

Odmah kod Bake na instrukcije.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 26 jan 2018, 11:37

Misljenja sam da ce od sledece godine biti najjaca kokurencija premijer ligi od osnivanja, jer Celik i Sloga sigurno ce biti dio sezone 18/19, a vidimo kako Celik dovodi igrace nebi me cudilo da se jos vis epojacaju na ljetu i krenu prema tituli, isto tako Azmir sa Slogom se ne predaju, vec dokazao sa Slobodom.

1.Zeljo
2.Sarajevo
3.Zrinjski
4.Siroki
5.Celik
6.Sloga

upamti te ovo.

siguran sam da ce ovi svih 6 timova biti podjedanki od sezone 18/19, to ce dovesti do jos vece zanimljivosti premijer lige, sto vise jacih utakmica , to ce igraci prije sazrijevati samim tim ce i kvalitet premijer lige da se drasticno promijeni.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

KanistuViniga
Kontakt:

Post Postao/la KanistuViniga » 26 jan 2018, 11:40

Hajd napiši još koji put nismo skontali.

sve5
Kontakt:

Post Postao/la sve5 » 26 jan 2018, 11:45

Konzerva je napisao/la:Misljenja sam da ce od sledece godine biti najjaca kokurencija premijer ligi od osnivanja, jer Celik i Sloga sigurno ce biti dio sezone 18/19, a vidimo kako Celik dovodi igrace nebi me cudilo da se jos vis epojacaju na ljetu i krenu prema tituli, isto tako Azmir sa Slogom se ne predaju, vec dokazao sa Slobodom.

1.Zeljo
2.Sarajevo
3.Zrinjski
4.Siroki
5.Celik
6.Sloga

upamti te ovo.

siguran sam da ce ovi svih 6 timova biti podjedanki od sezone 18/19, to ce dovesti do jos vece zanimljivosti premijer lige, sto vise jacih utakmica , to ce igraci prije sazrijevati samim tim ce i kvalitet premijer lige da se drasticno promijeni.
Upamtite*

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 26 jan 2018, 12:01

Konzerva je napisao/la:Misljenja sam da ce od sledece godine biti najjaca kokurencija premijer ligi od osnivanja, jer Celik i Sloga sigurno ce biti dio sezone 18/19, a vidimo kako Celik dovodi igrace nebi me cudilo da se jos vis epojacaju na ljetu i krenu prema tituli, isto tako Azmir sa Slogom se ne predaju, vec dokazao sa Slobodom.

1.Zeljo
2.Sarajevo
3.Zrinjski
4.Siroki
5.Celik
6.Sloga

upamti te ovo.

A jesi smorio i ti Celik i Sloga. Ovi se malo pojacase,jos nisu osigurali opstanak ove godine,on im vec predvidio dogodine borbu za titulu :tokralju: Ovi drugi nisu jos usli iz federalne,ali i oni ce se borit za titulu :tokralju:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.